La Masia - Barça fiatalok

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.11.22. 20:29:22

shutterisland írta:majd látjuk.
nálam a prioritás a támadó poszton (tudván, hogy a középpályánk mennyire erős és bő) : messi,alexis,pedro,villa,iniesta,cesc,thiago...és csak aztán jönne cuenca.

csak ezértt kifogásoltam, hogy szerintem túl sokat lehetőséget kap, semmi másért.

de vélhetően most, hogy felépül pedro, és villa TALÁN kezd visszatalálni az igazi énjéhez, illetőleg alexis is felépült és játszva lesz, visszaáll a világ rendje.

(ja, és amúgy szerintem pedig képes annyira eltűnni meccseken, hogy arra sem emlékszem néha, hogy a pályán van..pedig általában az aktívabb jobb szélünkre kerül, mégis pl. alexis oldalán maxwellel 5x annyi támadás futott.)
Olvasom a pro és kontra véleményeket és vhogy a közép úton látom a megoldás kulcsát. Az egyértelmű, hogy a srác (még) nem Barca kezdő szintű játékos, de olyan helyzetbe kerültünk, hogy vkinek játszania kell. Az utóbbi meccseken biztos volt olyan is, hogy egyszerűen kíváncsi volt rá Pep, volt mikor pihentetett és olyan is amikor nem volt más megoldás. Így ahogy felírtad a neveket egyértelműen látszik, hogy x-edik a sorban és az is csoda, hogy itt van, de volt jópár sérültünk azon poszton és Xavi és Ini is pihentetve volt egy ideig. Ergo Cesc a kp-n játszott és még1 ember kiesett előlről. Sztem örüljünk annak, hogy van egy srác, akiből lehet, hogy idővel meghatározó játékos lesz, de a jelen még nem az övé. Gyengébb ellenfelek ellen jó nézni, de egy erős ellenfél ellen nem kérdés, hogy egy (remélem nem) gyengébb formában játszó Villa, vagy egy Pedro játszon. Arra a kérdésre, hogy miért nem a 17 éves Deulofeu és Rafinha játszik egyszerű a válasz. 17 évesek és nem érettek egyáltalán. Ha jól emlékszem Messi is csak 18 évesen került igazán közel a tűzhöz, míg Bojan és Dos Santos 17 évesen való odakerülése egy hatalmas nagy vicc, túlzás volt. Fejben és fizikálisan is gyengék. Pár év múlva lehet róluk szó, de nem mindegy, hogy egy ember 20, vagy 17 éves. De sok sikert mindannyiunknak!
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Firefox
Capitá del Barça

2011.11.22. 20:09:04

Csak olvassunk vissza az első oldalakra, akkor a kis Dos Santost nyomtuk. Most meg mi lett belőle? Hát nem az új Dinho, az egyszer biztos.
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.22. 19:52:43

majd látjuk.
nálam a prioritás a támadó poszton (tudván, hogy a középpályánk mennyire erős és bő) : messi,alexis,pedro,villa,iniesta,cesc,thiago...és csak aztán jönne cuenca.

csak ezértt kifogásoltam, hogy szerintem túl sokat lehetőséget kap, semmi másért.

de vélhetően most, hogy felépül pedro, és villa TALÁN kezd visszatalálni az igazi énjéhez, illetőleg alexis is felépült és játszva lesz, visszaáll a világ rendje.

(ja, és amúgy szerintem pedig képes annyira eltűnni meccseken, hogy arra sem emlékszem néha, hogy a pályán van..pedig általában az aktívabb jobb szélünkre kerül, mégis pl. alexis oldalán maxwellel 5x annyi támadás futott.)
Tocy
Director del Fútbol

2011.11.22. 19:39:33

shutterisland írta:így van, ez egy szubjektív vélemény, nem kötelező vele egyetérteni.

gio dos santosnak szerintem nem a képességeivel van baj, meg azért bojant sem temetném, 456 perc alatt 3 gólt rúgott az olasz bajnokságban, ha a helyzetkihasználásán javítana, szerintem semmi gáz nem lenne vele.
de ha megnézzük a statisztikáit a barcában, egyáltalán nem rossz.

lehet, hogy pep előhúzott egy játékost a cilinderből, aki 32 meccsen 4 gólt rúgott a 3. osztályú sabadell-ben tavaly, de én annyira nem vagyok optimista vele szemben, mint ti.
mezőnyben iszonyatosan keveset van játékban, de kiscsapatok ellen így is elég lehet, HA sérültek a nála sokkal jobb labdarúgóink.

