Barca Igazolások
én úgy látom, a védelmünk az amihez alaposabban hozzá kellene nyúlni. meg is jelöltem: eladnám Douglast, Vermaelent,Adrianot és vennék két szélső hátvédet (értelemszerűen egy olyat aki mindkét oldalon bevethető)
középre senkit! előre senkit.
LE. részére: Bartrát beépíteni-játszatni, Munírt beépíteni Játszatni, érdemben pedig: a cseresort aktívabbá, erősebbé tenni, egy kiforrottabb hatékonyabb rotációs taktikával.
én ugyan nagyon elhibázottnak tartom, de sajnos tény, hogy a spanyolok is fanyalognak Neymarral (állítólag 62% eladná) ha tehát egy ilyen figura megtörténne, az persze borítja a támadósor ügyét is elsősorban úgy hogy akkor már egyetlen világklasszis csapatrészünk sem maradna (készen!)
középre senkit! előre senkit.
LE. részére: Bartrát beépíteni-játszatni, Munírt beépíteni Játszatni, érdemben pedig: a cseresort aktívabbá, erősebbé tenni, egy kiforrottabb hatékonyabb rotációs taktikával.
én ugyan nagyon elhibázottnak tartom, de sajnos tény, hogy a spanyolok is fanyalognak Neymarral (állítólag 62% eladná) ha tehát egy ilyen figura megtörténne, az persze borítja a támadósor ügyét is elsősorban úgy hogy akkor már egyetlen világklasszis csapatrészünk sem maradna (készen!)
Ha Netán elbukná mindkettőt is marad.Semmi ok nincs az elküldése mellett.Egy ilyen év után belefér egy gyengébb(abket kupa se lenne gyenge).Itt nagy igazolás talán ha egy védő lesz.El fogja adni Bartrát Douglast és Adrianot Denis Suarez vissza Sandro megy lehet Halilovic is visszavásárlásivsl vagy kölcsönbe és ha marad pénz egy szélső csere árhoz korhoz mérten.Aztán kifújt.Samper írta:Két vonalat látok. Megnyert bajnokság - LE marad - kiegészítő igazolások ill. Elvesztett bajnokság - új edző - nagy mozgás a keretben. Várjuk ki a szezon végét.

Nem is kellenének nagy igazolások, inkább az itt lévő játékosokat kéne jobban kihasználni.Kovbal88 írta:5 azaz öt kupát nyert tavaly, nem fogja senki elküldeni LE. Idén is áprilisig nagyon jól muzsikált a csapat. Volt már ilyen, hogy nagy vérfrissítést ígértek, és mégis maradt Alves, Pedro, stb.Samper írta:Két vonalat látok. Megnyert bajnokság - LE marad - kiegészítő igazolások ill. Elvesztett bajnokság - új edző - nagy mozgás a keretben. Várjuk ki a szezon végét.
A végén még nagy igazolások se lesznek.
Mondogatjuk, hogy gyenge a pad, de azért ott van Bartra, Rafinha, Sergi Roberto, Mathieu, ők azért úgy gondolom minőséget képviselnek. Ebből 2 sérülés miatt játszott keveset a szezonban, de jövőre nyugodtan számolhatunk velük, Bartrát meg sajna Enrique nem csipi, de hátha a szerdai teljesítménye után kicsit átgondolja a dolgot.
Arda Turan eddig nem sokat mutatott, de én még róla sem mondanék le, megnézném a következő szezonban, mit tud nálunk.
Kezdőbe csak akkor igazolnék, ha Alves távozna. Abban az esetben ha nem, akkor egy támadót az MSN mögé, egy bhv-et Alba mögé. Középső védőt is csak akkor, ha vki megy a mostaniak közül.
5 azaz öt kupát nyert tavaly, nem fogja senki elküldeni LE. Idén is áprilisig nagyon jól muzsikált a csapat. Volt már ilyen, hogy nagy vérfrissítést ígértek, és mégis maradt Alves, Pedro, stb.Samper írta:Két vonalat látok. Megnyert bajnokság - LE marad - kiegészítő igazolások ill. Elvesztett bajnokság - új edző - nagy mozgás a keretben. Várjuk ki a szezon végét.
A végén még nagy igazolások se lesznek.
- Castiel
- Capitá del Barça
Repkednek a nevek rendesen, de nem gondolnám hogy pl egy Verrattit meg tudunk szerezni a psg-től! KIZÁRT! sokkal több esélyünk lenne egy Yayara ha már az olajcsapatokra koncentrálunk! Persze ennek a valószínűsége is egyenlő a 0-val, vagy a körüli.
Van az alapcsapat,és a padra kéne olyat találni aki kiválóan tud beszállni a meccsbe... Vagy ahogy valaki már írta, Iniesta lehetne a padon kezdő, és az alapcsapatba lehetne hozni valakit. Denis Suarez játékára nagyon kíváncsi leszek, mert ő lehetne kezdő ebben a Barcában. remélem hogy megállja a helyét. Hosszú időre meg oldanánk azt a posztot megint... ráadásul egy Iniestától tanulhat. Nagyon-nagyon kíváncsi leszek a következő szezonra.
Van az alapcsapat,és a padra kéne olyat találni aki kiválóan tud beszállni a meccsbe... Vagy ahogy valaki már írta, Iniesta lehetne a padon kezdő, és az alapcsapatba lehetne hozni valakit. Denis Suarez játékára nagyon kíváncsi leszek, mert ő lehetne kezdő ebben a Barcában. remélem hogy megállja a helyét. Hosszú időre meg oldanánk azt a posztot megint... ráadásul egy Iniestától tanulhat. Nagyon-nagyon kíváncsi leszek a következő szezonra.

