Marc-André ter Stegen

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Normandia
Director del Fútbol

2016.07.12. 23:13:49

Bob_Marley írta:Én is abban reménykedek, hogy nem fogja eladni, mert én meg nem úgy közelítem meg ki hány éves, meg kinek hogy áll a haja, konkrétan letojom ezeket, meg a tíz éves "kommunista" terveket. :D Azt kell nézni ki a jobb a csapatnak, s ez szerintem is Bravo, most még. De ha cserél, akkor azt jelenti szerinte ez a jobb a csapatnak (felkészült a fritz) és ezt elfogadom és szurkolok azért hogy így legyen.
Így igaz, ha Lucho úgy látja, hogy cserélnie kell, akkor el kell fogadni. Nyilván a segítők is biztosak lehetnek benne. Van két top 10-es kapusunk és ez luxus, nehezen tartható fenn ez az állapot.
Off: Egyébként a "kommunista" tervek 5 évesek voltak, ha jól tudom egyszer volt 7 éves.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
gránit
Director del Fútbol

2016.07.12. 22:35:16

Nekem a kijöveteleivel van bajom. Gyakran a legrosszabb, köztes utat választja. Volt még régebben egy olyan álláspont, hogy ő a jó, mert pontosan adja ki a labdákat... Ennyi erővel Xavi vagy Iniesta is állhatott volna a kapuban... Bravót biztosabbnak érzem, és a jövő miatt sem foglalnék állást ter Stegen mellett, Bravóban is benne lehet még akár 3-4 év is.
zola8787
Director del Fútbol

2016.07.12. 21:53:19

Chino írta:
zola8787 írta:A vak is látja, hogy jelen pillanatban sokkal jobban véd Bravo, mint a német. Azért eladni a világ egyik legjobb kapusát, mert egy jövőbeli sztár nem bírja a padon, a fenéket azt. Szépen Stegen-t kölcsön kell adni, ha meg nem tetszik neki, akkor meg marad a pad. Sokkal jobb lenne ha Bravo védene a bl-ben is.

Ez a sokkal jobban véd Bravo honnan jött? Alapból egészen más helyzetben voltak. A németnek nagy hátrány volt, hogy nem védhetett rendszeresen, mindig "hidegen" kellett a legjobbat nyújtania, ami rohadt nehéz dolog.
Nem tettem oda, hogy saját véleményem, bocsi.

Onnan jött nálam, hogy amikor hátrateszik izomból Bravo-nak a labdát és már támad le az ellenfél csatára, nem izgulok. Amikor ugyanez megtörténik Stegen-nél, összeszorul a gyomrom. Egy szóval nem mondtam, hogy Stegen gyenge, de az én szememben Bravo 100-szor rutinosabb és higgadtabb. Ha most ő a jobb, nem tenném be csak azért Stegen-t a kapuba, mert a jövőben LEHET, hogy beválik.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.07.12. 21:37:48

Azért nem mind1, hogy melyik sorozatban véd, a bajnokságban nem sok aggódnivalója van Bravonak, azért BL és Kupa esetében 1 hiba kiesést is érhet, kicsit nagyobb a teher.
Chino
Llegenda del Barça

2016.07.12. 21:28:21

zola8787 írta:A vak is látja, hogy jelen pillanatban sokkal jobban véd Bravo, mint a német. Azért eladni a világ egyik legjobb kapusát, mert egy jövőbeli sztár nem bírja a padon, a fenéket azt. Szépen Stegen-t kölcsön kell adni, ha meg nem tetszik neki, akkor meg marad a pad. Sokkal jobb lenne ha Bravo védene a bl-ben is.

Ez a sokkal jobban véd Bravo honnan jött? Alapból egészen más helyzetben voltak. A németnek nagy hátrány volt, hogy nem védhetett rendszeresen, mindig "hidegen" kellett a legjobbat nyújtania, ami rohadt nehéz dolog.
Én kedvelem Bravot, semmi gondom nincs vele, de a német még nagyon fejlődőképes, ami tapasztalattal jönne ki igazán ebben a közegben. Az meg a msáik, hogy úgy van kezelve, mintha folyamatosan hőzöngene. Én inkább azt mondanám, hogy ha Bravo pampog, mert nem védhet a Bl-ben, akkor menjen kölcsönbe oda, ahol védhet.
Ezek a potyázások is. Azt mondjuk nem nagyon hallottam, hogy mennének a chileire az osztások, mikor a Copán olyanokat bakizott amiért a német már az eladás küszöbén állna.

