2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
palesz77 írta: Van ott még bőven, Dahoud, Weigl, Max Meyer, stbstb. Fulladásig vannak tehetségből a németek, valamit nagyon jól csináltak az elmúlt 10-15 évben az ziher..
Juvának pont az az egy Higuain üzlet volt, amikor komolyan a zsebükbe nyúltak, egyébként közel sem ez jellemzi őket, sokkal inkább az, hogy olcsón vesznek nagyon hasznos játékosokat, mint pl. a legutóbb Matuidit.Ronaldinho&Barca írta:Ragaszkodnak hozzá na, annyira kevesen vagyunk a kp.-n..visca el barca írta:![]()
Juventus have offered Barça a large sum of money for Gomes, but Barça are reluctant to let him go. Juventus will keep on pushing. [sport]
Azért jó lenne tudni mennyi is az a nagy mennyiségű pénz, Juve utóbbi időbe szeret vásárolgatni.. Higany 90 volt akkor Gomes is van 60 legalább - és neki nincs is nagy hasa, amiről cikkezhetnének a transzfer után.
Keita sokkal támadóbb szellemű játékos, elemzések amiket olvastam róla pl inkább Modrichoz hasonlították. Nem is védekezik annyira jól mint a francia, és támadásban is teljesen más, a felépítésük hasonló inkább csak. Itt egy kis tweet sorozat, amiben bemutatják felületesen a játékstílusát.Feast4 írta:Mondjuk Keitának örülnék de 80 plusz és ilEn Kanté tipus.
MU és a Real Madrid pont, De Gea üzletén. Aztán a faxgép meghiúsította az egészet.Nyiri81 írta:Pár éve volt egy hiszti, hogy izmozott két klub egy transzferen és a transzfer ablak utolsó napján megegyeztek és az UEFA-nak a fax network issue miatt 1 perccel a window lezárása utána ment át így a transzfer semmis lett. Nagyon ciki volt az egész. Feltenné az i-re a pontot az idénykezdésre egy hasonló
Van ott még bőven, Dahoud, Weigl, Max Meyer, stbstb. Fulladásig vannak tehetségből a németek, valamit nagyon jól csináltak az elmúlt 10-15 évben az ziher..rikko írta:Adom. Az a srác nagyon nagy játékos lehet. Én még Draxlerre is rástartolnék.
Ez a 2 srác Kimmich-el karöltve kb a német foci jövője.
Adom. Az a srác nagyon nagy játékos lehet. Én még Draxlerre is rástartolnék.Rivaldo11 írta:Goretzkát ugatom kb egy hónapja. Azt hiszem, bár utána nem néztem, a szerződése lejár jövőre, potom pénzért hozhatnánk.
Lehet.matteo írta:HELP!!
Seri ugyebár játszott a Napoli ellen a selejtezőben. A kérdésem az lenne,hogy ha jön hozzánk a BL főtáblára ezek után lehet nevezni ????![]()
Mondjuk Keitának örülnék de 80 plusz és ilEn Kanté tipus.visca el barca írta:Ronaldinho&Barca írta:Ragaszkodnak hozzá na, annyira kevesen vagyunk a kp.-n..![]()
Robert Fernández was in Germany on Saturday to watch Goretzka and Keïta in the Schalke vs Leipzig game. They are both Barça targets. [md]
![]()
azért jó hogy így aug 22-én nézegetik az alternatívákat. gondolom nincs kapkodás
Nem bízol R F zsenális szemében és kiváló tárgyalási technikájában? Ráadásul biztos Keitat választja, mert ő EU-n kívüli.visca el barca írta:
![]()
Robert Fernández was in Germany on Saturday to watch Goretzka and Keïta in the Schalke vs Leipzig game. They are both Barça targets. [md]
![]()
azért jó hogy így aug 22-én nézegetik az alternatívákat. gondolom nincs kapkodás
Ronaldinho&Barca írta:Ragaszkodnak hozzá na, annyira kevesen vagyunk a kp.-n..
Ragaszkodnak hozzá na, annyira kevesen vagyunk a kp.-n..visca el barca írta:![]()
Juventus have offered Barça a large sum of money for Gomes, but Barça are reluctant to let him go. Juventus will keep on pushing. [sport]
Ronaldinho&Barca írta:Ha létrejönne egy Seri - AG csere azért az nem lenne rossz, az sem egy utolsó szempont hogy Gomesben mennyire bíznak más klubok, nyár elején is jöttek a 40-es ajánlatok.
rikko írta:annak is örülnék, ha a Gomes, Arda, Vermaelen pakk végleg menne és Paco is mehetne
remélem legalább earl grey lesz mert ha nem akkor egyből elzavarnak minket...zola8787 írta:Veb ne komolytalankodd már el!
Angolokkal fogunk tárgyalni, két teafilter lesz a bónusz meg egy csomag keksz.
Már csak ezért is megérné.S.Agüero írta: MD | Seri érkezése megpecsételheti André Gomes sorsát, akiért továbbra is élénken érdeklődik a Juventus. A Barcelona 40-45 millió eurót várna a középpályásért.
Vagy Lavezzi a Hebei China Fortune FC-től...LG írta:Én a Seri-Draxler párossal kiegyeznék most, aztán ha kevesek lesznek, jövő nyáron jöhetnek a 100+ milliós igazolások. Mondjuk a vezetőséget ismerve a szélső inkább Di Maria lesz.