Messi videóban elnèzèst kèrt a PSG-től ès annak szurkolóitól. Emlèkszünk mèg "A" Cr7 interjúra?

Így látom èn is, ezèrt nem foglalkozok a tèmával. 200 millió Arábiában, vagy 10 Barcelonaban. De ha mèg vissza is akarna jönni, ès egy èv múlva menni "pènzt keresni", Tebas akkor sem hagyná.torrestoni írta: ↑2023.05.04. 16:40:00Én nem tudom elképzelni, hogy végül visszatér.
Sajnos megvalósíthatósági terv és a költségek racionalizálása, ill. játékosok értékesítési szándéka ide, vagy oda, ez alighanem csak akkor működne, amennyiben a Liga (tebas) által kreált kritériumrendszert módosítanák. Ez azonban nyilván elvi kérdés, amit még vélhetőleg akkor sem adnának fel, ha a Negreira ügyben kézzelfogható megszégyenülést szenvednének el. Eddig legalábbis nem törnek, nem hajlanak.
Ezt is gondolom úgy hogy a bevétel fele az övétorrestoni írta: ↑2023.05.04. 16:40:00Reálisnak azt tartom, hogy már (ideiglenes) szabadügynökként rendeznének egy búcsúmeccset, akár minitornát a Gamper keretein kívül, még a stadionfelújítás előtt - nyilván eszmei és marketing szempontok alapján.
én is visszahoznám. ebben a hulla gyenge ligában simán benne lenne az évi 30 gólpont. lehet nem védekezne annyit mint raphinha, de a focit még mindig gólra játsszák. psg-ben is 15+15-nél jár, ennyit itt is tudna. és ez már több mint amennyit a dembele, raphinha, fati, torres négyes összehozott idén.
Meg az is, hogy mennyire veszi ki valaki a részét a csapatvédekezésből. Nem hiszem, hogy Messi-vel 11 bekapott gól meg rekord clean sheet lenne, márpedig az is nagyon kellett a közel biztos bajnoki címhez.
Nem csak a lőtt, gólok és asszisztok száma ami számít.
Na pont ezért nem az.
benne volt a szerzodeseben, megtehette
Szerintem nem volt színjáték senki részéről.
Viszont akkor nem lehet "HA ffp miatt nem tudjuk megoldani" pontja a dolognak.
Szerinted.....
Párizsban sem kell ennyi pénzért, azért b..akodnak vele, ég világon semmi motivációja nincs, mégis melyik csapatnak lenne hasznára azon topligás csapatok közül, amelyek komoly címekre hajtanak, értsd: bajnokság, BL. USA-nak sem látom sok értelmét, déli fickó, angolul nem beszél, annyival nagyobb pénzt ott sem keresne. Ha lökni akar még magán anyagilag, akkor Arab-félsziget, ha nem, de focizni szeretne, akkor levezetés/parolázás Argentínában (hangulatAndris írta: ↑2023.05.03. 23:07:06Szerintem akkor lenne a klub es Messi is hulye, ha barmifele vezeto poziciot kaphatna a klubnal. Nyilvanvaloan nem alkalmas ilyesmire.
A szaudiak sok penzt adnak, es Messit latvanyosan nem zavarja az efele diktaturakbol szarmazo bloodmoney, meg hogy tobbek kozt az o arcaval probalnak orszagimazst epiteni a vilagban olyan arcok, amilyenek… egeszen konkretan a vilag legrosszabb emberei kozul, es ez igen nagy szo.
Viszont Messinek vannak remelhetoleg komoly szakemberei pr es hasonlo teruletre is, nem csak penzugyiek. En a helyukben meg 1-2 evig nem ajanlanam neki, hogy amerikai vagy valami olajos orszagba menjen el selloutnak, mint Ronaldo. Amig meg ilyen szinten tud teljesiteni, addig nem.
A Barca kezenfekvo es kenyelmes, de ha nem tudjuk megoldani ffp miatt, akkor nemtom hova tovabb.. a psg hosszabbitas tutira eluszott.
Messi hozzaallasabol ugy erzem, hogy mar eldolt a jovoje.
Szerintem akkor lenne a klub es Messi is hulye, ha barmifele vezeto poziciot kaphatna a klubnal. Nyilvanvaloan nem alkalmas ilyesmire.
Mondjuk ez pont ellentmondás (ha jól értem, mire céloztál), függetlenül az eredeti felvetés létjogosultságától. Egyik jelenlegi La Masias játékosunk sem tilitolizik, meg a klasszikus "Barca DNS" játékot játssza, sokkal direktebben játszik mindhárom említett fiatal a korábbi generációnál.