Barca Igazolások
Lehet, hogy Lemar mègis Liverpool játèkos lesz!
mèg mindíg van esèly... 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mahrez 30-40 millióért remek ötlet lehetne, ahogy Draxler is. Ezekre kellene rámenni.

Mondjuk az eddigi meccseken nagyon úgy tűnt, h nélküle is bőven megvannak, és még jött ehhez OC tegnap.davi10 írta:Tudtommal a Liverpool csak akkor engedte volna el Coutinhot, ha már megvan pótlása, és kétlem, hogy a maradék 3 órában villantanánakbaas11 írta:
Kösz...akkor ráérünk még, szerintem ez nem Lemaron mulik....
Fogadással már óvatos vagyok, de fogadni mernék, h Mariska jön holnap

Robert Fernandez has asked Sampaoli (Argentina NT coach) about Di Maria. [cat radio]
Mahrez has informed Barcelona's board that he'll be waiting for the club in case they fail to sign other players. [onda cero]
Mahrez has informed Barcelona's board that he'll be waiting for the club in case they fail to sign other players. [onda cero]
- davi10
- Llegenda del Barça
Tudtommal a Liverpool csak akkor engedte volna el Coutinhot, ha már megvan pótlása, és kétlem, hogy a maradék 3 órában villantanánakbaas11 írta:
Kösz...akkor ráérünk még, szerintem ez nem Lemaron mulik....

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- baas11
- Entrenador del Barça
Köszdavi10 írta:Ahol lezárult, ott már nem regisztrálhatnak új játékost.baas11 írta:
egy hulye kérdés :A határido mire vonatkozik, ahol zárul onnan nem lehet igazolni vagy oda nem lehet igazolni vagy is is ?
Tehát még holnap elhozhatjuk Coutinhot, de a Liverpool már nem hozhatná el Lemart, tehát nem hozhatjuk el Coutinhot

"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Holnap hozzuk el lemart aztan kalap kabat legalabb lesz iram es energia a palyan dembelevel
ez a Lemar nagyon jól játszik és Ini posztján
Lehet ma szórakozunk Coutinhoval ha nem megy elhozzuk holnap Serit vagy horror áron Lemart.davi10 írta:Ahol lezárult, ott már nem regisztrálhatnak új játékost.baas11 írta:
egy hulye kérdés :A határido mire vonatkozik, ahol zárul onnan nem lehet igazolni vagy oda nem lehet igazolni vagy is is ?
Tehát még holnap elhozhatjuk Coutinhot, de a Liverpool már nem hozhatná el Lemart, tehát nem hozhatjuk el Coutinhot
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
- Legendinho
- Jugador del Barça
Akkor sztem lincselés leszlics írta:Csak nyugi 21-22 órs között bejelntik Mahrezt

Bartomeu, OUT NOW!
Csak nyugi 21-22 órs között bejelntik Mahrezt 

- davi10
- Llegenda del Barça
Ahol lezárult, ott már nem regisztrálhatnak új játékost.baas11 írta:

Lehet, hogy a nagy bejelentèse az lesz, hogy lemond!etooka9 írta:Az koronázná meg pedig az idei nyarunkat.davi10 írta:
Remélem van még bennük annyi, hogy nem Douglas eligazolását jelentik be.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barca+ 2017.08.31. 20:59:50-kor.
Az koronázná meg pedig az idei nyarunkat.davi10 írta:

- baas11
- Entrenador del Barça
Tromort77 írta:Holnap zárul a piac spanyolban...
Még bármi történhet. Arseanal után tudjuk, hogy Lemar 100 millió euro. Ha a Coutinho üzlet nem jön össze akkor is el tud rajta gondolkozni rajta a vezetőség, hogy kell-e annyiért.
Bár szerintem annyit nem ér.
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
- davi10
- Llegenda del Barça
Remélem "csak" a rendbontó és felelőtlen tömeg gyűlik és kitakarítja a sleppet.nicandro írta:Elvileg nagy a mozgolódás a Camp Nou körül és sok sajtós munkatárs érkezett nemrégiben... Lehet tényleg lesz valami ebből a 21:00 órás bejelentésből?!

Ugyanazon a hátsó kapun távozhatna, amelyen Coutinhot becsempészte.Sinya22 írta:Lehet már Barto becsempészte valahogy az öltözőbe,és gyakorol...

https://twitter.com/BarcaSpiral/status/ ... 1882616832" target="_blank
Azért a Barcaspiralnak is van stílusa. Amikor megláttam a brékinget, nyilván nem arra gondoltam, hogy mindannyunk kedvenc Duglászától megváltunk, de persze csak 1 évre.
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
-
- Capitá del Barça
Hatalmas bejelentésre készül Böde Dániel. Csak nem ő jön????? 

Cestus írta:Na lemaradtam, hogy megy Coutinhonak a dekázgatás?
Lehet már Barto becsempészte valahogy az öltözőbe,és gyakorol...

Na lemaradtam, hogy megy Coutinhonak a dekázgatás? 

"It is what it is."
Holnap zárul a piac spanyolban...
Még bármi történhet. Arseanal után tudjuk, hogy Lemar 100 millió euro. Ha a Coutinho üzlet nem jön össze akkor is el tud rajta gondolkozni rajta a vezetőség, hogy kell-e annyiért.
Max. azok, akiket sokadszorra is megetetett a sport, mundo, hatharom, twitter, facebook stb.Robcsyy írta:Át lettünk verve, fiatal barátaim.
Nem jon mar ide senki, max valami Gomes pótlék
Ha Iniesta idén is annyit bír mint tavaly (lehet hogy annyit se), akkor Sergi Robertonak kell majd megoldania a szervezést. Óriási kilátások, grat Bartomeunak, Robertnek és mindenki másnak! Nagy nyár volt fiúk!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2017.08.31. 20:44:21-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Duglász sajnos csak kölcsönbe távozik