Andrés Iniesta
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ha ezért Iniestát eltiltják, akkor csessze meg az egész UEFA. Ez komolyan mondom már a vicc és az idegesség határát súrolja. Van egy olyan érzésem egy Madrid szimpatizáns emberke keze lehet ebben benne. Ha a 2 madridi gyászhuszárt nem tiltották el, még egy ennél is vitatottabb esetben, akkor nem tudom, hogy mit akarnak. Ilyenekkel akár párharcokat is el lehet dönteni. Akkor pl. miért nem tiltották el Valdest meg Sergiot is, mert az időt húzták a Villareal ellen?... 2 szervezet között úgy látszik van egy kis különbség. Azt meg külön nem értem, hogy a fociban ilyenek mindig is voltak és lesznek is. Akkor minek ez a baromság egy ilyen ügy miatt? Szánalom az egész.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Igen ritka dolog az objektivitás a fórumokon bár a fórumnak a lényege az ésszerű szubjektív vélemény formálás.
madridista.hu
barcával kivételeznek, Init tiltsák el, kettős mérce stb.
jurobarca
[auto_cenzúra] se volt, biztos 10X annyi büntetést kap mint a két gané, kettős mérce stb.
Szerintem játsszon ha a Real tovább akar jutni akkor meg kell tudni legalább egyszer verni a Barcát ergo Iniseta ha van ha nincs győzni kell.
És a verség és győzelem is értékesebb egy teljes csapat ellen.
És legalább a felesleges Franco köröket se kell lefutni.
madridista.hu

jurobarca

Szerintem játsszon ha a Real tovább akar jutni akkor meg kell tudni legalább egyszer verni a Barcát ergo Iniseta ha van ha nincs győzni kell.
És a verség és győzelem is értékesebb egy teljes csapat ellen.
És legalább a felesleges Franco köröket se kell lefutni.
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
- Charlie
- Öreg Harcos
Nem értem őszintén, ha jól emlékszem ez történt: Egy még nem lefutott mérkőzésen a 70.perc köryékén azért kapott lapott mert nem 9m-re hanem kb 7méterre állt a labdától, a bíró figyelmeztetés nélkül odarohant és adott neki egy sárgát. Most ez lenne az a hű de nagy egyértelmű szituáció? Reálosok meg 1 percig táncoltak meg szenvedtek a labdával, hogy kapják már végre meg a lapjukat. Ilyen erővel 28 lapot kéne kiosztani minden mérkőzésen,mert xy 8,5méterre állt csak. Pinto eset után nem lepődnék meg, ha eltiltanák. Kis ráerősítés az eltiltás ügyében még biztos fog érkezni "valahonnan"...
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Megjegyzem ez a következménye az ilyen trükközéseknek: elveszett a bizalom a játékosok felé. Talán eleve nem kellett volna ilyet csinálni? 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Abban igazatok van, hogy még ne dobálózzunk, mert még nem ítéltek semmi rosszat.
VISZONT
már az is felháborító, hogy eltiltást ajánlott ez az ellenőr, hiszen pontosan tudta,hogy nemrég volt hasonló eset 2 játékossal is egy csapatból, és azt is tudta, hogy mi volt ott a VÉGSŐ szankció. Ezek tudatában miért akarja, hogy itt más legyen a végső szankció? és hogy az súlyosabb legyen?
Gyanús ez mindenképp.
VISZONT
már az is felháborító, hogy eltiltást ajánlott ez az ellenőr, hiszen pontosan tudta,hogy nemrég volt hasonló eset 2 játékossal is egy csapatból, és azt is tudta, hogy mi volt ott a VÉGSŐ szankció. Ezek tudatában miért akarja, hogy itt más legyen a végső szankció? és hogy az súlyosabb legyen?
Gyanús ez mindenképp.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- visca el barca
- Presidente del Barça
az anyát megtossza az egesz uefa ha eltiltják iniestat. remelem ezzel a nyomorek rosellel is van akkor sportdiplomáciánk h ezt megoldja. 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Az ilyesmik amúgy sosem derülnek ki, de láthattunk már példát arra, hogy mindenféle klubbeavatkozások nélkül is el tudnak csalni meccset az UEFA-nál, FIFA-nál. Az ázsiai VB-n hogy becsalták a koreaiakat az elődöntőig, csak mert hazai pályán voltak és népszerűsíteni akarták a térségben a focit? A BL-ben is előfordult már, hogy komolyan elgondolkodott az ember, hogy az UEFA szándékosan akarja megtörni az időszakos angol uralmat és hogy-hogynem ellenük fújnak a játékvezetők. Nem akarok veszélyesebb vizekre evezni, de volt egy Övrebro is. Abban az évben és azt megelőzően is a legjobb 4 között rendre 3 angol csapat volt. Nem tesz jót az üzletnek... most meg lehet kicsit unalmas már a Barca nekik.
Most olvasom csak, a pofám leszakad
ja igen és ez csak most derült ki vagy ....
csak azért mert ő olyan sportszerű, hogy az egész korrukt UEFA is példát vehetne róla.
Remélem akkor majd legközelebb ha ilyen lesz, és ilyen estbe hogy lapot kapjon majd inkább kiteszi egy kis táppénzre mondjuk Rinyáldót
Azt látszik már rajta úgysem csípi a töki.
Madrid meg már elöre be van szarva mi lesz itt még a 3 meccsen .

