2020.08.25. 23:57:47
Undorító a Barca vezetősége úgy, ahogy van. Én 19 éve drukkolok a Barcának, de, ha nem mond le az elnökség azonnal és Messit is "elüldözik" , nekem ezennel vége és nem, mert divatdrukker vagyok, hanem, mert , ami most folyik ott annak semmi köze a Barcához, valószínűleg ezt fejezi ki most Messi azzal, hogy távozik. Semennyire nem érdekel a következő projekt, ha ez bekövetkezik. Az elnökség játékosokat edzőt távolít el és von felelősségre, de ők továbbra sem állnak fel és mondják, hogy elrontottuk, jöjjön az új vezetőség. Nem értek egyet azzal, hogy a cserben hagyja a csapatot Messi. 4-5 éve folyamatosan bombázzák szét ezt a Barcát és Messi mindig ott volt és minden évben magasan a világ fölé emelkedett,de ez sem volt elég. Gyakorlatilag Messi zsenialitása mentette meg ezt az undorító, inkompetens, szánalmas vezetőséget, mert hozott a Barca így is eredményeket, ami mellett ott voltak folyamatos botrányok, ostoba 100+ millás igazolások, folyamatos megalázások , középszerű edzők, La Masia játékosok tömeges lelépése.... Szerintem botrányos az is, ahogy a Barca történetének 3. legeredményesebb játékosát kutyába nem vették, felhívták és egy perc alatt elmondták (tudom, hogy ezt Koeman csinálta), hogy ennyi volt, menjél. Ez már rég nem az a Barca, amire büszkének lehetett lenni, hogy több mint egy klub. Ez a Barca Bartomeu vezetésével az egyik legocsmányabban működtetett klubbá vált. Messi ennek már nem akar a részese lenni.
Teljesen kivagyok, hogy a Barca történetének és valószínűleg a foci történetének legjobb játékosa, aki kb. ötvenszer mondta el, hogy imádja Barcelonát, itt akarja befejezni a pályafutását, el tudott jutni oda, hogy egy faxon elküldi, hogy nem jelenik meg többet és távozni akar. A Barca történelmének fekete napja az, hogy Messi nem itt fejezi be és az utolsó meccse a Barca történetének egyik legnagyobb égése és soha nem kapja meg azt a vastapsot százezer nézőtől a Camp Nouban és többszázezer szurkolótól Barcelona utcáin, amit senki soha nem érdemelt volna meg jobban, mint ő. Annyira mérhetetlenül méltatlan, igazságtalan és elfogadhatatlan.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára
Arthur8 2020.08.26. 00:09:40-kor.