2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Vagy lehet, hogy példányszám növelő cikkeket írnak csak az alatt, amíg tárgyal a két csapat..Kubla9 írta:Lehet hogy meggondolták magukat és mégis csak 150 millióért engedik el.
Ha egy vezetés lényegtelen árvita miatt kiszolgáltatott helyzetbe hozza magát, akkor így jár. És lehet, hogy Messi is már aláírt volna, ha normális lenne a csapat vezetése, amely tisztában van a lehetőségekkel és a saját prioritásaival.nagyatyesz írta:Én tényleg elhiszem, hogy balfék a vezetőségünk, de az is biztos, hogy mindenki velünk akar idén szórakozni. Most a Dortmund is mit akar még? A játékosa hiszitizik, nem jár edzésre, bomlasztja a csapatmorált (ha visszatér), mi teszük a hírek szerint egy fix 100 milliós ajánlatot és ők keveslik. Ehhez még jönnek 30 millió bónuszok. Több int elég kellene legyen. Liverpool dettó. 100 fölött jár az ajánlatunk. Ezt a Keita gyereket ők akarják nagyon a Lipcséből nem? Ha tényleg olyan jó inkább hozzuk el jövőre az orruk elől (feltéve ha tényleg jó) és csesszünk ki velük!
Lehet hogy meggondolták magukat és mégis csak 150 millióért engedik el.palesz77 írta:Most nyilatkozta a Dortmund szerk.: bocsánat, nem sport, hanem ügyvezető igazgatója a napokban, hogy nem olyan magas az összeg amit kérnek, mint amit a sajtó spekulál.Ronaldinho&Barca írta:Ez a mai hír-pletyka mennyire igaz, hogy a dortmund 150-t akar? A mi ajánlatunk pedig a 130 ugye. Azért a viccnek is van egy határa szerintem...
Most nyilatkozta a Dortmund szerk.: bocsánat, nem sport, hanem ügyvezető igazgatója a napokban, hogy nem olyan magas az összeg amit kérnek, mint amit a sajtó spekulál.Ronaldinho&Barca írta:Ez a mai hír-pletyka mennyire igaz, hogy a dortmund 150-t akar? A mi ajánlatunk pedig a 130 ugye. Azért a viccnek is van egy határa szerintem...
Bizony,és most már a németek is felvették a bohócsipkát nem csak mi.Ronaldinho&Barca írta:Ez a mai hír-pletyka mennyire igaz, hogy a dortmund 150-t akar? A mi ajánlatunk pedig a 130 ugye. Azért a viccnek is van egy határa szerintem...
Nekem már Neymar távozása és Paulinho leigazolása elég volt ehhez...teljes csőd ez a Fernandez, minden klub kineveti a Barca-t, tényleg nagyon gáz amit művelnekS.Agüero írta:Most már valami tényleg történhetne, lassan kétségeim támadnak az igazolásokat illetően.
Azért ha 130at ténylegesen leraknánk nem opciokkal,hanem tisztán az összeget,és nem adják tényleg hagyjuk.Kubla9 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/s ... le-6237446 130 millió a legújabb ajánlatunk.
Ha ez sem elég a németeknek akkor szerintem haddjuk a francba az egészet.
Se név alapján ,se kinézetre nempalesz77 írta:Jaja, nem látszik rajta?rikko írta:Jah ,hogy Dahoud német ?![]()
![]()
Sajnos minden elképzelhető ezzel a kretén vezetéssel.corol írta:Az az igazság, hogy amikor Benedito elindította a "bizalmatlansági indítvány" projektjét, nem igazán értettem mit akar és öncélúnak tartottam az egészet, aminek a botrány kavaráson kívül sok értelme nincs.
Aztán ma már bizonyos, hogy belülről nagyon jól látta az egész töketlenséget már akkor, ma meg már nyilvánvaló a vezetés alkalmatlansága pusztán a külső jelek alapján is.
A főoldalon közölt nyilatkozat minden részletével egyetértek, joggal tarthatunk attól, hogy a Neymar ügy még csak a jéghegy csúcsa. Az már csak slussz poén lenne, ha Messi a Barca szempontjából ingyen távozna jövőre.
palesz77 írta: Van ott még bőven, Dahoud, Weigl, Max Meyer, stbstb. Fulladásig vannak tehetségből a németek, valamit nagyon jól csináltak az elmúlt 10-15 évben az ziher..
Juvának pont az az egy Higuain üzlet volt, amikor komolyan a zsebükbe nyúltak, egyébként közel sem ez jellemzi őket, sokkal inkább az, hogy olcsón vesznek nagyon hasznos játékosokat, mint pl. a legutóbb Matuidit.Ronaldinho&Barca írta:Ragaszkodnak hozzá na, annyira kevesen vagyunk a kp.-n..visca el barca írta:![]()
Juventus have offered Barça a large sum of money for Gomes, but Barça are reluctant to let him go. Juventus will keep on pushing. [sport]
Azért jó lenne tudni mennyi is az a nagy mennyiségű pénz, Juve utóbbi időbe szeret vásárolgatni.. Higany 90 volt akkor Gomes is van 60 legalább - és neki nincs is nagy hasa, amiről cikkezhetnének a transzfer után.
Keita sokkal támadóbb szellemű játékos, elemzések amiket olvastam róla pl inkább Modrichoz hasonlították. Nem is védekezik annyira jól mint a francia, és támadásban is teljesen más, a felépítésük hasonló inkább csak. Itt egy kis tweet sorozat, amiben bemutatják felületesen a játékstílusát.Feast4 írta:Mondjuk Keitának örülnék de 80 plusz és ilEn Kanté tipus.
MU és a Real Madrid pont, De Gea üzletén. Aztán a faxgép meghiúsította az egészet.Nyiri81 írta:Pár éve volt egy hiszti, hogy izmozott két klub egy transzferen és a transzfer ablak utolsó napján megegyeztek és az UEFA-nak a fax network issue miatt 1 perccel a window lezárása utána ment át így a transzfer semmis lett. Nagyon ciki volt az egész. Feltenné az i-re a pontot az idénykezdésre egy hasonló
Van ott még bőven, Dahoud, Weigl, Max Meyer, stbstb. Fulladásig vannak tehetségből a németek, valamit nagyon jól csináltak az elmúlt 10-15 évben az ziher..rikko írta:Adom. Az a srác nagyon nagy játékos lehet. Én még Draxlerre is rástartolnék.
Ez a 2 srác Kimmich-el karöltve kb a német foci jövője.
Adom. Az a srác nagyon nagy játékos lehet. Én még Draxlerre is rástartolnék.Rivaldo11 írta:Goretzkát ugatom kb egy hónapja. Azt hiszem, bár utána nem néztem, a szerződése lejár jövőre, potom pénzért hozhatnánk.
Lehet.matteo írta:HELP!!
Seri ugyebár játszott a Napoli ellen a selejtezőben. A kérdésem az lenne,hogy ha jön hozzánk a BL főtáblára ezek után lehet nevezni ????![]()