vargazoli írta: ↑2020.08.26. 00:36:18
Sziasztok!
Talán elfér itt egy személyes történetem, hogy miért is lettem Messi (Barcelona ) szurkoló!
Volt egy testvérem, aki minden túlzás nélkül nagyon tehetséges focista volt, sajnos korán meghalt.
Róla annyit, hogy 16 évesen a László kórház (a létező legalacsonyabb talán blasz 4-es csapatában játszott) Vasárnap reggel az ifiben, 2 óra múlva a felnőttben.Mindkét csapatban ő volt a gólkirály!!!
Ez persze még nem jelent semmit!
De az már igen, hogy az akkori magyar ifjúsági válogatottba, ahol csak fradi, honvéd, vasas, dózsa játékosok voltak, behívták a bátyámat is egyedüli nem nb1-es játékosként a blasz 4-ből!!!!!!!!!
Akkor a Fradi leigazolta, még emlékszem a Rákosi Gyulára, és talán a Pusztai Lacira, akik kijöttek a lakásunkra, Édesapámmal megbeszélni a dolgot.
Nos, Gyuri bátyám nagyon hasonlított Messire. A fizimiskája, a mozgása, mindkét lábbal egyformán lőtt, mindkét oldalra cselezett.
Miatta volt 100-200 néző a László kórház földes pályáján!
Amikor először megláttam Messit, a magyarok elleni , rögtön kiállítással végződő meccsén, azt hittem a tesómat látom!
Természetesen nem akarom összehasonlítani Messivel, aki minden idők legjobbja!
Én első második, és harmadik sorban is Messi szurkoló vagyok.
Minden barca meccsen az infarktus határán voltam, nem lehetett hozzám szólni stb.
Most viszont nyugodt vagyok, és alig várom hogy Messi után menjek, akár MC, akár PSG, akármi, csak láthassam Őt!
Persze az volt az álmom, hogy Xavi vissza edzőnek, és Puig, Fati, Dejong Messi egy csodát csinál még 1-2 évig!
Sajnos úgy néz ki ez csak álom marad!
Csúnya dolog, de remélem lángba borul Barcelona, és az elnök nem éri meg a (na ezt inkább kihagyom, nem keresztényi)
Szóval ez az én történetem Messiről!