Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
palesz77 írta:Lille attacking midfielder Sofiane Boufal (22) is among the players Barcelona are following in the French league. [md]
Én azért szidom Matyit, amit védekezésben nyújt, a gyenge előre játékára fel sem figyeltem. De érdekesnek tartom, hisz a Valenciában balhátvédként rendszeresen segítetté a támadásokat. Nem lehet, hogy nálunk edzői utasításra nem teszi?Emlékeim szerint Matyi előre játékánál az övé se jobb, és a francia sokszor ezért is van szidva. Szerintem ő nagyon nem illene ide, annak ellenére, hogy piszok jó védő.
TripleH írta:
Pedig szerintem (ahogy látom szerinted is), ez lenne az elsődleges prioritás. Mert oké számokban jól megvagyunk oda, de minőségben szerintem közel se.
Emlékeim szerint Matyi előre játékánál az övé se jobb, és a francia sokszor ezért is van szidva. Szerintem ő nagyon nem illene ide, annak ellenére, hogy piszok jó védő.LG írta:Godín? Szerintem a liga top védői között van, pl. én Ramonsnál vagy Pique-nél sem tartom gyengébbnek. Bár a kora miatt nem lenne érdemes leigazolni, 30 év körüliekből már van elég a csapatban.
Róla már volt szó anno, csak pont lesérült asszem amikor hoztuk volna. Most is sérült tudtommal, nem tudom, hogy ennyire szerencsétlen, vagy ennyire "gyenge" a szervezete. De lehet szóba jön a nyáron, a "Luco profilba" passzolna is.csababarca írta:Amúgy jut eszembe, a Villarealos Musacchiot rosszul még nem láttam játszani...mondjuk nem sok sárga meccset néztem idén, lehet csak pont szerencsém volt.
Szerintem jönni fog most már tényleg egy nagyobb igazolás ide. Bartra akkor marad csak, ha megelégszik egy padmelegítő pályafutásával, de ezt őszintén kétlem. Verma is jó eséllyel távozik, indokolt is lesz egy új védő. A legextrémebb esetben akkor nem igazolunk szerintem,ha Tarín az előszezonban meggyőzi Luchot, hogy 4. védőnek néha fel lehet hozni pihentetni a többieket, és a Matyi-Masch-Piqué hármassal vágunk neki a szezonnak, de erre mondanom se kell mennyi esély van - meg nem is egy túl biztos ötlet..csababarca írta:Meglátjuk mit hoz a nyár, de szerintem (sajnos), nem fogunk középhátvédet venni idén sem.
Bevonjuk Verrattit, és máris olcsóbb..LG írta:Felreppent egy hír, hogy a PSG kifizetné a kivásárlási árát. Nyilván olyan olcsón, mint te írtad nem adná el senki.
Pedig szerintem (ahogy látom szerinted is), ez lenne az elsődleges prioritás. Mert oké számokban jól megvagyunk oda, de minőségben szerintem közel se.csababarca írta: Meglátjuk mit hoz a nyár, de szerintem (sajnos), nem fogunk középhátvédet venni idén sem.
TripleH írta:
Azért Hummels a válogatottban is alapember és a Dortmund ott volt egy BL döntőben elég jól qualifikált csapattársai voltak, én bármikor aláírnám, hogy őt hozzuk Piqué párjának, de a hírek arról szólnak, hogy Angliába vágyik.
Azért Hummels a válogatottban is alapember és a Dortmund ott volt egy BL döntőben elég jól qualifikált csapattársai voltak, én bármikor aláírnám, hogy őt hozzuk Piqué párjának, de a hírek arról szólnak, hogy Angliába vágyik.csababarca írta:
Persze ez benne van, csak kisebb kockázat mint egy Hummels szerintem.
Meg mondjuk Rakitic esetében elég jól sült el, vagy Bravot is említhetem.
Nem tudom, elég nehéz ügy ez...Piqué mellé tényleg valami sebesléptű kellene, ezért lenne nálam elsőszámú opció Marquinhos. Nála ezzel nincs baj.
Persze ez benne van, csak kisebb kockázat mint egy Hummels szerintem.TripleH írta:
Csak szerintem túl lassúak lennének együtt Piquével. De egyébként ő is elég patent, csak ugye ez a jól szereplő középcsapatoknál veszélyes dolog, hogy onnan valakit nagycsapatba vinni, mert lehet az akarás és a csapatszellem miatt volt erős, aztán egy gyengébb meccs után amikor a sajtó darabjaira szedi, úgy széthullana mint valami puzzle, persze ez nem feltétlen lenne így, de félő a dolog.
Csak szerintem túl lassúak lennének együtt Piquével. De egyébként ő is elég patent, csak ugye ez a jól szereplő középcsapatoknál veszélyes dolog, hogy onnan valakit nagycsapatba vinni, mert lehet az akarás és a csapatszellem miatt volt erős, aztán egy gyengébb meccs után amikor a sajtó darabjaira szedi, úgy széthullana mint valami puzzle, persze ez nem feltétlen lenne így, de félő a dolog.csababarca írta:Amúgy jut eszembe, a Villarealos Musacchiot rosszul még nem láttam játszani...mondjuk nem sok sárga meccset néztem idén, lehet csak pont szerencsém volt.
Igen őt elfelejtettem, de rá is vonatkozik a mozdíthatatlan dolog.LG írta: Godín? Szerintem a liga top védői között van, pl. én Ramonsnál vagy Pique-nél sem tartom gyengébbnek. Bár a kora miatt nem lenne érdemes leigazolni, 30 év körüliekből már van elég a csapatban.
Egy fiatal tehetséggel meg az a baj, hogy ha a Pique-Masch kettős néhány évig még húzza magas szinten, befásul a padon.
