Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így igaz, ha Lucho úgy látja, hogy cserélnie kell, akkor el kell fogadni. Nyilván a segítők is biztosak lehetnek benne. Van két top 10-es kapusunk és ez luxus, nehezen tartható fenn ez az állapot.Bob_Marley írta:Én is abban reménykedek, hogy nem fogja eladni, mert én meg nem úgy közelítem meg ki hány éves, meg kinek hogy áll a haja, konkrétan letojom ezeket, meg a tíz éves "kommunista" terveket.Azt kell nézni ki a jobb a csapatnak, s ez szerintem is Bravo, most még. De ha cserél, akkor azt jelenti szerinte ez a jobb a csapatnak (felkészült a fritz) és ezt elfogadom és szurkolok azért hogy így legyen.
Nem tettem oda, hogy saját véleményem, bocsi.Chino írta:zola8787 írta:A vak is látja, hogy jelen pillanatban sokkal jobban véd Bravo, mint a német. Azért eladni a világ egyik legjobb kapusát, mert egy jövőbeli sztár nem bírja a padon, a fenéket azt. Szépen Stegen-t kölcsön kell adni, ha meg nem tetszik neki, akkor meg marad a pad. Sokkal jobb lenne ha Bravo védene a bl-ben is.
Ez a sokkal jobban véd Bravo honnan jött? Alapból egészen más helyzetben voltak. A németnek nagy hátrány volt, hogy nem védhetett rendszeresen, mindig "hidegen" kellett a legjobbat nyújtania, ami rohadt nehéz dolog.
zola8787 írta:A vak is látja, hogy jelen pillanatban sokkal jobban véd Bravo, mint a német. Azért eladni a világ egyik legjobb kapusát, mert egy jövőbeli sztár nem bírja a padon, a fenéket azt. Szépen Stegen-t kölcsön kell adni, ha meg nem tetszik neki, akkor meg marad a pad. Sokkal jobb lenne ha Bravo védene a bl-ben is.
Ő meg nem fogja sem eladni, sem lecserélni Bravot, bármennyire is fájdalmas ez néhány embernek.Bob_Marley írta:Hát kösz.recrea írta: Bob, öreg vagy Te már ahhoz, h elhidd ezeket a hülyeségeket.Így is úgyis LE-ben lehet bízni, főleg így pár kilométer távolságból.
Hát kösz.recrea írta:Bob, öreg vagy Te már ahhoz, h elhidd ezeket a hülyeségeket.Bob_Marley írta:Ha LE úgy látja Stegen megérett rá, hogy elvigye a posztot, akkor legyen így, ő kell ezt mérlegelje...
...de ezek szerint elérte a kellő szintet a szakmai stáb szerint akkor hajrá.
Bob, öreg vagy Te már ahhoz, h elhidd ezeket a hülyeségeket.Bob_Marley írta:Ha LE úgy látja Stegen megérett rá, hogy elvigye a posztot, akkor legyen így, ő kell ezt mérlegelje...
...de ezek szerint elérte a kellő szintet a szakmai stáb szerint akkor hajrá.
Kash írta:Stegen-nek több joga van (normális esetben egyiknek sem, de ez a Barcelona, nálunk senki sem akar padozni, mindenki játszani akar) kérni a bajnokságot, mint Bravonak a BL-t, hiszen Stegen azért jött mint első számú kapus, hogy játszon, pechére még szezonkezdet előtt lesérült.
Bravo 33, Stegen 24 éves, nehogy már elküldjük az egyik legtehetségesebb kapusunkat, aki ráadásul 10+ évre is megoldhatná a pozíciót, ráadásul nyugodt, nem követelőzik...Nonsense lenne.
Sokkal jobban véd mint a német? Fele annyi meccsen sem lépett pályára Stegen, és kb ugyanolyan fantasztikus szezont fut Bravoval egyetemben.zola8787 írta:A vak is látja, hogy jelen pillanatban sokkal jobban véd Bravo, mint a német. Azért eladni a világ egyik legjobb kapusát, mert egy jövőbeli sztár nem bírja a padon, a fenéket azt. Szépen Stegen-t kölcsön kell adni, ha meg nem tetszik neki, akkor meg marad a pad. Sokkal jobb lenne ha Bravo védene a bl-ben is.