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Két vonalat látok. Megnyert bajnokság - LE marad - kiegészítő igazolások ill. Elvesztett bajnokság - új edző - nagy mozgás a keretben. Várjuk ki a szezon végét.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Barça are ready to splash €60m to sign Marco Verratti from PSG this summer [La Rebubblica]hajnesz írta:+ Iniesta helyett egy kevésbé nyugdíjas embert, aki egy hét alatt 2*90 percet végig tud szaladni.
Mondjuk szerintem nem igaz, és ennyiért nem is jöhetne, de Busi kifulladását elnézve, kéne még egy hozzá hasonló stílusú középpályás. Verratti meg konkrétan mindhárom pozícióba tudna játszani a középpályánkon, logikus lenne - de előbb Sampernek kéne lehetőséget adni.
Senkit, viszont abba azért gondoljunk bele, hogy ezt a szezont úgy tolják le a srácok, hogy szezon előtt nem lehetett igazolni!PCsabi írta:Na, a mai meccs után kiket adjunk el? Busquets? Neymar?
Itt hozni kell játékosokat, nem is keveset. A fiatalokat el kölcsöbe (Munir, Bartra) és venni egy szélső meg egy középső csatárt, ez lenne a minimum.
-
- aka Game90
Na, a mai meccs után kiket adjunk el? Busquets? Neymar?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Azért tényleg néha "elfog a nevetés" a kispadunkon végignézve. Valamit tényleg tenni kéne, meg kéne értetni az MSN-nel, hogy őket is kell rotálni. Mondjuk szerintem lassan kezdenek erre rájönni.
Én a támadószekcióba s a középpályára szeretnék mindenképpen valakit. Alves helyén többet próbálgatnám Sergi Robertot, én igazán ott szeretem a játékát.
Sajnos eddig Turan nem váltotta meg a világot, sőt, eléggé kilóg a sorból. Rafinhanak és Denis Suáreznek (ha jön haza) több lehetőséget kéne adni.
Én a támadószekcióba s a középpályára szeretnék mindenképpen valakit. Alves helyén többet próbálgatnám Sergi Robertot, én igazán ott szeretem a játékát.
Sajnos eddig Turan nem váltotta meg a világot, sőt, eléggé kilóg a sorból. Rafinhanak és Denis Suáreznek (ha jön haza) több lehetőséget kéne adni.

més que un club
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nagyon egyetértek. Jó képességű védő, abba a taktikába páratlanul beleillik amit az Atleti játszik. De elég csak azt megnézni, hogy elvitték tőlük Mirandát, beugrott Gimenez, tökéletesen pótolta. Megsérült Gimenez, beugrott helyette a 20 éves csikó Lucas Hernandez, és kiejtettek minket a BL-ből. Az Atletinek nem Godin miatt rúgnak ennyire kevés gólt, mondom úgy hogy tényleg egy jó védőnek tartom. Mi merőben ellentétes játékot játszunk, kétlem hogy tudná azt a teljesítményt hozni, mint ott.Tromort77 írta:Godin pedig rohadtul statikus, bunkerfocit játszó csapatokban kiváló, tizenhatoson belül szintén de feltolt védekezésnél ahol nagy területet kell levédekezni kétlem, hogy olyan jól működne, plussz alapember egy Atmá-ban.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Ha már Boufal és ligue1, ott van Sanson is ő is nagy tehetség meg Guerreiro. 