Godín? Szerintem a liga top védői között van, pl. én Ramonsnál vagy Pique-nél sem tartom gyengébbnek. Bár a kora miatt nem lenne érdemes leigazolni, 30 év körüliekből már van elég a csapatban.Persze könnyű ezt leírni, de belső védőre nem tudok opciót írni, MArquinhos az akit megnéznék itt, tetszik a stílusa, Hummels már nem az akit hoznék. Varane-Ramos,akiket még tartok elitnek nem elérhetőek.
Kéne egy csere Alba mögé, illetve ha Aleves (remélem igen) megy, akkor helyette is vki. Bár ha Sergi Robertoból Luis Enrique végleg jobbhátvédet csinálnak, akkor megoldhatnák ketten Vidallal is.A hátra két ember nagyjából kicsoda és kinek a helyére? A Piqué-Mascherano kettős 100%, hogy nem lesz megbontva.
Szerintem Gameiro is befog fordulni, amikor realizálja, hogy neki itt mennyi játéklehetőség fog jutni a rotálható MSN mögött, nyilván hozzuk még mellé Nolitot is.messideco írta:Ezt találtam, bár valószínűleg megelőztek már:geridoss írta:A La Liga Hungary FB oldala lehozta a MD-ra hivatkozva, hogy a klub mindenben megegyezett Gameiroval, vételár 20 millió € + Halilovic kölcsönben a következő idényre.
(Mundon tényleg van hasonló hír, de spanyolul nem igazán beszélek, google fordítóban meg nem bízom)
Sevilla forward Kevin Gameiro (28) is willing to join Barcelona this summer. Clubs still have to reach an agreement. [md]
Jöhet Nolito is, aztán a támadósor rendben.
Védelembe kell két ember, aztán meg is vagyunk, hát nem?
Ezt találtam, bár valószínűleg megelőztek már:geridoss írta:A La Liga Hungary FB oldala lehozta a MD-ra hivatkozva, hogy a klub mindenben megegyezett Gameiroval, vételár 20 millió € + Halilovic kölcsönben a következő idényre.
(Mundon tényleg van hasonló hír, de spanyolul nem igazán beszélek, google fordítóban meg nem bízom)
Felreppent egy hír, hogy a PSG kifizetné a kivásárlási árát. Nyilván olyan olcsón, mint te írtad nem adná el senki.Kovbal88 írta:Az a baj ezzel, hogy még az életben nem adtunk el jó áron játékost, ennyit meg még senkiért se fizetek, a vége lenne ennek mondjuk 70-80 millió. Barcelona esetében pedig akkor inkább 50-60 körül, ahogy az eddigi éveben intézték. Szóval okosabb, ha marad.Feast4 írta:Azért úgy látom hogy 190 millióért zokszó nélkül lemondana róla itt sokminndenki.Ami valahol érthető.Megvehető lenne egy Pogba/Koke egy tetszés szerinti szélső támadó, egy minőségi védő egy csere támadó egy balbekk.Ez 4 minőségi igazolás lehetne ebből kettő a kezdőbe.Vagy akár tetszés szerint átalakítható lenne a csapat mondjuk szerkezetileg is.
Másrészt megszabadulnánk apucitól.
Nem mintha el kéne adni mert szerintem nem kell de vannak logikus érvek az eladása mellett.
Az a baj ezzel, hogy még az életben nem adtunk el jó áron játékost, ennyit meg még senkiért se fizetek, a vége lenne ennek mondjuk 70-80 millió. Barcelona esetében pedig akkor inkább 50-60 körül, ahogy az eddigi éveben intézték. Szóval okosabb, ha marad.Feast4 írta:Azért úgy látom hogy 190 millióért zokszó nélkül lemondana róla itt sokminndenki.Ami valahol érthető.Megvehető lenne egy Pogba/Koke egy tetszés szerinti szélső támadó, egy minőségi védő egy csere támadó egy balbekk.Ez 4 minőségi igazolás lehetne ebből kettő a kezdőbe.Vagy akár tetszés szerint átalakítható lenne a csapat mondjuk szerkezetileg is.
Másrészt megszabadulnánk apucitól.
Nem mintha el kéne adni mert szerintem nem kell de vannak logikus érvek az eladása mellett.
AMENNYIBEN ez igaz, szerintem jó vétel lenne. Szélre lesz nekünk Denis, akár Rafinha is be tud ugrani, nem kell nekünk három posztra hat már befutott kimondott támadó.. Főleg, hogy Munir is marad nagy valószínűséggel.palesz77 írta:Mundo állítása szerint Gameiro hajlandó jönni 4. embernek, és a Sevilla 20 milliót + Halilovicot kéri.
Akkor inkább Nolitot választanám, ő nemcsak középen tud játszani.Nero. írta:Szerintem is ő lesz vagy Nolito, és még mindig tartom, hogy mást nemfogunk igazolni.Bob_Marley írta:Én Gameirot nagyon adnám. Sevilla egyik húzóembere, nemzetközi tapasztalattal, legjobb korban, spanyol ligából mi kell még? Én pont azért tettem be múltkorában a nevét, hogy nem hiszem hogy eljönne, aztán tessék.Nagy húzás lenne.
Szerintem is ő lesz vagy Nolito, és még mindig tartom, hogy mást nemfogunk igazolni.Bob_Marley írta:Én Gameirot nagyon adnám. Sevilla egyik húzóembere, nemzetközi tapasztalattal, legjobb korban, spanyol ligából mi kell még? Én pont azért tettem be múltkorában a nevét, hogy nem hiszem hogy eljönne, aztán tessék.Nagy húzás lenne.