2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
biznic iz bizniz......az én egymondatosom a szitutokra: " Messi olyan naggyá vált a klubban, amilyen kicsivé zsugorodott a vezetősége." Márpedig ezt egy front office soha nem engedheti meg. Töketlenség mintapéldája........bocsánat......no offense......Xavier Hernandez írta: ↑2020.08.26. 01:26:10Még tegnap, 13 óra körül írtam:
"Annak üzenetértéke van, ahogy Koeman Suárezzel közölte, hogy nem számít rá - miközben gyaníthatóan az ő fülébe is eljutott, hogy Messi legjobb barátja. Ha Messi megtartása a cél, nem a legjobb úton jár, amikor ilyen módon és elsőként Suárezzel közli, hogy mennie kell. A klub gyakorlatilag a csőd szélén táncol, ebben Messi bérköltsége (világviszonylatban is) messze a legmagasabb, az óriási bérterhek lehetetlenné teszik, hogy új csapat épüljön. Az üzleti szemléletű Bartomeutól nem állna távol, ha a kommunikációjával ellentétben valójában azon dolgozna, hogy a klub megváljon az öregedő, de még mindig értékes Messitől, hisz idén még kinyerhetnek belőle 150-200 millió €-t, de jövőre már nem."
Most már egyértelmű, hogy tudatosan alakítottak ki olyan helyzetet, hogy Messi elmenjen. Most sem a sportszakmai szempontok, hanem az üzleti érdek döntött, a Barcának nincs pénze, mert Bartomeu az elmúlt öt évben több, mint 1.000.000.000 €-t szórt el olyan igazolásokra, melyekből gyakorlatilag semmit nem profitált a csapat, miközben a játékoseladásokból 470-480 millió euró jött csak be. A koronavírusjárvány miatt 250 milliós bevételkiesés is keletkezett, meg kell hát szabadulniuk Messitől, mert üres a kassza. Ha most eladják Messit 220+ millióért, és a további játékoseladásokból is befolyik némi pénz, ráadásul megszabadulnak Messi óriási fizetésétől is, a klub megúszhatja a csődöt, és Bartomeu is a börtönt, amit a hűtlen kezelés és sikkasztás miatt gyaníthatóan rávernének. Puyol és Xavi nem véletlenül nem akartak szerepet vállalni Bartomeu oldalán, nyilván nekik van rálátásuk arra, mit művel ez a gengszeter brigád.
Bárhogy is nézzük, Messi mindenképp túlnőtt már ezen a klubon, ha netán mégis maradna, akkor sem működne már a dolog, ezt nyilván ő is felmérte. Valahol az is nonszensz, hogy egy játékos megbuktathatja a klubvezetést, bármennyire is alkalmatlanok, vagy gazemberek. Ezt a terhet nem viheti a vállán még egy akkora isten sem, mint Leó. A játékosnak az a dolga, hogy focizzon és meccseket nyerjen, és nem az, hogy megbuktassa ezt a tetves bagázst, még akkor sem, ha csak ő képes erre.
Messi meg sokkal nagyobb tiszteletten allhatna a klubhoz. A Bayern meccs felidejeben en voltam az also, aki ide irt a topicjaban hogy mennie kell, mert ennel tobbet erdemel. De a meccs utan kellett volna nyilatkoznia (nem vallalta, inkabb Piquet kuldte ki), es akkor elmondani hogy zsinorban a harmadik BL tragedia neki utan ez mar sok, es tegyek atado listara. De nem az hogy napokkal kesobb "elmegyek ingyen, ezt az edzot akarom, ot nem, ot eladhatjatok, ot nem, uj elnok kell" stb. stb.Barátom egyrészt sokkal nagyobb tisztelettel beszélj Messziről.
Másrészt ott van az éremnek egy másik oldala: Hol lenne most a Barca Messi nélkül?
Ezen szerintem gondolkodj el.
Nero. írta: ↑2020.08.26. 00:03:00Imádom, rengeteget köszönhetünk neki, de örülök hogy tökös a klub és nem engedik el ingyen.
Meddig tart az átigazolási szezon?
Ha háromszor ekkora játékos lenne se teheti meg hogy “adjatok el ingyen.” Ha ekkora a mellény akkor jöjjenek az ügyvédek, jogászok stb. Ő is csak egy játékos. Egyelőre ez még mindig az FC Barcelona és nem FC Messi.
Ezek után a távozása lenne a legjobb forgatókönyv, de minimum 200ért. Vagy De Bruyne + 100.
33 éves, még maximum 2-3 éve van hátra. Nem fog ő itt dirigálni hogy ki lesz az edző, ki lesz eladva meg ki nem.