mindegy, hagyjuk a témát, nem akarok egy saját csapatom tagja ellen érvelni, mert abból semmi jó nem sül ki..majd meglátjuk, mi lesz belőle.
De most komolyan...keveset van játékban Cuenca? Azért ez megint nagyon erős kifejezés...Pedronál, Villánál nem kevesebbet, Pep nem azt várja, hogy kicselezzen mindenkit, hanem hogy helyet csináljon a középső embereknek ( mint ahogy minden szélsőnek ez a feladata... ) és a passzjátékban remekül vesz részt sztem, lelkes, egyáltalán nem játszik rosszul, miért kellene kihagyni? Deulofeu esetében pedig ott van, hogy nagy játékos LEHET. De nem most. 17 éves, még a B-ben sem emelkedik ki egyértelműen ( igaz Cuenca sem tette ), és még főleg fejben nagyon kevés. Na ő az, aki összjátékban hatalmas nulla Isaac barátunkhoz képest...A másik, a gólok. Ha szárazon a statisztikák számítanának, akkor valszeg Villa nem lenne a csapat közelében, de Pedro sem, helyette itt lenne mjuk Van Persie...ez nem így működik. Attól, mert Soriano sok gólt lőtt középcsatárként ( AMELYIK POSZT PEPNÉL NEM LÉTEZIK ), attól még egy ügyes, gyors, alázatos, és rendkívül okos szélső jóval többet adhat a csapatnak. És ez a lényeg, nem az, hogy ki hány gólt lőtt. Nem az egyének számítanak, hanem az, hogy ki hasznosabb a CSAPAT szempontjából.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.22. 19:16:57

így van, ez egy szubjektív vélemény, nem kötelező vele egyetérteni.

gio dos santosnak szerintem nem a képességeivel van baj, meg azért bojant sem temetném, 456 perc alatt 3 gólt rúgott az olasz bajnokságban, ha a helyzetkihasználásán javítana, szerintem semmi gáz nem lenne vele.
de ha megnézzük a statisztikáit a barcában, egyáltalán nem rossz.

lehet, hogy pep előhúzott egy játékost a cilinderből, aki 32 meccsen 4 gólt rúgott a 3. osztályú sabadell-ben tavaly, de én annyira nem vagyok optimista vele szemben, mint ti.
mezőnyben iszonyatosan keveset van játékban, de kiscsapatok ellen így is elég lehet, HA sérültek a nála sokkal jobb labdarúgóink.

mindegy, hagyjuk a témát, nem akarok egy saját csapatom tagja ellen érvelni, mert abból semmi jó nem sül ki..majd meglátjuk, mi lesz belőle.
barca99
Llegenda del Barça

2011.11.22. 19:04:10

shutterisland írta:a rafinhás meg deulofeu-s részhez annyit, hogy róluk könnyebben el tudom képzelni, hogy világklasszisokká válnak, a következő barca-generáció meghatározó tagjai LEHETNEK, míg cuenca szerintem szürke egér marad, de ha nem lesz igazam, akkor sincs baj, mindig jól jön egy jó támadó.
de SZERINTEM ők is képesek lennének arra a teljesítményre, mint cuenca, ha ennyi meccset játszhatnának a barcában.
de mindegy, mert ez fiktív dolog.
A képzelgéssel az a baj, hogy megvolt Gio2Santosnál, Bojannál, aztán mégis a szürkeegér Pedroból lett klasszis játékos.

Persze a fórum a 'szerintemekről' szól, nincs is ezzel baj, de azért higyjünk már olyan embereknek, akik a nap nagyrészébén ezekkel a játékosokkal foglalkoznak. :)
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.11.22. 18:53:24

Mindjárt jön Bob, hogy egyetért veled :)

Az a helyzet, hogy én sem értem miért baj hogy játszik. Ha jól tudom eddig mikor játszott mindig nyertünk, és lőtt gólt, adott gólpasszt és olyat csinál amit eddig más nem nagyon, rámegy a védőre, kicselezi és az alapvonalnál beadja.
Én úgy vagyok vele, hogy ő nem egy Jeffren, nem egy Bojan, hanem egy Pedro. És most nem a játékstílust és miegymást értek ez alatt, hanem hogy ő is kap majd egy szerződést és rendszeresen játszik.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.22. 18:50:15

nem írok baromságokat, csak nem értetted, mire célzok.