ja igen és ez csak most derült ki vagy ....
csak azért mert ő olyan sportszerű, hogy az egész korrukt UEFA is példát vehetne róla.
Remélem akkor majd legközelebb ha ilyen lesz, és ilyen estbe hogy lapot kapjon majd inkább kiteszi egy kis táppénzre mondjuk Rinyáldót

Azt látszik már rajta úgysem csípi a töki.

Madrid meg már elöre be van szarva mi lesz itt még a 3 meccsen .
Ne kenjünk mindent a Madridra már, azért ez túlzás. Főleg, amíg még semmi nem is biztos.
csatlakozom a többiekhez, amíg ténylegesen nem lesz szó eltiltásról, addig felesleges "madridozni", éjszaka direkt úgy írtam, h akkor lehet ilyesmiről beszélni, ha valóban megtörténik a "kettős mérce"...
-
- Entrenador del Barça
Több mint nevetséges, hogy egyáltalán létezik ez az ügy. Tökmindegy, hogy kinek az agyából pattant ki, nem érdekel. Az odavágó 59. percében történt az eset, akkor még semmi nem dőlt el. De ha a 94. percben történik 9-0-nál, akkor sem lehet azt mondani, hogy nincs tétje a visszavágónak. Ergo ha tényleg szándékos volt, akkor Iniesta ezzel a Barça továbbjutását kockáztatta. Fél perc múlva 3-1 volt, lehetett volna akár 3-3 is a vége, ezt senki nem láthatja előre.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
egyelőre semmi,de semmi alapja nincs a vádaskodásnak,így ne tegyük. ha majd hivatalos lesz,akkor.Ilúvatar írta:Korrupció természetesen. Madrid vezetőségnek jó kapcsolatai vannak az UEFA -nál, tehát ezt simán elintézték.
Anno, mikor Real -ék ilyesmit tettek, méghozzá észrevehetően szánt szándékkal, csak pénzbüntetést kaptak. Most meg Ini, erre eltiltást kap. Nem pénzbüntetést kap. Semmi kétség afelől, hogy Madrid műve ez.
Ezért gyűlölöm a Real Madrid -ot. Okádék, korrupciós és hulladék csapat.
egyébként ha már az undorítónál tartunk,ez az volt,ugye tudod?!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem értek egyet veled Illúvatar, semmi köze nincs a Realhoz, s ami a legfontosabb, semmilyen döntés nincs, s meg is lepne ha eltiltanák!Majd ha lesz valami az ügyből lehet elméleteket gyártani, de mint oly sokszor a hangsúly a HA szócskán van!

- salas9
- Entrenador del Barça
Én is így gondoltam, csak nem mertem leírni nehogy "betámadjanak", hogy ezt is a Realra akarom(akarjuk) fogni. De látom nem csak én gondolom így. Gusztustalan ami mostanság folyik, és ha meglépi ezt az Uefa egyértelműen lejáratja magát...Ilúvatar írta:Semmi kétség afelől, hogy Madrid műve ez.
Ezért gyűlölöm a Real Madrid -ot. Okádék, korrupciós és hulladék csapat.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Nevetséges az UEFA...
Nem tudom ki állhat a háttérben?! Mindenesetre érdekes hogy ez most jön elő! Igazából szerintem kevés is az az egy meccs legyen inkább kettő elvégre 2 Clásicót játszunk a BL-ben nem?! 