- visca el barca
- Presidente del Barça
torghelle bőven jó lenn. ingyen van, agilis, jól fejel, sok védőt lekötne és még szimpatikus isBob_Marley írta:A vezetőség szerintem olvassa a fórumot, olyan nevek kerülnek elő, akikről beszélni szoktunk

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Én szívesen látnám Gimenezt nálunk. Tipikus uru védő, kemény, szívós és ami fontos fiatal, de tapasztalt. 21 éves, van pár La ligás és BL meccs a lábában.
2018-ig van szerződése matracéknál, 25 millió a kivásárlási ára.
Nem tudom mennyire lenne riválisnak eladó és mi az ára valójában, de vele nem vennénk zsákbamacskát, illeszkedne LE filozófiájába, van La Liga tapasztalata. Piqué mellé én tökéletesnek látnám, de ez csak az én véleményem.
2018-ig van szerződése matracéknál, 25 millió a kivásárlási ára.
Nem tudom mennyire lenne riválisnak eladó és mi az ára valójában, de vele nem vennénk zsákbamacskát, illeszkedne LE filozófiájába, van La Liga tapasztalata. Piqué mellé én tökéletesnek látnám, de ez csak az én véleményem.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
off:visca el barca írta:palesz77 írta:Lille attacking midfielder Sofiane Boufal (22) is among the players Barcelona are following in the French league. [md]![]()
tegnap vert egy triplát, nem csoda h egyből megvesszük
Remélem megtetted hogy Lille 2,5 gól felett.

A vezetőség szerintem olvassa a fórumot, olyan nevek kerülnek elő, akikről beszélni szoktunk, hogy érdemes rájuk figyelni.

- palesz77
Nem jo donteseket hoz sokszor, es hulye helyeken kepes labdakat eladni. Nyomas alatt aztan foleg. Puyi se volt az a hu de jo elore, de szerintem a francianal azert jobb volt. Bar lehet csak Xavi es Busi tobbet leptek akkor hatra a vedok koze, ezert fel se tunt annyira. Meg ugye a Marquez-Pique paros mellette eleg jo volt ebben..LG írta:Én azért szidom Matyit, amit védekezésben nyújt, a gyenge előre játékára fel sem figyeltem. De érdekesnek tartom, hisz a Valenciában balhátvédként rendszeresen segítetté a támadásokat. Nem lehet, hogy nálunk edzői utasításra nem teszi?
Egyébként Puyol előrejátéka sem volt túl jó, mégis Barca leganda.
Tromort.:
Szerintem a tobbseg megtartana Matyit, de most a kezdobe, hosszutavra tervezunk elvileg vedot venni. Matyi vedekezese meg hagyott azert kivetni valot kh-kent is neha, de kiegeszitonek jobbat valoban nem nagyon lehetne talalni.
Gameiro tényleg tökéletes lenne.
Viszont Hummelsek és Godinok? Csak a BL-ből estünk ki, nem veszett oda a világ. Hummels baromi lassú és nagyon hullámzó. Godin pedig rohadtul statikus, bunkerfocit játszó csapatokban kiváló, tizenhatoson belül szintén de feltolt védekezésnél ahol nagy területet kell levédekezni kétlem, hogy olyan jól működne, plussz alapember egy Atmá-ban.
Matyi megítélését se értem. 20 ért jött és tökéletes 3. számú lett. Középhátvédként nem lehetett rá panasz, baloson gyengébb volt de nem is oda jött eredetileg. Vele csak egyedül a kora volt a baj meg az, hogy mkinek megvan a kedvence akit szívesebben látott volna.
Viszont Hummelsek és Godinok? Csak a BL-ből estünk ki, nem veszett oda a világ. Hummels baromi lassú és nagyon hullámzó. Godin pedig rohadtul statikus, bunkerfocit játszó csapatokban kiváló, tizenhatoson belül szintén de feltolt védekezésnél ahol nagy területet kell levédekezni kétlem, hogy olyan jól működne, plussz alapember egy Atmá-ban.
Matyi megítélését se értem. 20 ért jött és tökéletes 3. számú lett. Középhátvédként nem lehetett rá panasz, baloson gyengébb volt de nem is oda jött eredetileg. Vele csak egyedül a kora volt a baj meg az, hogy mkinek megvan a kedvence akit szívesebben látott volna.
- visca el barca
- Presidente del Barça
palesz77 írta:Lille attacking midfielder Sofiane Boufal (22) is among the players Barcelona are following in the French league. [md]