soriano a 2. osztályban 37 meccsen rúgott 32 gólt.
oké, 26 éves, nem a jövő embere, de még anno, mikor szól volt róla, valaki beírta (bár nem olvastam erről cikket) hogy sorianot soha nem fogják számításba venni az első csapatnál...nem is kell, csak ha gáz van, őt be lehet dobni szerintem.
ő azért tett le valamit, hogy legalább ha vész van, felhívják az "A"-ba.
(igaz, mostanság sérült volt.)

a rafinhás meg deulofeu-s részhez annyit, hogy róluk könnyebben el tudom képzelni, hogy világklasszisokká válnak, a következő barca-generáció meghatározó tagjai LEHETNEK, míg cuenca szerintem szürke egér marad, de ha nem lesz igazam, akkor sincs baj, mindig jól jön egy jó támadó.
de SZERINTEM ők is képesek lennének arra a teljesítményre, mint cuenca, ha ennyi meccset játszhatnának a barcában.
de mindegy, mert ez fiktív dolog.

cuencával semmi bajom, csak nem vagyok annyira oda meg vissza tőle, mint a legtöbben.

palesz tökéletesen leírta kb. mi a helyzet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shutterisland 2011.11.22. 18:53:57-kor.
Tocy
Director del Fútbol

2011.11.22. 18:31:37

shutterisland írta:nekem evvel a cuencás szituval csak annyi a bajom, hogy pl. soriano ki lett jelentve, hogy nem játszhat a felnőttek között, pedig elég szép gólmennyiséggel lett gólkirály a 2.osztályban.
itt volt bojan, aki senkivel nem gyengébb játékos, mint cuenca (1 évvel idősebb csak nála..)
említhetném még a "b"-ből rafinhát, deulofeut...vagy éppen femeníát, aki ugyan a kieső herculesben, de mégis alapember volt az első osztályban, és ő is még csak 20 esztendős.

persze pep jobban tudja, de ezekből a játékosokból, akiket írtam (soriano kivételével, mert ő már kész játékos) szerintem sokkal több lehet/lesz, mint cuencából.

persze ha jól játszik, és mégpedig nem penget rosszul, nincs vele bajom, csak szerintem túl sok lehetőséget kap annak ellenére, hogy milyen fiataljaink vannak, meg úgy ámblokk, milyen keretünk. (értem ezalatt, hogy messi,villa,pedro,alexis...és még cesc,iniesta,thiago is tud a támadóharmadban jobb teljesítményt nyújtani)
Ne haragudj, de baromságokat írsz folyamatosan ( ne vedd sértésnek, nem találtam jobb szót...). Egyrészt ellentmondasz saját magadnak. Sorianonál az a baj, hogy ki lett jelentve hogy nem játszik ( mivel nem elég jó, 26 éves és nem lehet belőle már meghatározó játékos ), míg Cuencánál meg az a baj, hogy miért játszik, amikor TE ÚGY GONDOLOD, hogy Deulofeuból és Rafinhából nagyobb tehetség lesz vmikor. Cuenca nem vmikor, hanem most játszik jól, sokkal jobban, mint pl a sztem túlsztárolt Deulofeu. Gyönyörűen olvassa a játékot, bátor, ügyes, gyors, ő is tudja váltogatni a helyét ( pl most hétvégén elég sokat mozgott befelé ). Ráadásul azonnal meghálálta a bizalmat, szinte az első perctől kezdve bizonyít. Miközben Bojanról pl ezt nem lehetett elmondani...Cuenca abszolút hasznos a csapat számára, a fiatalok közül ő a legjobb, ő illik a legjobban Pep elképzeléseibe. Ezt el kell fogadnunk. És nem is értem komolyan, hogy miért kell állandóan szapulni...mi rosszat tett? Gólt lőtt, gólpasszt adott, jól játszott, ennyi. Mi kell még? Állandóan az megy, hogy indokolatlanul kap játékperceket? Indokolatlanul?! Aki nézi is a meccseket és nem csak látja, az tudja, hogy ez mekkora baromság...
Mikaos
Director del Fútbol

2011.11.22. 17:58:28

shutterisland írta:nekem evvel a cuencás szituval csak annyi a bajom, hogy pl. soriano ki lett jelentve, hogy nem játszhat a felnőttek között, pedig elég szép gólmennyiséggel lett gólkirály a 2.osztályban.
itt volt bojan, aki senkivel nem gyengébb játékos, mint cuenca (1 évvel idősebb csak nála..)
említhetném még a "b"-ből rafinhát, deulofeut...
Az a lényeg, hogy amikor odakerül az ember az első csapathoz, akkor rögtön bizonyítania kell. Van második, harmadik, akár sokadik lehetőség is (edző és keretfüggő), de olyan rettenetesen sok nincs.
Cuenca -szerintem- rögtön bizonyított. Amellett, hogy szuper módon olvassa a Barca-focit, még pluszban képes a "meghúzom a szélen és beadom"-típusú játékra is, amiből már kétszer gól is született. Ő maga is szerzett gólt. És a cselezéssel sincsenek problémái. Én nem vártam tőle többet az első pár meccsen, ez egy szuper teljesítmény.