Tényleg nagyon frappáns vagy, nehezen gépelek a kuncogástól, de azt hol olvastad tőlem, h TS-t eladnám? Meg sem említettem, szóval ez most hogy jön ide?Chino írta:MAtS nyert nagyon jó játékkal egy Bl-t, idén sem rajta múlt, két Spanyol kupát. élő szerződése van, nem ugatott magasabb fizuért. (Bravo lehet hogy magas fizuért nem, de BL szereplésért igen, csak valamiért a németnél divat felhozni, hogy elégedetlenkedik stb., pedig legutóbb is az ellenkezőjéről bezélt)recrea írta: Hiba nélkül, csendben, alázattal, kevés kapott góllal lehozott két megnyert bajnoki szezont, élő szerződése van, nem ugat a magasabb fizuért....nem is látok az eladásánál logikusabb lépést
Fiatalabb, sokkal többet fejlődhet (Bravo tovább már nem nagyon fog) ... nem is látok az elaadásánál logkusabb lépést.
MAtS nyert nagyon jó játékkal egy Bl-t, idén sem rajta múlt, két Spanyol kupát. élő szerződése van, nem ugatott magasabb fizuért. (Bravo lehet hogy magas fizuért nem, de BL szereplésért igen, csak valamiért a németnél divat felhozni, hogy elégedetlenkedik stb., pedig legutóbb is az ellenkezőjéről bezélt)recrea írta:Hiba nélkül, csendben, alázattal, kevés kapott góllal lehozott két megnyert bajnoki szezont, élő szerződése van, nem ugat a magasabb fizuért....nem is látok az eladásánál logikusabb lépéstMessias2 írta:Nem is értem, min megy itt a vita. Teljesen logikus lépes lenne a vezetőségtől, ha Bravotól megválnánk. Ter Stegen fiatalabb, és már most olyan szinten tolja, mint a chilei. Nincs miről beszélni.
Hiba nélkül, csendben, alázattal, kevés kapott góllal lehozott két megnyert bajnoki szezont, élő szerződése van, nem ugat a magasabb fizuért....nem is látok az eladásánál logikusabb lépéstMessias2 írta:Nem is értem, min megy itt a vita. Teljesen logikus lépes lenne a vezetőségtől, ha Bravotól megválnánk. Ter Stegen fiatalabb, és már most olyan szinten tolja, mint a chilei. Nincs miről beszélni.
A Bayern előtt is az volt, a Napoliban védett kölcsönben.visca el barca írta:lehet, de most az egyik olasz top klubban kezdő. onnan visszalépés a pad.Gali írta:Reina a bajoroknál is padozott egy évet. Simán visszajönne a Barcahoz is 2. számú hálóőrnek is.
lehet, de most az egyik olasz top klubban kezdő. onnan visszalépés a pad.Gali írta:Reina a bajoroknál is padozott egy évet. Simán visszajönne a Barcahoz is 2. számú hálóőrnek is.
Jah csak van köztük 8 év, és én nem a fiatalabbtól válnék meg mert leközelebb tuti ziher, hogy 50 alatt nem állnának velünk szóba 1 vmire való kapusért...gránit írta:Ennél már csak az a nagyobb "poén", hogy a dailymail szerint (is) Reinát akarja vissza a Barca -.- Ez még poénnak is rossz. Valamelyik kapusunk egyébként szinte biztos, hogy el lesz adva, ter Stegen sem vállalná ezt a kupa-szerepet már. Viszont érte több pénzt kapnánk, mint a 33 éves Bravóért (ismét dailymail, a City érte ter Stegen felét, 34 milliót adna).
Reina a bajoroknál is padozott egy évet. Simán visszajönne a Barcahoz is 2. számú hálóőrnek is.visca el barca írta:68 milláért még dagleszt is hozzácsapjuk
reinával amugy semmi baj nincs, az idei éve kifejezetten jó volt. biztos mindenki fel lesz háborodva, de én nem esnék pánikba ha jövőre a a bravo+reina duóval mennénk neki a szezonnak (mondjuk 2. számú kapusnak nem fog idejönni, minek is tenné). 2-3 évre bőven jók lennének, aztán donnarummáért lehet bankot robbantani, úgy sem lesz sokáig a milánba.
mikor már megvettük is az volt. 31 évesen úgy mozgott mint egy nyugdíjas. nem is csoda h áruljuk.PCsabi írta:Bravo amúgy is öreg már. Nem, veb?