A Barca nélkül lehet hogy Rosarioba éli le az egész életét 150 centisen, és mivel nem egy atomfizikus valószínűleg nem élne valami hatalmas életszínvonalon.
RIPvargazoli írta: ↑2020.08.26. 00:36:18Sziasztok!
Talán elfér itt egy személyes történetem, hogy miért is lettem Messi (Barcelona ) szurkoló!
Volt egy testvérem, aki minden túlzás nélkül nagyon tehetséges focista volt, sajnos korán meghalt.
Róla annyit, hogy 16 évesen a László kórház (a létező legalacsonyabb talán blasz 4-es csapatában játszott) Vasárnap reggel az ifiben, 2 óra múlva a felnőttben.Mindkét csapatban ő volt a gólkirály!!!
Ez persze még nem jelent semmit!
De az már igen, hogy az akkori magyar ifjúsági válogatottba, ahol csak fradi, honvéd, vasas, dózsa játékosok voltak, behívták a bátyámat is egyedüli nem nb1-es játékosként a blasz 4-ből!!!!!!!!!
Akkor a Fradi leigazolta, még emlékszem a Rákosi Gyulára, és talán a Pusztai Lacira, akik kijöttek a lakásunkra, Édesapámmal megbeszélni a dolgot.
Nos, Gyuri bátyám nagyon hasonlított Messire. A fizimiskája, a mozgása, mindkét lábbal egyformán lőtt, mindkét oldalra cselezett.
Miatta volt 100-200 néző a László kórház földes pályáján!
Amikor először megláttam Messit, a magyarok elleni , rögtön kiállítással végződő meccsén, azt hittem a tesómat látom!
Természetesen nem akarom összehasonlítani Messivel, aki minden idők legjobbja!
Én első második, és harmadik sorban is Messi szurkoló vagyok.
Minden barca meccsen az infarktus határán voltam, nem lehetett hozzám szólni stb.
Most viszont nyugodt vagyok, és alig várom hogy Messi után menjek, akár MC, akár PSG, akármi, csak láthassam Őt!
Persze az volt az álmom, hogy Xavi vissza edzőnek, és Puig, Fati, Dejong Messi egy csodát csinál még 1-2 évig!
Sajnos úgy néz ki ez csak álom marad!
Csúnya dolog, de remélem lángba borul Barcelona, és az elnök nem éri meg a (na ezt inkább kihagyom, nem keresztényi)
Szóval ez az én történetem Messiről!
Nero. írta: ↑2020.08.26. 00:03:00Imádom, rengeteget köszönhetünk neki, de örülök hogy tökös a klub és nem engedik el ingyen.
Meddig tart az átigazolási szezon?
Ha háromszor ekkora játékos lenne se teheti meg hogy “adjatok el ingyen.” Ha ekkora a mellény akkor jöjjenek az ügyvédek, jogászok stb. Ő is csak egy játékos. Egyelőre ez még mindig az FC Barcelona és nem FC Messi.
Ezek után a távozása lenne a legjobb forgatókönyv, de minimum 200ért. Vagy De Bruyne + 100.
33 éves, még maximum 2-3 éve van hátra. Nem fog ő itt dirigálni hogy ki lesz az edző, ki lesz eladva meg ki nem.
A Barca nélkül lehet hogy Rosarioba éli le az egész életét 150 centisen, és mivel nem egy atomfizikus valószínűleg nem élne valami hatalmas életszínvonalon.
Hagrid FCB pedig azt Írta hogy nem készül lemondani.. picit összevissza van most az egész nagy a káosz, de inkább kinézem ebből a paliból hogy nem mond le és megprobálja ráhuzni Messire a vizeslepedőt
Nagyon csúnya válás és jogi huzavona is lehet ebből ami mindkét félhez méltatlan lenne egyébként azok után amit Messi jelentett a Barcának.
Várjuk ki a végét,még nem temetném emberileg Messit. Nem tudjuk mit fogalmazott meg a jogi csapata. Mennyi a kivásárlási ár, 700 M? Ezt senki nem fogja kifizetni,arabok sem. Lehetséges,hogy csak simán arra kérné a klubbot,hogy adják el 200ért. És akkor mindenki jól jár, tán még egy koca búcsúmeccsre is futhatná.Leon írta: ↑2020.08.25. 21:11:13Adom nagyon amit Nyiri ír, bármi is van most így ez méltatlan tőle: Röhögve kifizetnék érte az olajos klubbok a százmisiket és kb annyi fizut kért tőlük amit még a rá következő 100 generáció sem fog tudni elkölteni.
Olyan búcsút képzeltem el tőle mint Ini vagy Xavi esetén, ez így gáz, de ő tudja.
Remélem eztán Fati lesz tolva orrvérzésig és talán ő lesz a következő Messi...![]()