Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
utolso informaciom szerint a LaLiga engedett es eleg 100 millios jatekos eladast produkalnunk az eddigi 200m helyett es engedelyezik Messi leigazolasat
Szerintem teljesen egyértelmű, hogy nem Messin fog múlni a csapat sikere, nyugodtan lehet majd kezdő, Lewyvel együtt is. Ha mögöttük van egy jól működő csapat, nem lesz gond, sőt: végre jönnek talán a gólok is majd.Worldwide Viewers of PSG games vs:
Lens - 7.6M
Angers - 7.8M
Lorient - 7.5M
Troyes - 996k (Messi nélkül)
[L'equipe]
Ezzel egyetértek, de azért is írtam hogy ha túlvállalja a klub magát akkor van gond. Most nagyon úgy tűnik hogy megint erre készül a klub.drobika írta: ↑2023.05.09. 10:57:30Számomra egyértelmű, hogy a keretben elfér. Ha Lewy elfér, akkor ő is. Kérdés, hogy a kezdőben elfér e, és le sem lehet cserélni, vagy valami Alba módba menne át Busival egyetemben.
Tény, hogy oda rúgja most is a labdát, ahova kell centire, szabadot is tud rúgni, úgy ahogy senki a keretben. Lewy jobban megélne, De stabilan a kezdőben...
A gazdasági oldal is játszik itt erősen a klub részéről. Minden Euró számít, és benne rengeteg lé van, ez nem vitás.
Ahogy írtam korábban is, értelmes kompromisszumok mellett nagy nyereség lehetne, mint ahogy azok nélkül hátrány is.
pontosan így gondolom én is, ebbe a keretbe bőven befér, védekezés ide vagy odavisca el barca írta: ↑2023.05.04. 17:07:50én is visszahoznám. ebben a hulla gyenge ligában simán benne lenne az évi 30 gólpont. lehet nem védekezne annyit mint raphinha, de a focit még mindig gólra játsszák. psg-ben is 15+15-nél jár, ennyit itt is tudna. és ez már több mint amennyit a dembele, raphinha, fati, torres négyes összehozott idén.
Így látom èn is, ezèrt nem foglalkozok a tèmával. 200 millió Arábiában, vagy 10 Barcelonaban. De ha mèg vissza is akarna jönni, ès egy èv múlva menni "pènzt keresni", Tebas akkor sem hagyná.torrestoni írta: ↑2023.05.04. 16:40:00Én nem tudom elképzelni, hogy végül visszatér.
Sajnos megvalósíthatósági terv és a költségek racionalizálása, ill. játékosok értékesítési szándéka ide, vagy oda, ez alighanem csak akkor működne, amennyiben a Liga (tebas) által kreált kritériumrendszert módosítanák. Ez azonban nyilván elvi kérdés, amit még vélhetőleg akkor sem adnának fel, ha a Negreira ügyben kézzelfogható megszégyenülést szenvednének el. Eddig legalábbis nem törnek, nem hajlanak.
Ezt is gondolom úgy hogy a bevétel fele az övétorrestoni írta: ↑2023.05.04. 16:40:00Reálisnak azt tartom, hogy már (ideiglenes) szabadügynökként rendeznének egy búcsúmeccset, akár minitornát a Gamper keretein kívül, még a stadionfelújítás előtt - nyilván eszmei és marketing szempontok alapján.
én is visszahoznám. ebben a hulla gyenge ligában simán benne lenne az évi 30 gólpont. lehet nem védekezne annyit mint raphinha, de a focit még mindig gólra játsszák. psg-ben is 15+15-nél jár, ennyit itt is tudna. és ez már több mint amennyit a dembele, raphinha, fati, torres négyes összehozott idén.
Meg az is, hogy mennyire veszi ki valaki a részét a csapatvédekezésből. Nem hiszem, hogy Messi-vel 11 bekapott gól meg rekord clean sheet lenne, márpedig az is nagyon kellett a közel biztos bajnoki címhez.
Nem csak a lőtt, gólok és asszisztok száma ami számít.
Na pont ezért nem az.
benne volt a szerzodeseben, megtehette
Szerintem nem volt színjáték senki részéről.
Viszont akkor nem lehet "HA ffp miatt nem tudjuk megoldani" pontja a dolognak.
Szerinted.....
Párizsban sem kell ennyi pénzért, azért b..akodnak vele, ég világon semmi motivációja nincs, mégis melyik csapatnak lenne hasznára azon topligás csapatok közül, amelyek komoly címekre hajtanak, értsd: bajnokság, BL. USA-nak sem látom sok értelmét, déli fickó, angolul nem beszél, annyival nagyobb pénzt ott sem keresne. Ha lökni akar még magán anyagilag, akkor Arab-félsziget, ha nem, de focizni szeretne, akkor levezetés/parolázás Argentínában (hangulatAndris írta: ↑2023.05.03. 23:07:06Szerintem akkor lenne a klub es Messi is hulye, ha barmifele vezeto poziciot kaphatna a klubnal. Nyilvanvaloan nem alkalmas ilyesmire.
A szaudiak sok penzt adnak, es Messit latvanyosan nem zavarja az efele diktaturakbol szarmazo bloodmoney, meg hogy tobbek kozt az o arcaval probalnak orszagimazst epiteni a vilagban olyan arcok, amilyenek… egeszen konkretan a vilag legrosszabb emberei kozul, es ez igen nagy szo.
Viszont Messinek vannak remelhetoleg komoly szakemberei pr es hasonlo teruletre is, nem csak penzugyiek. En a helyukben meg 1-2 evig nem ajanlanam neki, hogy amerikai vagy valami olajos orszagba menjen el selloutnak, mint Ronaldo. Amig meg ilyen szinten tud teljesiteni, addig nem.
A Barca kezenfekvo es kenyelmes, de ha nem tudjuk megoldani ffp miatt, akkor nemtom hova tovabb.. a psg hosszabbitas tutira eluszott.
Messi hozzaallasabol ugy erzem, hogy mar eldolt a jovoje.
Szerintem akkor lenne a klub es Messi is hulye, ha barmifele vezeto poziciot kaphatna a klubnal. Nyilvanvaloan nem alkalmas ilyesmire.