Rinku! Az írásod veleje, hogy így van-e? Nem tudom! De nagyrészt egyetértek, valamilyen szinten meg van kötve a keze..
Az "elnök úr" botrányos formát mutat, ha lerakja a padra, vajon ki játszik a helyén? Másképp pedig, hogy regulázod meg Geri? Az egyetlen jobblábas lépegetőnk...
Most lehet, ide-oda kapkodok, nem szedtem össze a gondolataimat előtte..
Nézhetetlen játékról írtok.. így van, igaz is lehet, de mihez képest? Az "aranycsapathoz" biztos, de kérdezem, ott nem volt tili-toli a busz ellen? Egymillió passz ment körbe-körbe nulla eredménnyel néha, ha egy szívósabb bekkelős csapatnak kijött a lépés. Kumma unalmas volt, ugyanúgy, mint most! Persze több jó játék is becsúszott, de egy idő után egyre nehezebb lett játszani a játékunkat. A Vale elleni meccs pedig.. két sort húztak fel a tizenhatosuk előtt, mint a kiesőjelöltek basszus!!! Nincs olyan csapat, aki egy szervezett, jobb képességű, bekkelős gárda ellen brillírozik!!! Ellenünk pedig majdnem mindig ezt nyomják!
Az új játékosok! Arthur mélyvíz a Tottenham ellen! Parádés játék, szinte nulla perccel! Hatalmas potenciál lehet benne, majd elválik hová jut, de csak berakta egy húzós meccsre! Malcom! Valverde gondolom több percet adott volna neki, de megsérült, utána pedig (nekem abszolút érthető módon) azokban bízott, akik már játszottak! Dembele! Hatalmas potenciál! Tényleg! De a gyerek néha sárgásbarna fuvallatként gomolyog a pályán, mintha nem tudná, mi a feladata! Nekem a Tottenham ellen nem hiányzott az összkép alapján. Szerintem nagyon jól nyomtuk! Ha Messi a két kapufából az egyiket elteszi, lesimázzuk őket! Nem így lett, szenvedtünk! A foci ilyen. Akik pályán maradtak a nyolcvanadik percig, mind labdabiztosabbak voltak Dembelénél, én ezért megértem, hogy későn cserélt és azt is, hogy Vidal sem jött korábban. A pontvesztések pedig! Lenglet kiállítás, (jogos vagy sem, minden felborul) utána pedig Piqué magánszámai következtek.. és Samu sem volt a topon hátul...
Olyan egyéni hibákat csináltak, amit nem szoktunk meg! Ez Valverde hibája?
A tavalyi középpályánk tudott stabil lenni, de egy Busi egy Rakéta nem tud lefordulni és varázsolni, ők nem alacsony súlypontú, gyors emberek, nem olyanok, mint Iniesta, Xavi, esetleg Arthur és Cou.. nem lehet tőlök azt a játékot várni, amit itt megkaptunk éveken keresztül! A mostani középpálya megközelítheti, de ezt majd a jövő eldönti..
Úgy gondolom, a brutális egyéni hibák nélkül legalább négy ponttal többünk lehetne, az pedig sima első hely lenne a tabellán. A játék pedig mindig hasonló lesz a busz ellen, mert nem tudsz varázsolni, ha nincs terület! Itt a fórumon a Valverde középszerű edző teóriát már egymást gerjesztő folyamatnak látom az edzőt nem kedvelők körében. Valverdén látszik a teher, és eddig mindenkin nyomot hagyott az ittlét, ezért nem cserél olyan könnyen, mint itt elvárják a fórumon! Nyilván nem kell velem egyetérteni, de ettől még ez a véleményem!

" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano