Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még hozzátennék egy markáns, karakteres, határozott középpályást.
Nekem lassan már GM is kezd tetszeni. Azért még csak most kezdte és igen komoly meccseken kell helyt állnia. Nem érzem, hogy klasszis lehet belőle, de nem tűnik akkora zsákutcának, mint amit itt olvasok rólagránit írta: ↑2025.05.07. 12:48:56Előre maximum középcsatárt igazolnék., mert ott necces a jövő évi kezdő. Hátul sokkal nagyobb gondok vannak, mint elől. Hátul még a kezdő sem ideális, elől legfeljebb a tartalékok. David fizetése valószínűleg nem lenne nagyobb, mint Tahé, csak utóbbira nagyobb szükségünk van, vagy egy másik, határozott védőre. Nem hiszem, hogy sokat igazolhatunk a nyáron, valamelyik poszt megerősítését el kell engedni, és ezek nálam a támadóposztok.Chino írta: ↑2025.05.07. 11:26:32Láttuk, hogy mit jelent egy Balde kiesése, akkor mi lett volna ha Yamallal történik?! De akár Raphinhávil is. Mert simán benne van a kalapban, főleg előbbinel. Nem egy 17 évesre szabtak egy 50-60 meccses szezont 90 percekkel. Főleg, hogy mennyit faragják.
Lookman teljesen logikus és jó választás lenne, főleg 30 millió körül, bár kicsit elhaltak róla a hírek. Mondjuk alapból az igazolásokról összességében, de most a Bl-búcsú után szerintem megint röpködnek majd a nevek.
Olmo leigazolása szerintem jó volt, többet adott, mint Gündogan. Sokat sérült, de ha beáll, gólerős.
Előre maximum középcsatárt igazolnék., mert ott necces a jövő évi kezdő. Hátul sokkal nagyobb gondok vannak, mint elől. Hátul még a kezdő sem ideális, elől legfeljebb a tartalékok. David fizetése valószínűleg nem lenne nagyobb, mint Tahé, csak utóbbira nagyobb szükségünk van, vagy egy másik, határozott védőre. Nem hiszem, hogy sokat igazolhatunk a nyáron, valamelyik poszt megerősítését el kell engedni, és ezek nálam a támadóposztok.Chino írta: ↑2025.05.07. 11:26:32Láttuk, hogy mit jelent egy Balde kiesése, akkor mi lett volna ha Yamallal történik?! De akár Raphinhávil is. Mert simán benne van a kalapban, főleg előbbinel. Nem egy 17 évesre szabtak egy 50-60 meccses szezont 90 percekkel. Főleg, hogy mennyit faragják.
Lookman teljesen logikus és jó választás lenne, főleg 30 millió körül, bár kicsit elhaltak róla a hírek. Mondjuk alapból az igazolásokról összességében, de most a Bl-búcsú után szerintem megint röpködnek majd a nevek.
Davidnak miért lenne csillagászati a fizetése? Valamivel biztosan feljebb menne, de most 2 millió alatt keres. Nem is egy sztárigazolás vagy egyértelmű kezdőtagságra.gránit írta: ↑2025.05.07. 10:14:32
Óriási kérdőjel a középcsatárposzt is. Ferran ebben a szezonban nagyot ment, kétséges, hogy ez jövőre is így lesz-e, Lewandowski pedig öreg, mint az országút. Egy nagy fogás oda aligha fog beleférni. Mivel inkább hátul vannak bajok, mint elől, ezért ha keveset engednek minket igazolni, inkább a középcsatárposztot áldoznám be. Ha mégis engednének nekünk oda egy igazolást, ami erősen kétséges, akkor oda is kellene valaki. David volt az egyik kiszemeltje a klubnak, de engem nem győzött meg ebben a szezonban, a fizetése pedig csillagászati lenne. Egy Pavlidis-t még lehet, hogy be is tudnánk illeszteni, keres 2,8 milliót a Benficánál.
Barcelonában mindig a minimumra mentek ezen a poszton, és igazából ebben a szezonban is ráfáztunk erre. A meccs előtt azt számolgatta mindenki, hogy lehetne egyáltalán kiállni.Troym írta: ↑2025.05.07. 10:24:39Araujo kapcsán kár aggódni, mert szerintem menni akar majd ő maga Münchenbe, viszont Tah érkezése szerintem nagyon kétséges, így nem értem miért szurkolunk annak, hogy következő szezonra legyen ismét Inigo (35) - Cubarsi (18) a kezdő és EG+Chris a padon, de ha ebben látja itt a többség a megoldást, akkor biztos az a jó...
Szerintem a tegnapi meccs után egyértelmű, hogy miért kell(ene) a védelmet elsődlegesen erősíteni. És minden posztra 2 hasonló kaliberű játékost tartani.NewNagyatyesz írta: ↑2025.05.06. 11:26:52Egyetértek Bencével. Én azt sosem értettem, hogy mikor van egy top formában játszó, jó korban lévő és nagy teherbírású játékos, akkor mellé,mögé miért kell nagy pénzért játékost venni. Ezt anno sem értettem,mikor jég megtehettük...most meg pláne nem
Ha Xabi lesz az edző akkor az összes olyan játékosról lemondhatunk aki nála játszott.Troym írta: ↑2025.05.02. 22:34:24Vajon Tah nem akar inkább Madridba követni Xabit mondjuk dupla pénzért? Güler, Rodrygo, Vinicius esetén is ránkígértek és X.Alonso még egy indok. Tartsuk meg Araujot és a többi védőnket inkább, esetleg Christ cseréljük, ha szükséges.
Plusz Tah ott Madridban fixen kezdő lenne Rüdiger mellett, nálunk azért erre nem vennék mérget.