Rafinha és Deulofeu nem tudtak rögtön bizonyítani, hisz még nagyon fiatalok. Cuenca azért idősebb náluk 2-3 évvel, és ez látszik is: ahogy beugrott a csapatba, már tudta, hogy mit kell csinálni, és sosem vállalt olyat, amire nem képes.
shutterisland írta:persze ha jól játszik, és mégpedig nem penget rosszul, nincs vele bajom, csak szerintem túl sok lehetőséget kap annak ellenére, hogy milyen fiataljaink vannak, meg úgy ámblokk, milyen keretünk. (értem ezalatt, hogy messi,villa,pedro,alexis...és még cesc,iniesta,thiago is tud a támadóharmadban jobb teljesítményt nyújtani)
Múltkor mondta valaki (nem te) Cuenca kapcsán, hogy nem szeretné, ha valaki érdemtelenül kapna sok lehetőséget a csapatban. Ilyen nincs, hogy valaki érdemtelenül van a Barca kezdőcsapatában. Az edzőnél jobban senki sem tudja, hogy ki érdemli meg a kezdő tagságot.

Jelenleg Cuenca jobban játszik, mint Villa (az 1-1 gólja ellenére keveset mutat), mint a sérüléssel bajlódó Pedro, mint a sérülésből fakadó formahanyatlással rendelkező Alexis. Teljesen logikus, hogy ő kezd.
Cuenca megkapta a lehetőséget és élt vele.
Ennek inkább örülni kéne, és inkább amiatt szomorkodjunk, hogy Villa képtelen megtalálni önmagát egy jó ideje, és a többiek peches sérülései miatt.
cinkoxid
Barça B

2011.11.22. 17:54:14

Izsáknak lassan lejár a szerződése. Azért is kapott lehetőséget, hogy bizonyítsa, lehet vele számolni a jövőben. Ahogy Pep is mondta: Megkapta a lehetőséget, és élt is vele, ezért marad az első csapatnál.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.22. 17:18:51

nekem evvel a cuencás szituval csak annyi a bajom, hogy pl. soriano ki lett jelentve, hogy nem játszhat a felnőttek között, pedig elég szép gólmennyiséggel lett gólkirály a 2.osztályban.
említhetném még a "b"-ből rafinhát, deulofeut...vagy éppen femeníát, aki ugyan a kieső herculesben, de mégis alapember volt az első osztályban, és ő is még csak 20 esztendős.

persze pep jobban tudja, de ezekből a játékosokból, akiket írtam (soriano kivételével, mert ő már kész játékos) szerintem sokkal több lehet/lesz, mint cuencából.

persze ha jól játszik, és mégpedig nem penget rosszul, nincs vele bajom, csak szerintem túl sok lehetőséget kap annak ellenére, hogy milyen fiataljaink vannak, meg úgy ámblokk, milyen keretünk. (értem ezalatt, hogy messi,villa,pedro,alexis...és még cesc,iniesta,thiago is tud a támadóharmadban jobb teljesítményt nyújtani)
lui1698
Llegenda del Barça

2011.11.22. 14:26:14

cinkoxid írta:Néztétek már, hogy mi volt az első hsz ebben a topikban? :D Pique akkor ment el a barcából. NAgyon érdekes visszaolvasni. :idea:
És ez mégjobb:
Zsolti 2005.06.07.-én írta:elég pikáns lenne mondjuk a Bernabeuban egy Bernabeu gól. :lol:
8)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
cinkoxid
Barça B

2011.11.22. 14:19:51

Néztétek már, hogy mi volt az első hsz ebben a topikban? :D Pique akkor ment el a barcából. NAgyon érdekes visszaolvasni. :idea:
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.11.21. 16:59:16

Csabi, ez mehetett volna a Rafinha topikba is :P (igen, van olyan már :D )
PCsabi
aka Game90

2011.11.21. 16:56:48

Fecó, oda akartam, csak az zárva van :) :wink:

Tweet @rafinha_alc93 : "Signed for 2 more years with FCB! Jajaja a wonderful day! Very happy!"

Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.11.21. 17:06:12-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kristop
Entrenador del Barça

2011.11.21. 12:23:20

egyáltalán nem lepődnék meg, ha afellay helyett jövőre cuenca lenne ez a bedobjuk a végére, mert kell a lendület csere. egyszerűen szinte mindenben jobban illik a csapathoz. afellay meg minimál pénzért valahova, ahol a kezdő közelébe kerülhet.
d
Entrenador del Barça

2011.11.21. 11:35:16

palesz77, véleményem szerint ez csak azt mutatja, hogy mennyivel jobban látja a dolgokat Guardiola, mint mi... Pedroval kapcsolatban teljesen igaza volt, mint utóbb kiderült, ő már akkor tudta, hogy miért fog játszani újra és újra a kis spanyol. Én is azok közt voltam, akik akkoriban azt mondták, hogy következő évben már a csapatnál se lesz, de rámcáfolt.
(Busquets kicsit más, én benne rögtön az elején nagy lehetőségeket láttam, csak a szeleburdiságát kellett levetkőznie.)

Guardiola sokszor azokban látja meg a fantáziát, akikről nem is gondolnánk és egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy jó kézzel nyúl a játékosokhoz. Lehet, hogy ez most azt jelenti, hogy Cuenca jövőre már végleg az első csapathoz kerül, az is lehet, hogy most csak besegített, amíg szűk lett a keret, nem tudni, de én ebben az ügyben nagyon megbízom Guardiolában.

Megjegyzem Cuenca eléggé más stílusú játékos, mint Pedro, vagy Villa, más volt a szerepköre is némileg, sokkal inkább a szélet próbálja bejátszani, abban vannak az erősségei, gyors, meg tudja húzni a lasztit, viszont talán a kapu elé ritkábban tud érkezni, mint góllövő kevésbé számíthat rá a csapat talán. Így én inkább egy alternatív taktikai lehetőséget látok a személyében, mintsem egy Villát kiszorító tehetséget.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.11.20. 11:21:36

Tocy írta:...
Én csak azt mondtam, hogy amíg ott volt Alexis is a pályán teljesen eltűnt... Utána meg tényleg feljavult, de én ennek ellenére MÉG nem követelem a csapatba mint sokan mások, hagynám érni a B csapatban. Még kevés, de idővel ez változhat. :wink:

A többi részhez meg annyit, hogy szerintem Pepen kívül senki nem értette anno, hogy miért kell annyit játszatni Pedrot és Busit. Az idő persze őt igazolja, de nekem máig nem tetszik, hogy a csapaton belüli "szamárlétrát" néha semmibe veszi Pep. Ami persze kivételesen tehetséges játékosoknál érthető, de azért Pedro bőven nem ilyen, ő egy jó munkás ember inkább. Persze örülök már hogy ilyen jól játszik - bár az utolsó fél/egy éve nem sikeredett a legjobbra, de hát van ez így -, csak nekem ez kicsit böki a csőröm, hogy vannak olyanok akik bármikor megkapják a lehetőséget, vannak akik egy jó teljesítmény után sem - most hülye példa, de Bojan 2 éve a Tenerife ellen 3 gólpasszt adott, jól játszott, erre 3 meccsen keresztül még csere se volt kb, míg Pedro a szezon elején csak szerencsétlenkedett szinte a góljaitól eltekintve, szinte fájt nézni mit csinál összjátékban, de minden egyes meccsen kezdő volt utána. Tudom hogy "Bojan nem Barca szint" meg stbstb, de értitek szerintem hogy mit akartam mondani ezzel, van aki több rossz meccs után is még kezdő, míg van akinek elég pár rosszabb meccs és nem is játszik. Pl Afellay is több lehetőséget érdemelt volna tavaly tavasszal, amikor Villa és Pedro egymást múlták alul teljesítményben, mégse játszott szinte soha... De mindegy, ez már kicsit off, bocsi érte, hagyom is a témát. :oops:
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.11.20. 10:59:09

Nem egy látványos figura a pályán, de láttuk hogy azért képes szép megmozdulásokra! Én teljesen elégedett vagyok vele, lényegében a semmiből került az első csapatba, hiszen az ő nevét nem emlegetik annyiszor mint a többiekét. Ehhez képest megállja a helyét, és ne feledjük hogy még csak most került fel. Valószínűleg nem ő lesz az új varázslónk, de az új Pedronk még lehet, és az ilyen típusú játékosok is rendkívül fontosak! Lásd Pedro! :)

