amúgy szerintem is hagyni kellene, mert csak az lesz, hogy a tudatalattimban kialakul a tipikus "nekem legyen igazam" dolog, és nem fogok annyira örülni neki, ha cuenca villog, mert akkor jönnek mások a "na én megmondtam" szöveggel, és én leszek a hozzá nem értő idióta.
ha pedig eltűnik a süllyesztőben, vagy pedig gyengén fog játszani az első csapatban, nekem lesz igazam, de nem fogok neki örülni, mert ki örül annak, ha egy játékosunk gyenge, vagy fék a csapatban....
szóval én ebből semmiképp nem jöhetnék ki jól.
végszóként (hosszú lesz) annyi tőlem, hogy én örülnék neki, ha sztárrá válna (vagy csendes gyilkos lenne belőle, mint pedro)...DE én személy szerint nem érzem úgy, hogy egy, a hátsó zsebből hirtelen előrántott kártya lehetne a srác, mint pedro, vagy busquets...pepnek sem fog minden húzásba bejönni.
csak mondjuk ha tényleg nem jön be, annak ellenére is nyomni fogja, ha van lehetősége, nagyon nehezen látja be, ha téved.
van rengeteg tehetség a mostani utánpótlás csapatainkban is, mint pl. montoya,jds,rafinha,deulofeu,tello,femenía,bartra,sergi roberto vagy éppen rodri.
én cuencát egynek tartom a sok közül, és a rinyám annak szólt, hogy amíg ő megkapja a bizalmat, addig pl. nézzük meg, fontás mennyit játszott...pedig ő első keret tag, és csomó sérülésünk volt a védelemben...
tehát én magam részéről nem értem, miért pont ő, és miért pont ennyi lehetőséget kap, DE(!!!) amíg ez a csapatnak, és az eredményeknek jó, addig nekem is valóban csendben kellene maradnom.
csak ez egy fórum, ahol a szubjektív véleményünket meg lehet osztani, és ez a téma pontosan olyan, amiben nem hülye az, aki nem ért egyet, csak máshogy, más oldalról látja.
vamos cuenca, vamos barca.