2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Haaland jövőre szabadon eligazolhat 75 millió euro fejében. A Dortmundnak 2 választása volt. Most egy komoly összegért értékesíti vagy megtartja, de akkor jövőre már minden bizonnyal kevesebbet kap érte.
A klub többször is megpróbált hosszabbítani vele, illetve az eddigi játekosok nevezésével eddig se volt probléma.Barcaforever írta: ↑2021.08.17. 19:18:05Mintha a klub annyira be akarná nevezni a ligába, pénz sincs rá.Teljesen érthető, hogy inkább pénzt akarnak látni belőle.
Tudom, ne is mond, a gazdaság is kemény manapság, magas az infláció, teljesen érthető, ha a legjobban fizetett B-s játekos aggódik
Én nem örülnék neki. Valamennyi esély van rá, hogy magára talál, viszont az előszezon és az első bajnoki alapján úgy tűnik, jól működik a támadójátékunk, megvan az összhang a játékosok között. Ezt pedig kockázatos lenne megbontani.Titinho írta: ↑2021.08.17. 13:26:04
Coutinho pedig nem távozik a jelenlegi állás szerint, azért is nem került be a meccskeretbe sem, mert nem kapott még zöld utat az orvosi stábtól. Jelenleg elég nagy meccshiánnyal rendelkezik. Ha nem lesz érte megfelelő ajánlat akkor bizony marad, mert Koeman is számítana rá. Úgy néz ki egy szezon bizonyítási lehetőséget még kapna a brazil.
Juj, nem szoktál te ilyet
Nem jó az, ha egy fiatal játékos ennyit foglalkozik a pénzével mint ő. Másfelől meg ha a csapattársak meg vannak fizetve és sajnos meg vannak, olyanok is akiknek a fele nem járna mint amennyit kapnak talál érthető a hozzáállása. Viszont eléggé szét van esve a Barcelona, ilyenkor van esélye egy-egy fiatalnak magát a kezdőbe verekednie egy jó teljesítménnyel.Titinho írta: ↑2021.08.17. 17:35:59Újabb két "jó hír" mára:
- Ilaix Moriba visszautasította a klub ajánlatát és eldöntötte, hogy elhagyja a Barcát. A klub most várja a hivatalos ajánlatokat érte, a hírek szerint jelenleg 12 csapat érdeklődik iránta, a legújabb a Liverpool. Amennyiben a nyáron nem sikerül értékesíteni, nem kerül fel az első csapathoz, valamint a B csapatban is csak az edzéseket látogathatja, minden meccsen a szezonban a lelátón fog ülni. Így jövőre ingyen távozhat.
- A Juventus megegyezett a Sassouloval Locatelli átigazolásáról, így jelenleg 0 az esélye annak, hogy Pjanic is hozzájuk kerüljön. Az egyedüli esélye a bosnyáknak a Milan maradt, akik szintén kp-t keresnek Kessié sérülése és Chalhanoglu távozása után. Bár nem pont ilyen stílusú játékosban gondolkoznak.
Moriba esetével maximálisan egyetértek, remélem az életben nem látok rajta Barca mezt. Maximum az edzős cuccot. 4-5 év múlva nagy karrier fog rá várni egy West Hamben.![]()
Ha a térde nem alkalmas a profi focihoz szerintem simán fel tudják bontani a szerződését még pereskedni se nagyon kell vele, sajnos már belőle se lesz jó játékos ezek, után ugy néz ki.Azért nem igazán értem a franciát sem. Persze pénz meg hasonlók, de még van a pályafutásából minimum 5-6 jó év, simán újra felépíthetné magát, de inkább ragaszkodik ehhez a helyzethez.
Teljesen egyetértek ezzel, illetve én nem vagyok benne biztos, hogy még egy támadóra van inkább szükség, mint egy technikailag jól képzett rutinos támadó kp-ra, aki szélen is tud játszani.
Én tudom-sehogynemespatro írta: ↑2021.08.16. 22:06:40Tudja valaki hogyan áll coutinho, pjanic és untiti átigazolása?
Nem egy poszt. Demir itt főleg jobboldalon lesz, vagy csatár mögött. Manaj klasszikus center, ott inkább az lesz a kérdés, hogy Braith előtt lesz-e a következő 1" hónapban, illetve később Fati felépülése után gondolom Depay lesz még a poszton néha, később meg Kun.