bence0330 írta: ↑2024.05.24. 10:37:35
A hírek szerint Laporta nagyon meg akarja tartani. Ebben kb biztos is vagyok, szerintem az urunak lett elege, a nyilatkozataiból is úgy tűnik, hogy ő akarja nyitva hagyni a dolgot. Csupa ködös választ ad, majd meglátjuk, meg hasonlók. Aki maradni akar, az élből tagad, vagy harcias mint Lewy, vagy ilyesmi. Valahol meg is értem.
Nagyon nehéz kérdés. Jelenleg ő a kedvencem a keretből. Szerintem a fizetésével vannak problémák, és az új ajánlattal. A Bayernben többet keresnek a védők. De Ligt elvileg bruttó 16. Kim 12. Araujo 7. Közben idén többet bizonytalankodott, elvileg 100 milliót kaphatunk érte, ha ezzel lesz meg az 1az1, mindenki szerződését lehet regisztrálni évekre.
Cubarsi felhozatalával van Kounde, Christensen, Cubarsi, Inigo+Faye és Garcia. Elvileg ebből a pénzből kijön egy vkp-s, és egy bal szélső. Egyénileg az egyik legjobb védő, csapatban viszont vele sem voltunk a legjobbak, 40+ bekapott góllal, viszont ott a tavalyi szezon, ami pedig csúcsokat döntött.
Ha a tavalyit hozza a védelem, ezzel lehetünk versenyben a Reallal és a BL-ben is az eredmények számítanak, nem a látványosság.
Nagyon nehéz kérdés mert a jóval nagyobb fizetést megérdemli, és szerintem meg is adnák.