Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Akkor már inkább Draxlert hoznánk legalább...BarcafanTomee írta:Lemar vagy Di Maria lesz ebből szerintem. Úgy vannak vele, hogy valami nevet hozniuk kell, azért gondolom.
Update: The toilet just flushed at the club offices. Journalists believe Bartomeu took a break after tough negotiations with Liverpool.
Mi ez? Nekem sajnos( nem sajnos ) nincs twitterem. :-SMessithebest írta:azt hittem nincs lejjebb....
azt hittem nincs lejjebb....
Látom ahogy manipulálják a könyvelést meg hamisítják a papírokat
Remélem majd holnap kiderül, hogy csak a takarítók voltak bent, és hagyták égve a világítást..
Vagy a takarítónő
Lehet a takarítónő épp most porszívózik
Mondjuk az eddigi meccseken nagyon úgy tűnt, h nélküle is bőven megvannak, és még jött ehhez OC tegnap.davi10 írta:Tudtommal a Liverpool csak akkor engedte volna el Coutinhot, ha már megvan pótlása, és kétlem, hogy a maradék 3 órában villantanánakbaas11 írta:
Kösz ...akkor ráérünk még, szerintem ez nem Lemaron mulik....
Tudtommal a Liverpool csak akkor engedte volna el Coutinhot, ha már megvan pótlása, és kétlem, hogy a maradék 3 órában villantanánakbaas11 írta:
Kösz ...akkor ráérünk még, szerintem ez nem Lemaron mulik....
Kösz ...akkor ráérünk még, szerintem ez nem Lemaron mulik....davi10 írta:Ahol lezárult, ott már nem regisztrálhatnak új játékost.baas11 írta:
egy hulye kérdés :A határido mire vonatkozik, ahol zárul onnan nem lehet igazolni vagy oda nem lehet igazolni vagy is is ?
Tehát még holnap elhozhatjuk Coutinhot, de a Liverpool már nem hozhatná el Lemart, tehát nem hozhatjuk el Coutinhot
Lehet ma szórakozunk Coutinhoval ha nem megy elhozzuk holnap Serit vagy horror áron Lemart.davi10 írta:Ahol lezárult, ott már nem regisztrálhatnak új játékost.baas11 írta:
egy hulye kérdés :A határido mire vonatkozik, ahol zárul onnan nem lehet igazolni vagy oda nem lehet igazolni vagy is is ?
Tehát még holnap elhozhatjuk Coutinhot, de a Liverpool már nem hozhatná el Lemart, tehát nem hozhatjuk el Coutinhot
Akkor sztem lincselés leszlics írta:Csak nyugi 21-22 órs között bejelntik Mahrezt