Barca Igazolások
Mi a helyzet a nagy bejelentèssel kapcsolatban? Vki olvasott már valamit?
Akkor már inkább Draxlert hoznánk legalább...BarcafanTomee írta:Lemar vagy Di Maria lesz ebből szerintem. Úgy vannak vele, hogy valami nevet hozniuk kell, azért gondolom.

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Lemar vagy Di Maria lesz ebből szerintem. Úgy vannak vele, hogy valami nevet hozniuk kell, azért gondolom.
- randomguy
- Capitá del Barça
Update: The toilet just flushed at the club offices. Journalists believe Bartomeu took a break after tough negotiations with Liverpool.

Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
Mi ez? Nekem sajnos( nem sajnos ) nincs twitterem. :-SMessithebest írta:azt hittem nincs lejjebb....![]()
- Messithebest
- Director del Fútbol

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- davi10
- Llegenda del Barça
Látom ahogy manipulálják a könyvelést meg hamisítják a papírokat

Ha már játékos nincs, legalább a számok jók legyenek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davi10 2017.08.31. 21:28:22-kor.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Remélem majd holnap kiderül, hogy csak a takarítók voltak bent, és hagyták égve a világítást..
Szenzációs hogy ide jutott a csapat, hogy ez a hír az igazolásokkal kapcsolatban, hogy ég a lámpa.
Vagy a takarítónő

Lehet a takarítónő épp most porszívózik

Lehet, hogy Lemar mègis Liverpool játèkos lesz!
mèg mindíg van esèly... 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mahrez 30-40 millióért remek ötlet lehetne, ahogy Draxler is. Ezekre kellene rámenni.

Mondjuk az eddigi meccseken nagyon úgy tűnt, h nélküle is bőven megvannak, és még jött ehhez OC tegnap.davi10 írta:Tudtommal a Liverpool csak akkor engedte volna el Coutinhot, ha már megvan pótlása, és kétlem, hogy a maradék 3 órában villantanánakbaas11 írta:
Kösz...akkor ráérünk még, szerintem ez nem Lemaron mulik....
Fogadással már óvatos vagyok, de fogadni mernék, h Mariska jön holnap

Robert Fernandez has asked Sampaoli (Argentina NT coach) about Di Maria. [cat radio]
Mahrez has informed Barcelona's board that he'll be waiting for the club in case they fail to sign other players. [onda cero]
Mahrez has informed Barcelona's board that he'll be waiting for the club in case they fail to sign other players. [onda cero]
- davi10
- Llegenda del Barça
Tudtommal a Liverpool csak akkor engedte volna el Coutinhot, ha már megvan pótlása, és kétlem, hogy a maradék 3 órában villantanánakbaas11 írta:
Kösz...akkor ráérünk még, szerintem ez nem Lemaron mulik....

- baas11
- Entrenador del Barça
Köszdavi10 írta:Ahol lezárult, ott már nem regisztrálhatnak új játékost.baas11 írta:
egy hulye kérdés :A határido mire vonatkozik, ahol zárul onnan nem lehet igazolni vagy oda nem lehet igazolni vagy is is ?
Tehát még holnap elhozhatjuk Coutinhot, de a Liverpool már nem hozhatná el Lemart, tehát nem hozhatjuk el Coutinhot

"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Holnap hozzuk el lemart aztan kalap kabat legalabb lesz iram es energia a palyan dembelevel
ez a Lemar nagyon jól játszik és Ini posztján
Lehet ma szórakozunk Coutinhoval ha nem megy elhozzuk holnap Serit vagy horror áron Lemart.davi10 írta:Ahol lezárult, ott már nem regisztrálhatnak új játékost.baas11 írta:
egy hulye kérdés :A határido mire vonatkozik, ahol zárul onnan nem lehet igazolni vagy oda nem lehet igazolni vagy is is ?
Tehát még holnap elhozhatjuk Coutinhot, de a Liverpool már nem hozhatná el Lemart, tehát nem hozhatjuk el Coutinhot
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
- Legendinho
- Jugador del Barça
Akkor sztem lincselés leszlics írta:Csak nyugi 21-22 órs között bejelntik Mahrezt

Bartomeu, OUT NOW!
Csak nyugi 21-22 órs között bejelntik Mahrezt 

- davi10
- Llegenda del Barça
Ahol lezárult, ott már nem regisztrálhatnak új játékost.baas11 írta:

Lehet, hogy a nagy bejelentèse az lesz, hogy lemond!etooka9 írta:Az koronázná meg pedig az idei nyarunkat.davi10 írta:
Remélem van még bennük annyi, hogy nem Douglas eligazolását jelentik be.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barca+ 2017.08.31. 20:59:50-kor.