2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mondjuk Keitának örülnék de 80 plusz és ilEn Kanté tipus.visca el barca írta:Ronaldinho&Barca írta:Ragaszkodnak hozzá na, annyira kevesen vagyunk a kp.-n..![]()
Robert Fernández was in Germany on Saturday to watch Goretzka and Keïta in the Schalke vs Leipzig game. They are both Barça targets. [md]
![]()
azért jó hogy így aug 22-én nézegetik az alternatívákat. gondolom nincs kapkodás
Nem bízol R F zsenális szemében és kiváló tárgyalási technikájában? Ráadásul biztos Keitat választja, mert ő EU-n kívüli.visca el barca írta:
![]()
Robert Fernández was in Germany on Saturday to watch Goretzka and Keïta in the Schalke vs Leipzig game. They are both Barça targets. [md]
![]()
azért jó hogy így aug 22-én nézegetik az alternatívákat. gondolom nincs kapkodás
Ronaldinho&Barca írta:Ragaszkodnak hozzá na, annyira kevesen vagyunk a kp.-n..
Ragaszkodnak hozzá na, annyira kevesen vagyunk a kp.-n..visca el barca írta:![]()
Juventus have offered Barça a large sum of money for Gomes, but Barça are reluctant to let him go. Juventus will keep on pushing. [sport]
Ronaldinho&Barca írta:Ha létrejönne egy Seri - AG csere azért az nem lenne rossz, az sem egy utolsó szempont hogy Gomesben mennyire bíznak más klubok, nyár elején is jöttek a 40-es ajánlatok.
rikko írta:annak is örülnék, ha a Gomes, Arda, Vermaelen pakk végleg menne és Paco is mehetne
remélem legalább earl grey lesz mert ha nem akkor egyből elzavarnak minket...zola8787 írta:Veb ne komolytalankodd már el!
Angolokkal fogunk tárgyalni, két teafilter lesz a bónusz meg egy csomag keksz.
Már csak ezért is megérné.S.Agüero írta: MD | Seri érkezése megpecsételheti André Gomes sorsát, akiért továbbra is élénken érdeklődik a Juventus. A Barcelona 40-45 millió eurót várna a középpályásért.
Vagy Lavezzi a Hebei China Fortune FC-től...LG írta:Én a Seri-Draxler párossal kiegyeznék most, aztán ha kevesek lesznek, jövő nyáron jöhetnek a 100+ milliós igazolások. Mondjuk a vezetőséget ismerve a szélső inkább Di Maria lesz.
Xavinak biztos sok ideje van francia fiatalokat elemezni, amikor még mindig a katari bajnoksagba kell fociznia.Samper írta: Persze Xavi egy hülye kontár és részeg volt, amikor Serit ajánlotta.
Ez a katalán verziója a dolgoknak, szerintük mindenki hozzánk jönne, csak mi válogatunk. Szóval készpénznek nem venném, szerintem is inkább a Madridot favorizálta, azért kötött ki ott végül.BarcafanTomee írta:Én úgy emlékszek, hogy már meg is állapodtunk Kroossal, de Luchónak a horvát kellett.
Én úgy emlékszek, hogy már meg is állapodtunk Kroossal, de Luchónak a horvát kellett.LG írta:Én úgy tudom, ott a német a kezdetektől a Realt favorizálta, igy nagyon nem is volt reális esély elhozni. Ő amúgy tényleg nagyon jó lett volna, fantasztikus játékos, szvsz az utóbbi években a legjobb középpályása nőtte ki magát, csak mivel nincs nagy hype körülötte, sokan nem ismerik el eléggé. De elképesztő stabilan hozza a klasszis szintet, akár a Realban, akár a válogatottban, de a nyilatkozataiból is az jön le, hogy igazi madridista sajnos.csababarca írta:
De lehet csak a tavalyi meg az idei nyár keserűsége szól belőlem, nem tudom. De emlékszem egy Kroos-Rakitic dologra is, és nem, semmi bajom a horváttal, de ég és föld a két játékos.
Én úgy tudom, ott a német a kezdetektől a Realt favorizálta, igy nagyon nem is volt reális esély elhozni. Ő amúgy tényleg nagyon jó lett volna, fantasztikus játékos, szvsz az utóbbi években a legjobb középpályása nőtte ki magát, csak mivel nincs nagy hype körülötte, sokan nem ismerik el eléggé. De elképesztő stabilan hozza a klasszis szintet, akár a Realban, akár a válogatottban, de a nyilatkozataiból is az jön le, hogy igazi madridista sajnos.csababarca írta:
De lehet csak a tavalyi meg az idei nyár keserűsége szól belőlem, nem tudom. De emlékszem egy Kroos-Rakitic dologra is, és nem, semmi bajom a horváttal, de ég és föld a két játékos.
A számok alapján, amit azért ritkán lehet meghazudtolni, nem is olyan vicces a dolog!Messias2 írta:Nero. írta: Serit összehasonlítani Verrattival![]()