2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Fogalmam sincs, egy Suárez-szerű csatárnak én is jobban örültem volna, akivel ugyanazt tudjuk játszani nagyjából, mint az uruval. De úgy látszik, a klub ilyen pehelysúlyú támadót preferál cserének, mondjuk ha azt nézzük, Munir is ilyen volt.Sinya22 írta:Velának amúgy mi értelme? Lehet hogy tud játszani középen,én folyton csak a szélen láttam anno,de most nem egy magas támadó volt a prioritás? Ezt a támadó igazolást most nem nagyon értem,még ha nem is igaz,hogy megegyeztünk vele,hogy mi szükség van még egy gyors, inkább szélsőre.
Én örültem volna neki, ha a kupameccseken (ha bent maradunk) és a tavaszi BL-meccsek előtti bajnokikon Suárezt tudta volna egy cserecsatár helyettesíteni, és nem más típusú játékokkal bohóckodnánk azon a poszton. De mondjuk ismerve Valverde rotálásról alkotott elképzeléseit, valószínűleg tényleg tök mindegy, hogy van-e csere oda. Csak Suárez ne sérüljön le.Varatrix írta:[Most bocsánat, ha picit kötekedőnek tűnik, mert esküszöm csak érdekel, hogy tényleg ennyire aggódunk emiatt a 140 perces, egy gólos játékos miatt?
szerintem felesleges ennyire ráfeszülni. Én legalábbis nem leszek attól nyugodtabb, hogy más ül a padon, vagy a lelátón.
Munir, Malcom, Denis, Vermaelen, (esetleg Alena) ilyenekkel kell csökkenteni a bértömeget, nem egy potenciális világklasszis fizetésén pendingelni.
Legalábbis véleményem szerint.
Most bocsánat, ha picit kötekedőnek tűnik, mert esküszöm csak érdekel, hogy tényleg ennyire aggódunk emiatt a 140 perces, egy gólos játékos miatt?Cestus írta:A Sport szerint Vela is problémás, mert túl sokat keres az MLS-ben, amiből jelentősen engednie kellene. Mondjuk mindezek után már én is itt tartottam volna Munirt annak fényében, hogy milyen körülményes a pótlását biztosítani.
Szerintem anyagi okok vannak emögött, egyszerüen nem tudtunk megegyezni az Ajax-szal.westerngom írta: Persze, hogy az ő döntése, de azért elgondolkodtató, hogy a nagy Barca és Messi fan, akivel szóban már megegyeztünk, végül simán kifarol és viszi a PSG.
Én Velát elnézném itt. Az igaz, hogy nem center, de elég mozgékony kis csatár, Eto'o-féle. Azt sem mondanám rá azért, hogy szélső.Cestus írta:A RAC1 szerint Morata is kiesett a pixisből, mert kevésnek találta a játékidőt. Most a legújabb név Carlos Vela, rajta kívül még két opció van.
Ez a Vela sem kilences már, én nem látom értelmét a támadóigazolásnak, ha nem centert hozunk ide. Szélsőnk már van elég.
vkp.-t játszik jelenleg is a srác, az Ajaxban, egy kis Barca DNS-el átitatva, a higgadt, magabiztos labdakezelését és birtoklását látva simán bíznám rá Busquets posztját.Feast4 írta:Egyrészt Ő nem feltétlenül Busquets profilja, másrészt meg ha menni akara PSG-be nagyon sajnlom, de mehet.westerngom írta: hát nem tudom melyik a rosszabb hír.![]()
Az igazi probléma csak az számunkra, hogy nem nem sikerült megoldanunk Busquets minőségi, Barca kompatibilis cseréjét/ pótlását fiatal játékossal ismét.
Morata meg... ízig vérig habfehér + mindenki nagy pénzt szeretne látni belőle, nem gondolom, hogy fél évre elengednék ide egy jelképes összegért, mert állítólag "megint" szegények vagyunk mint a templom egere.Feast4 írta: Morata meg....
Én is úgy gondolom, hogy a pénz a legtöbb játékosnál régebben is döntő győzelem volt, annyi különbség, hogy régegebben többnyire a top csapatok volt egyben a leggazgagabbak is, most meg már az orosz, arab, kínai csapatok is tudnak komoly fizetéseket adni, és sokan megelegszének ezzel, és még fénykorukban hátat fordítanak az európai elitnek, és elmennek könnyű pénzt keresni. Vagy ott van pl. Pogba és Neymar esete, ők bár erős csapatba mentek, de a Barcához és Juvehoz képest mégis visszaesés volt a PSG és MU.mark watney írta:Amugy volt a futballnak olyan korszaka, amikor nem az anyagiak alapjan valasztottak a lehetosegek kozul a jatekosok? Az oke, hogy az olajpenzek berobbanasa elott csak a tradicionalis klubok tudtak nagy penzekkel csabitani. Azert en sejtem, hogy akkor is a penz volt a fo motivacio, es nem feltetlen a cimer. Persze, ha jo fizut kinal a szakmailag elorelepest jelento klub, es egy olyan, ami kevesbe komoly lepes szakmailag, akkor konnyen mondja adott jatekos, hogy neki a tradicio szamit, nem a love. De van ilyen? Latatlanban ugy gondolom, hogy tobbsegeben mindig a fizetes alapjan valasztottak a lehetosegek kozul?
Egy lehetseges ellenoelda jut eszembe, de fogalmam sincs Maradona Napoli-ban mennyire kapott kis, vagy nagy penzt. Tippemet az utobbira teszem.
Moratahoz meg annyit, hogy Zidentol kezdve a jatekosokon at, a klub vezetesig mindenki marasztalza, de o menni akart tobb jateklehetoseg remenyeben. Utolag ugy tunik, hogy a sok goljat nagyban koszonhette annak, hogy frissen jott be faradt csapatok ellen, es az o csapata gyotort, kapart a golert.
Én sem hiszem. Ott garantált a kezdőtagsága, itt korántsem.Még annyi, hogy nálunk vannak a világon a legnagyobb fizetések. Valószínűtlennek tartom, hogy ennek fényében csak a pénzen menne a vita.