Hoznék egy belső védőt (Tah), egy kapust (Meret úgy tudom, még mindig nem hosszabbított a Napolival), emellett még talán belefér néhány mikroigazolás, a két hátsószélsőt hazahoznám (Mingueza, Valle). De Jonggal pedig kezdenék valamit. Egy csere Mainoo-val, kifizetném és elengedném, helyére jöjjön Partey, bármi, tényleg bármi, csak tegyünk ott valamit. Amíg ő a csapatban van, addig nemzetközi kupa véleményem szerint nem lesz. Hihetetlen gyengepont ő. Hiába verjük ripityára a kisebb csapatokat, ha jön egy BL-elődöntő, és elmegy ezen az 1-2 meccsen minden.
Óriási kérdőjel a középcsatárposzt is. Ferran ebben a szezonban nagyot ment, kétséges, hogy ez jövőre is így lesz-e, Lewandowski pedig öreg, mint az országút. Egy nagy fogás oda aligha fog beleférni. Mivel inkább hátul vannak bajok, mint elől, ezért ha keveset engednek minket igazolni, inkább a középcsatárposztot áldoznám be. Ha mégis engednének nekünk oda egy igazolást, ami erősen kétséges, akkor oda is kellene valaki. David volt az egyik kiszemeltje a klubnak, de engem nem győzött meg ebben a szezonban, a fizetése pedig csillagászati lenne. Egy Pavlidis-t még lehet, hogy be is tudnánk illeszteni, keres 2,8 milliót a Benficánál.
Barcelonában mindig a minimumra mentek ezen a poszton, és igazából ebben a szezonban is ráfáztunk erre. A meccs előtt azt számolgatta mindenki, hogy lehetne egyáltalán kiállni.Troym írta: ↑2025.05.07. 10:24:39Araujo kapcsán kár aggódni, mert szerintem menni akar majd ő maga Münchenbe, viszont Tah érkezése szerintem nagyon kétséges, így nem értem miért szurkolunk annak, hogy következő szezonra legyen ismét Inigo (35) - Cubarsi (18) a kezdő és EG+Chris a padon, de ha ebben látja itt a többség a megoldást, akkor biztos az a jó...