tegnap vert egy triplát, nem csoda h egyből megvesszük

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Én azért szidom Matyit, amit védekezésben nyújt, a gyenge előre játékára fel sem figyeltem. De érdekesnek tartom, hisz a Valenciában balhátvédként rendszeresen segítetté a támadásokat. Nem lehet, hogy nálunk edzői utasításra nem teszi?Emlékeim szerint Matyi előre játékánál az övé se jobb, és a francia sokszor ezért is van szidva. Szerintem ő nagyon nem illene ide, annak ellenére, hogy piszok jó védő.
Egyébként Puyol előrejátéka sem volt túl jó, mégis Barca leganda.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
TripleH írta:
Pedig szerintem (ahogy látom szerinted is), ez lenne az elsődleges prioritás. Mert oké számokban jól megvagyunk oda, de minőségben szerintem közel se.
Nálam mióta Puyol visszavonult, azóta prioritás a khv poszt

Aztán jött Matyi...
Ugyanúgy gondolom mint Te, számokban oké, minőség, khm...
Palesz, ha figyelünk khv-ket az már nekem örömteli hír. Legalább tényleg szó van róla, megfordul a fejekben,hogy kellene oda igazolni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- palesz77
Lille attacking midfielder Sofiane Boufal (22) is among the players Barcelona are following in the French league. [md]
Bob, mindenki akit említesz szóba jön velünk..
Nekem aki még tetszik az említetteken kívül, az a Gladbachos Christensen. Csak vele az a baj, hogy Chelseaből van ott kölcsönbe, úgy meg nehéz lenne megszerezni. Amúgy figyeljük is, nem csak FM-ezek..
A hírek óta én is külön figyelem mindig, labdabiztos, technikás, magas, jól fejel, jól szerel, és annak ellenére, hogy 188, nem nevezném lomhának egyáltalán - 74 kiló, lehet ezért..
Kicsit csikó még - pár napja lett 20 éves -, úgyhogy sanszos, hogy nem ő lenne most a megoldás nekünk, de jó kis védő lesz pár év múlva ha így folytatja. Olyan nekem ő, mint Dahoud. Szívem szerint most lecsapnék rá is, hogy nálunk fejlődjenek profivá, de jelenleg nem lenne sok értelme.

Bob, mindenki akit említesz szóba jön velünk..

Emlékeim szerint Matyi előre játékánál az övé se jobb, és a francia sokszor ezért is van szidva. Szerintem ő nagyon nem illene ide, annak ellenére, hogy piszok jó védő.LG írta:Godín? Szerintem a liga top védői között van, pl. én Ramonsnál vagy Pique-nél sem tartom gyengébbnek. Bár a kora miatt nem lenne érdemes leigazolni, 30 év körüliekből már van elég a csapatban.
Róla már volt szó anno, csak pont lesérült asszem amikor hoztuk volna. Most is sérült tudtommal, nem tudom, hogy ennyire szerencsétlen, vagy ennyire "gyenge" a szervezete. De lehet szóba jön a nyáron, a "Luco profilba" passzolna is.csababarca írta:Amúgy jut eszembe, a Villarealos Musacchiot rosszul még nem láttam játszani...mondjuk nem sok sárga meccset néztem idén, lehet csak pont szerencsém volt.
Nekem aki még tetszik az említetteken kívül, az a Gladbachos Christensen. Csak vele az a baj, hogy Chelseaből van ott kölcsönbe, úgy meg nehéz lenne megszerezni. Amúgy figyeljük is, nem csak FM-ezek..

Szerintem jönni fog most már tényleg egy nagyobb igazolás ide. Bartra akkor marad csak, ha megelégszik egy padmelegítő pályafutásával, de ezt őszintén kétlem. Verma is jó eséllyel távozik, indokolt is lesz egy új védő. A legextrémebb esetben akkor nem igazolunk szerintem,ha Tarín az előszezonban meggyőzi Luchot, hogy 4. védőnek néha fel lehet hozni pihentetni a többieket, és a Matyi-Masch-Piqué hármassal vágunk neki a szezonnak, de erre mondanom se kell mennyi esély van - meg nem is egy túl biztos ötlet..csababarca írta:Meglátjuk mit hoz a nyár, de szerintem (sajnos), nem fogunk középhátvédet venni idén sem.

Bevonjuk Verrattit, és máris olcsóbb..LG írta:Felreppent egy hír, hogy a PSG kifizetné a kivásárlási árát. Nyilván olyan olcsón, mint te írtad nem adná el senki.

Pedig szerintem (ahogy látom szerinted is), ez lenne az elsődleges prioritás. Mert oké számokban jól megvagyunk oda, de minőségben szerintem közel se.csababarca írta: Meglátjuk mit hoz a nyár, de szerintem (sajnos), nem fogunk középhátvédet venni idén sem.