"Meglátjuk, hogy a klubnak milyen elképzelései vannak velem kapcsolatban, az időt tekintve pedig nincs nyomás. Az edzőnek megvan a maga véleménye, és a klub tudja, hogy mi a helyzet velem. Természetes, hogy szeretnék minél többet játszani, de szerződésem van 2019-ig."

"Visszatérni a Bundesligába? Pillanatnyilag ez a lehetőség kizárt."
Forca Barca!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.12. 21:07:29

Én is abban reménykedek, hogy nem fogja eladni, mert én meg nem úgy közelítem meg ki hány éves, meg kinek hogy áll a haja, konkrétan letojom ezeket, meg a tíz éves "kommunista" terveket. :D Azt kell nézni ki a jobb a csapatnak, s ez szerintem is Bravo, most még. De ha cserél, akkor azt jelenti szerinte ez a jobb a csapatnak (felkészült a fritz) és ezt elfogadom és szurkolok azért hogy így legyen.
Kép
Kép
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.07.12. 20:53:49

Bob_Marley írta:
recrea írta: Bob, öreg vagy Te már ahhoz, h elhidd ezeket a hülyeségeket.
Hát kösz. :D Így is úgyis LE-ben lehet bízni, főleg így pár kilométer távolságból. :D
Ő meg nem fogja sem eladni, sem lecserélni Bravot, bármennyire is fájdalmas ez néhány embernek.

Hozzáteszem, én is védeni szeretnék 24 évesen, és erősen mérlegelnék ilyen esetben, mert ha "véletlenül" Bravo olyan típus, mint Király vagy Buffon, akkor a helyzet faramuci.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.12. 20:44:57

recrea írta:
Bob_Marley írta:Ha LE úgy látja Stegen megérett rá, hogy elvigye a posztot, akkor legyen így, ő kell ezt mérlegelje...
...de ezek szerint elérte a kellő szintet a szakmai stáb szerint akkor hajrá.
Bob, öreg vagy Te már ahhoz, h elhidd ezeket a hülyeségeket.
Hát kösz. :D Így is úgyis LE-ben lehet bízni, főleg így pár kilométer távolságból. :D
Kép
Kép
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.07.12. 20:32:48

Bob_Marley írta:Ha LE úgy látja Stegen megérett rá, hogy elvigye a posztot, akkor legyen így, ő kell ezt mérlegelje...
...de ezek szerint elérte a kellő szintet a szakmai stáb szerint akkor hajrá.
Bob, öreg vagy Te már ahhoz, h elhidd ezeket a hülyeségeket.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.12. 20:11:51

Ha LE úgy látja Stegen megérett rá, hogy elvigye a posztot, akkor legyen így, ő kell ezt mérlegelje. Borzasztóan sajnálnám Bravot, mert jobb kapusnak tartom, de ami a csapatnak jobb ez a legfontosabb és ebben LE-re kell hagyatkozni.

Én a leglogikusabbnak azt látom, amit lejjebb írtak, győztes csapaton ne változtass elvet követve amíg Bravo jobb addig prioritást kell élvezzen és a németet kölcsön adni, de ezek szerint elérte a kellő szintet a szakmai stáb szerint akkor hajrá.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.12. 20:05:42

Kash írta:Stegen-nek több joga van (normális esetben egyiknek sem, de ez a Barcelona, nálunk senki sem akar padozni, mindenki játszani akar) kérni a bajnokságot, mint Bravonak a BL-t, hiszen Stegen azért jött mint első számú kapus, hogy játszon, pechére még szezonkezdet előtt lesérült.
Bravo 33, Stegen 24 éves, nehogy már elküldjük az egyik legtehetségesebb kapusunkat, aki ráadásul 10+ évre is megoldhatná a pozíciót, ráadásul nyugodt, nem követelőzik...Nonsense lenne.
:D

