bejönni látszik az a megzavaró játék amit eljátszik a tienegyesek előtt
kiváncsi vagyok mit produkálna egy tizenegyes párbajban

Meglassult a labda is, ez volt a baj, amit érzékelt is,vsszahúzta a mancsokat, de a csatár rutinosan csinálta ahogy kell.MQuCsabi írta:Kicsit talán későn indult el, kár volt érte, de szépen korrigált. A showért meg külön köszönet.
Akkor csak arra kell vigyázni, hogy más pályán ne csináljunk tizit!palesz77 írta: Ter Stegen has saved a penalty in each of his 3 CL seasons at Barcelona, all of them at the Camp Nou
Én is ezen gondolkodtam. Azért ha Cilessen bennragad a kapuban, TS szerintem elmegy terápiára.palesz77 írta:Kíváncsi leszek, hogy mi lesz, ha a hollandus esetleg hibátlanul védi végig ezt az időszakot. Hihetetlen komolyan, Bravo érkezésénél is ez volt, Luchonak döntenie se kellett, mert lesérült a német, most itt a vetélytárs, ismét sérült. Rendkívül jól tud időzíteni..
Német precizitás mindenhol ott van, attol még hogy illegálisAlfa írta:Basszus ténylegvisca el barca írta:![]()
![]()
![]()
erről a klasszikus zug gym-ek jutottak eszembe... hallod haver... látom új vagy itt, itt a számom... tudod, ha kellene egy kis okosság, vagy valami hogy jobban menjen az edzés.... Mint valami rossz drogdíler
. Messike se véletlenül született újra Stegen érkezésekor
.
Basszus ténylegvisca el barca írta:![]()
![]()
![]()
erről a klasszikus zug gym-ek jutottak eszembe... hallod haver... látom új vagy itt, itt a számom... tudod, ha kellene egy kis okosság, vagy valami hogy jobban menjen az edzés...
Alfa írta:Digne: "I was welcomed so well. 1st day I sat next to Ter Stegen in locker room, he gave me his number and told me call him for anything".
Nálam ez a kulcsmondat. LE többször hangsúlyozta, hogy ez kell a játékunkba, de ha a játékostársak nem bíznak benne maximálisan nem mindig adnák olyan helyzetekben is neki a labdát, mint amiket meccsen megoldott. Az is megoldás, hogy vaktában lövöldözi az ilyen esetek nagy százalékában, de az ilyen felívelések 70-80%-ban az ellenfélnél kötnek ki.kudu írta:Lehet vitatkozni rajta, de a Barcelonának pontosan egy ilyen kapusra van szüksége, nyugodtságot sugároz, a védők bátran hazaadhatják neki a labdát, ha vészhelyzet van akkor is. Tegnap is volt pár ilyen alkalom, és nem a vakvilágba vágta előre a labdát, hanem minden indítása, passza tudatos volt.
Én nem is arra a reagáltam, hanem amit arra a bizonyos esetre írtál. Megpróbálta bevinni a 16-oson belülre és pont nem egy cselt vagy kockázatos passzt vállalni, közben pedig felmérte a helyzetet és látta hogy nem sikerül, aztán -szerintem- egy biztos megoldást választott. Az a passz véleményem szerint egyáltalán nem volt hajmeresztő.Bob_Marley írta:Ha figyelmesen olvastad pont hogy megdicsértem.Miért lenne az ő hibája, sőt jól is oldotta meg a legtöbbször, de úgy éreztem volt, amit túlvállalt. És még csak nem is a csapattársak a mérvadóak hanem majd LE.