Nem a legjobb minőség, de ez azért örök "emlék" Hespről.visca el barca írta:nono. hesppel semmi baj nem volt, egy VV szintet hozott, utána volt inkább gond a bonano, dutruel vonallalrecrea írta:És azt (Mallorca elleni) a tizi párbajt a jó öreg Hesp hozta, aki ugyan sokat van szidva az öregek által, holott sztem egyáltalán nem volt rossz kapus. Szintén holland
nono. hesppel semmi baj nem volt, egy VV szintet hozott, utána volt inkább gond a bonano, dutruel vonallalrecrea írta:És azt (Mallorca elleni) a tizi párbajt a jó öreg Hesp hozta, aki ugyan sokat van szidva az öregek által, holott sztem egyáltalán nem volt rossz kapus. Szintén holland
Továbbra is Mallorca elleni kupadöntő óta nem emlékszek tizipárbajra, illene már egy.visca el barca írta:ott tuti nem fogna semmitrandomguy írta:kiváncsi vagyok mit produkálna egy tizenegyes párbajban
ott tuti nem fogna semmitrandomguy írta:kiváncsi vagyok mit produkálna egy tizenegyes párbajban
Meglassult a labda is, ez volt a baj, amit érzékelt is,vsszahúzta a mancsokat, de a csatár rutinosan csinálta ahogy kell.MQuCsabi írta:Kicsit talán későn indult el, kár volt érte, de szépen korrigált. A showért meg külön köszönet.
Akkor csak arra kell vigyázni, hogy más pályán ne csináljunk tizit!palesz77 írta: Ter Stegen has saved a penalty in each of his 3 CL seasons at Barcelona, all of them at the Camp Nou
Én is ezen gondolkodtam. Azért ha Cilessen bennragad a kapuban, TS szerintem elmegy terápiára.palesz77 írta:Kíváncsi leszek, hogy mi lesz, ha a hollandus esetleg hibátlanul védi végig ezt az időszakot. Hihetetlen komolyan, Bravo érkezésénél is ez volt, Luchonak döntenie se kellett, mert lesérült a német, most itt a vetélytárs, ismét sérült. Rendkívül jól tud időzíteni..
Német precizitás mindenhol ott van, attol még hogy illegálisAlfa írta:Basszus ténylegvisca el barca írta:![]()
![]()
![]()
erről a klasszikus zug gym-ek jutottak eszembe... hallod haver... látom új vagy itt, itt a számom... tudod, ha kellene egy kis okosság, vagy valami hogy jobban menjen az edzés.... Mint valami rossz drogdíler
. Messike se véletlenül született újra Stegen érkezésekor
.
Basszus ténylegvisca el barca írta:![]()
![]()
![]()
erről a klasszikus zug gym-ek jutottak eszembe... hallod haver... látom új vagy itt, itt a számom... tudod, ha kellene egy kis okosság, vagy valami hogy jobban menjen az edzés...