"joga van" LOL ezeket a hülyeségeket remélem te sem gondolod komolyan. joga van... már miért lenne joga. bravonak nincs? #-o
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2016.07.12. 19:48:27

Sokkal jobban véd mint a német? Fele annyi meccsen sem lépett pályára Stegen, és kb ugyanolyan fantasztikus szezont fut Bravoval egyetemben.
Bravo rutinos, nagyon higgadt, ennek köszönhetően az esetek 90%-kában jó döntéseket hoz és keveset (szinte sosem, nem ugrik be most hirtelen egy sem) potyázik...Stegen viszont egy óriási tehetség és ha kapna Enriquetől egy teljes szezont, megmutatkozna a különbség a 2 kapus között.

Stegen-nek több joga van (normális esetben egyiknek sem, de ez a Barcelona, nálunk senki sem akar padozni, mindenki játszani akar) kérni a bajnokságot, mint Bravonak a BL-t, hiszen Stegen azért jött mint első számú kapus, hogy játszon, pechére még szezonkezdet előtt lesérült.
Bravo 33, Stegen 24 éves, nehogy már elküldjük az egyik legtehetségesebb kapusunkat, aki ráadásul 10+ évre is megoldhatná a pozíciót, ráadásul nyugodt, nem követelőzik...Nonsense lenne.
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2016.07.12. 19:29:52

A vak is látja, hogy jelen pillanatban sokkal jobban véd Bravo, mint a német. Azért eladni a világ egyik legjobb kapusát, mert egy jövőbeli sztár nem bírja a padon, a fenéket azt. Szépen Stegen-t kölcsön kell adni, ha meg nem tetszik neki, akkor meg marad a pad. Sokkal jobb lenne ha Bravo védene a bl-ben is.
recrea
Llegenda del Barça

2016.07.12. 19:22:56

Chino írta:
recrea írta: Hiba nélkül, csendben, alázattal, kevés kapott góllal lehozott két megnyert bajnoki szezont, élő szerződése van, nem ugat a magasabb fizuért....nem is látok az eladásánál logikusabb lépést :D
MAtS nyert nagyon jó játékkal egy Bl-t, idén sem rajta múlt, két Spanyol kupát. élő szerződése van, nem ugatott magasabb fizuért. (Bravo lehet hogy magas fizuért nem, de BL szereplésért igen, csak valamiért a németnél divat felhozni, hogy elégedetlenkedik stb., pedig legutóbb is az ellenkezőjéről bezélt)
Fiatalabb, sokkal többet fejlődhet (Bravo tovább már nem nagyon fog) ... nem is látok az elaadásánál logkusabb lépést. :D
Tényleg nagyon frappáns vagy, nehezen gépelek a kuncogástól, de azt hol olvastad tőlem, h TS-t eladnám? Meg sem említettem, szóval ez most hogy jön ide?
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.07.12. 19:22:15

Epp ez a baj ezzel a kapus uggyel, mindketto tavozasa fajo es valamilyen szinten jogtalan lenne, pedig lassan elkerulhetetlen lesz.

Pep amugy elvileg rarepul Bravora.
Chino
Llegenda del Barça

2016.07.12. 19:18:21

recrea írta:
Messias2 írta:Nem is értem, min megy itt a vita. Teljesen logikus lépes lenne a vezetőségtől, ha Bravotól megválnánk. Ter Stegen fiatalabb, és már most olyan szinten tolja, mint a chilei. Nincs miről beszélni.
Hiba nélkül, csendben, alázattal, kevés kapott góllal lehozott két megnyert bajnoki szezont, élő szerződése van, nem ugat a magasabb fizuért....nem is látok az eladásánál logikusabb lépést :D
MAtS nyert nagyon jó játékkal egy Bl-t, idén sem rajta múlt, két Spanyol kupát. élő szerződése van, nem ugatott magasabb fizuért. (Bravo lehet hogy magas fizuért nem, de BL szereplésért igen, csak valamiért a németnél divat felhozni, hogy elégedetlenkedik stb., pedig legutóbb is az ellenkezőjéről bezélt)
Fiatalabb, sokkal többet fejlődhet (Bravo tovább már nem nagyon fog) ... nem is látok az elaadásánál logkusabb lépést. :D
Forca Barca!!!!
recrea
Llegenda del Barça