A lényeg hogy szerintem egy rossz szavunk nem lehet rá, nyilván Pedro felépülésével, és ott van ugye Villa és Alexis is, csak elvétve kap majd lehetőséget, de jó látni egy újabb embert, akire lehet számítani a fiatalok közül!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Tocy
Director del Fútbol

2011.11.20. 10:43:51

Sztem meg Cuenca nem játszott rosszul, elég keveset is ment felé a labda, de az első félidőben valóban keveset is mutatott vele. Aztán a másodikban már feljavult, bátrabb lett, cselezgetett is, és az összjátékban hihetetlen jól vett részt ismét, ott már passzoltak neki többet a többiek. Nem értem ezt a negativitást, ami felé árad, Pedro első évében milyen volt? Busquets első évében milyen volt? Cuenca még fiatalabb is náluk, és sztem ő a legmeggyőzőbb 3uk közül...ja és Bojannál semmivel sem gyengébb, sőt, őt meg mindenki a csapatba követelte...és Pedro is kapott ennyi lehetőséget anno, nem kell Cuencától elvenni az érdemet azért, mert most hirtelen kezdő lett.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.11.20. 10:11:51

Én inkább úgy mondanám, hogy ameddig Sánchez a pályán volt, addig nem csinált semmit szinte. Nekem már szúrta a szemem, hogy mennyire nincs játékban, aztán amikor nem jött le a fejem fogtam hogy őt miért kell fent hagyni. Aztán onnantól elkezdett valamit csinálni, volt 2 zseniálisan szép csele, aztán meg az a megpattanó gólpassza, egy lövés meg jól részt is vett az összjátékban. De a tegnapi produkciója nagyon kevés, ha a meccs első 20 percében csinálja ezeket, és utána ereszt le ennyire, akkor inkább lenne negatív a vélemény róla mint pozitív, szerencséjére a végére pörgött fel, és ez marad meg mindenkiben... Én viszont nem dicsérem meg. Vagyis de. Azt a szintet hozta, amit tőle el lehet várni. Voltak ígéretes megmozdulásai - a végén ugye amiket írtam -, de még magas neki ez a szint. Szóval ahhoz képest hogy ifi, lég jól tolta... De lassan vissza kéne tenni a B-be, most hogy mindenki felépült, aztán kupameccsekre jöhet fel meg 1-1 gyengébb bajnokira a Bl meccsek előtt. :wink:És még mielőtt valaki azt hinné, hogy nem csípem, nekem nagyon szimpatikus a gyerek, látok is benne fantáziát. De még elég neki a B csapatban fejlődnie egy ideig, ne "vegye el" a lehetőséget a nagyok elől amikor nem tud többet hozzátenni a játékhoz... Értitek szerintem.
cinkoxid
Barça B

2011.11.20. 00:05:27

Tudom, hogy a többi fiatal is képes lenne hasonlóra, de most nem ők kaptak lehetőséget, így izsáknak örülünk. Az első félidőben tényleg nem sok mindent csinált, rögtön lepasszolta, ha hozzákerült a labda, stb. De a másodikban már figyelemreméltó volt. Ha felépülnek az alapemberek+formába jön villa, sanchez, pedro, akkor tényleg nem lesz már helye az első csapatban. De addig is jó látni valami újat a barcában.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.19. 22:00:24

cinkoxid írta:Cuenca milyen cseleket csinált már a vége fele :D Majdnem összejött neki a gól is. Megjön az önbizalma, akkor talán többet lő majd kapura. Van benne potenciál bőven.
szerintem meg deulofeu,soriano,tello,rafinha is le tudná ezt hozni, ha ennyi lehetőséget kapna az A csapatnál, mint cuenca.

ügyes a srác, de első félidőben egy nagy labdán kívül full el volt tűnve, labdába is alig ért, mintha pályán sem lett volna.
a végére felpörgött, ott már jól játszott.

de továbbra is tartom (csak mert barca drukkerek körében könnyű elszállni a fiataljainktól) hogy jó játékos, de ha villa formába lendül, pedro felépül, akkor a padra is csak elvétve kellene odaférjen.
cinkoxid
Barça B

2011.11.19. 21:53:04

Cuenca milyen cseleket csinált már a vége fele :D Majdnem összejött neki a gól is. Megjön az önbizalma, akkor talán többet lő majd kapura. Van benne potenciál bőven.
Válasz küldése