Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezeket összegyúrod, a tudásuk nem éri el Messi gyenge/közepes forma szintjét.
Neymart kifütyülték anno pár meccsen, amikor először el akart igazolni a PSG-ből. 3-4 meccs, 1-2 gól, 1-2 csel, aztán elfelejtették. Nem mintha persze én hallottam volna arról, h most Messit kifütyülte volna bárki ott.
Sose lehet ezt tudni, a honvágy nagy úr.
A gond az hogy mikor itt volt mindig az volt a legfontosabb hogy Ő legyen a legtöbbet kereső játékos a világon. Ennek köszönhetően jutottunk oda ahova. Sokat köszönhetünk neki ez igaz, de meg is volt az ára. Nagyon is. Szerintem nagyon jól elvan Párizsban. Rohadt sokat keres és neki ez nagyon fontos. Mi nem érthetjük, mert Ő másodpercenként többet keres mint mi egész életünkben, de neki ez más világ. Neki számít. Nem fog ide ingyen eljönni és bohóckodni az EL-ben. Neki a Barca egy jó üzlet volt, aminek már vége. Mert van jobb. Nekem akkor tette be az ajtót amikor itt sírt hogy jaj de gond hogy vége másnap meg már vigyorogva írta alá a szerződést az olajosoknál. Maradjon is ott. Amúgy jót tett neki. Látva a képeket durván ki lett pattintva és ez A VB-n is számított. Ha itt marad szerintem nem nyer VB-t. BL-t se fog már a Barcaval nyerni. Nekünk is még évek kellenek ehhez.