2016.07.12. 18:47:30

Messias2 írta:Nem is értem, min megy itt a vita. Teljesen logikus lépes lenne a vezetőségtől, ha Bravotól megválnánk. Ter Stegen fiatalabb, és már most olyan szinten tolja, mint a chilei. Nincs miről beszélni.
Hiba nélkül, csendben, alázattal, kevés kapott góllal lehozott két megnyert bajnoki szezont, élő szerződése van, nem ugat a magasabb fizuért....nem is látok az eladásánál logikusabb lépést :D
Messias2
Director del Fútbol

2016.07.12. 18:31:17

Nem is értem, min megy itt a vita. Teljesen logikus lépes lenne a vezetőségtől, ha Bravotól megválnánk. Ter Stegen fiatalabb, és már most olyan szinten tolja, mint a chilei. Nincs miről beszélni.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Gali
Capitá del Barça

2016.07.12. 17:31:03

visca el barca írta:
Gali írta:Reina a bajoroknál is padozott egy évet. Simán visszajönne a Barcahoz is 2. számú hálóőrnek is.
lehet, de most az egyik olasz top klubban kezdő. onnan visszalépés a pad.
A Bayern előtt is az volt, a Napoliban védett kölcsönben.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
recrea
Llegenda del Barça

2016.07.12. 17:28:29

Kizárt dolognak tartom, h bármelyiket is eladjuk, pluszban azt is, h változtat jövőre LE. Ég világon semmi oka nincs rá.
gránit
Director del Fútbol

2016.07.12. 17:16:21

TripleH, vagy elszó számú lesz ter Stegen, vagy eladjuk. Más választás nincs.

Illetve, van, de abból nagy szappanoperák lennének az öltözőn belül.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.12. 17:08:59

Gali írta:Reina a bajoroknál is padozott egy évet. Simán visszajönne a Barcahoz is 2. számú hálóőrnek is.
lehet, de most az egyik olasz top klubban kezdő. onnan visszalépés a pad.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.07.12. 17:03:56

gránit írta:Ennél már csak az a nagyobb "poén", hogy a dailymail szerint (is) Reinát akarja vissza a Barca -.- Ez még poénnak is rossz. Valamelyik kapusunk egyébként szinte biztos, hogy el lesz adva, ter Stegen sem vállalná ezt a kupa-szerepet már. Viszont érte több pénzt kapnánk, mint a 33 éves Bravóért (ismét dailymail, a City érte ter Stegen felét, 34 milliót adna).
Jah csak van köztük 8 év, és én nem a fiatalabbtól válnék meg mert leközelebb tuti ziher, hogy 50 alatt nem állnának velünk szóba 1 vmire való kapusért...
Gali
Capitá del Barça

2016.07.12. 17:02:09

visca el barca írta:68 milláért még dagleszt is hozzácsapjuk :D

reinával amugy semmi baj nincs, az idei éve kifejezetten jó volt. biztos mindenki fel lesz háborodva, de én nem esnék pánikba ha jövőre a a bravo+reina duóval mennénk neki a szezonnak (mondjuk 2. számú kapusnak nem fog idejönni, minek is tenné). 2-3 évre bőven jók lennének, aztán donnarummáért lehet bankot robbantani, úgy sem lesz sokáig a milánba.
Reina a bajoroknál is padozott egy évet. Simán visszajönne a Barcahoz is 2. számú hálóőrnek is.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.12. 16:59:26

PCsabi írta:Bravo amúgy is öreg már. Nem, veb?
mikor már megvettük is az volt. 31 évesen úgy mozgott mint egy nyugdíjas. nem is csoda h áruljuk.
Kép
Válasz küldése