Lille attacking midfielder Sofiane Boufal (22) is among the players Barcelona are following in the French league. [md]
Bob, mindenki akit említesz szóba jön velünk..
LG írta:Godín? Szerintem a liga top védői között van, pl. én Ramonsnál vagy Pique-nél sem tartom gyengébbnek. Bár a kora miatt nem lenne érdemes leigazolni, 30 év körüliekből már van elég a csapatban.
Emlékeim szerint Matyi előre játékánál az övé se jobb, és a francia sokszor ezért is van szidva. Szerintem ő nagyon nem illene ide, annak ellenére, hogy piszok jó védő.
csababarca írta:Amúgy jut eszembe, a Villarealos Musacchiot rosszul még nem láttam játszani...mondjuk nem sok sárga meccset néztem idén, lehet csak pont szerencsém volt.
Róla már volt szó anno, csak pont lesérült asszem amikor hoztuk volna. Most is sérült tudtommal, nem tudom, hogy ennyire szerencsétlen, vagy ennyire "gyenge" a szervezete. De lehet szóba jön a nyáron, a "Luco profilba" passzolna is.
Nekem aki még tetszik az említetteken kívül, az a Gladbachos Christensen. Csak vele az a baj, hogy Chelseaből van ott kölcsönbe, úgy meg nehéz lenne megszerezni. Amúgy figyeljük is, nem csak FM-ezek..

A hírek óta én is külön figyelem mindig, labdabiztos, technikás, magas, jól fejel, jól szerel, és annak ellenére, hogy 188, nem nevezném lomhának egyáltalán - 74 kiló, lehet ezért..

Kicsit csikó még - pár napja lett 20 éves -, úgyhogy sanszos, hogy nem ő lenne most a megoldás nekünk, de jó kis védő lesz pár év múlva ha így folytatja. Olyan nekem ő, mint Dahoud. Szívem szerint most lecsapnék rá is, hogy nálunk fejlődjenek profivá, de jelenleg nem lenne sok értelme.
csababarca írta:Meglátjuk mit hoz a nyár, de szerintem (sajnos), nem fogunk középhátvédet venni idén sem.
Szerintem jönni fog most már tényleg egy nagyobb igazolás ide. Bartra akkor marad csak, ha megelégszik egy padmelegítő pályafutásával, de ezt őszintén kétlem. Verma is jó eséllyel távozik, indokolt is lesz egy új védő. A legextrémebb esetben akkor nem igazolunk szerintem,ha Tarín az előszezonban meggyőzi Luchot, hogy 4. védőnek néha fel lehet hozni pihentetni a többieket, és a Matyi-Masch-Piqué hármassal vágunk neki a szezonnak, de erre mondanom se kell mennyi esély van - meg nem is egy túl biztos ötlet..
LG írta:Felreppent egy hír, hogy a PSG kifizetné a kivásárlási árát. Nyilván olyan olcsón, mint te írtad nem adná el senki.
Bevonjuk Verrattit, és máris olcsóbb..