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- TrogAir
- Jugador d'estrella
Azért remélem nem tiltják el szegényt. Vegyék figyelembe, hogy azért tette, mert a Real ellen akar játszani. 

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
Egyelőre még csak egy mitugrász ellenőr kezdeményezése, meglátjuk meg is ítélik-e. UEFA saját magát köpné szembe, ha ezt meghúzza, igaz a franc se lepődne már meg.
Kíváncsiam várjuk a fejleményeket.
Kíváncsiam várjuk a fejleményeket.
- salas9
- Entrenador del Barça
Hát körülbelül... Amúgy most lehet sokan megköveznek de ki lehet ennek az egésznek a háta mögött? Hogy két héttel a mérkőzés után, mikor eldőlt, hogy a Reallal játszunk, akkor veszik elő ezt az "ügyet", hogy jajjj itt van ez a csávó tuti ezért csinálta(mondjuk szerintem is direkt csinálta) hát tiltsuk el még egy meccsre... EZ MI?!?!?!Mihu írta:Pakolják meg hátulról az anyjukat, erre ennyit tudok mondani.

Ramosékat eltiltották? NEM! csak pénzbüntetést kaptak! ha ezt meg merik lépni, akkor lehet tagadni ezt, de hogy több ez szimpla összeesküvés-elméletnél az 10000%!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.04.19. 00:34:47-kor.
Én is teljesen fel vagyok háborodva.Mihu írta:Hááááááááááááááááááááááááááááááááááát komolyan mondom hogy elegem van![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Milyen érdekes hogy erre csak most, 2 héttel a meccs után jöttek rá hogy az gyanús volt? Felháborító, mocskos, korrupt, ááááááááááááááááááh egyszerűen nem találom a szavakat, amik nem jelentenének automatikus moderálást
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Annyit leírok: Rohadjon meg az UEFA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

De ami a legdurvább: ez a megfogalmazás, hogy 'GYANÚS' MI GYANÚS? ezt ki tudja eldönteni? annyira szubjektív, hogy nem is igaz.
Sokszor volt szó a reálban 'kiharcolt' sárgákról.A két eset között a csapatutasítás a különbség, én azért tartom ezt az esetet elfogadhatóbbnak (meg a villareal ellenit is), mert jó-jó egyértelmű, de legalább nem futott oda senki fülbesúgdosni.Szerintem leginkább a FORMA-1-re hasonlít ez, ott van valami olyasmi, hogy rádióba nem lehet olyat mondani, hogy engedje el a csapattársat a versenyző, de a futam előtt ugyanúgy le van dumálva minden. (javítsatok, ha hülyeség

Egyébként a reálosok (talán Ramos meg még valaki) sem kaptak meccs-eltiltást ha jól emlékszem.Ez is érdekes...

NA mindegy, de megy a lobbizás az tuti.Azért én örülök, hogy az ellenfelek már csak ilyesmikbe tudnak kapaszkodni

- Mihu
- Director del Fútbol
Ennyi....és ők még ráadásul pirosat is kaptak, Ininél meg egy szánalmas sárgalapról van szó. Ramost meg Alonso-t csak sima 1 meccsre tiltották el, Init meg egy k.rva sárgalap miatt 2-re akarják. Pakolják meg hátulról az anyjukat, erre ennyit tudok mondani.salas9 írta:Nem vagy egyedül. Mikor olvastam a hírt, egyből kiverte a biztosítékot. Miért pont Iniestánál akarják ezt mikor a Real megcsinálta már ezt ráadásul egyből kettős szituban(Ramos és Alonso). Erre egy szó van:Mihu írta: ...
SZÁNALMAS
- salas9
- Entrenador del Barça
Nem vagy egyedül. Mikor olvastam a hírt, egyből kiverte a biztosítékot. Miért pont Iniestánál akarják ezt mikor a Real megcsinálta már ezt ráadásul egyből kettős szituban(Ramos és Alonso). Erre egy szó van:Mihu írta: ...
SZÁNALMAS

- Mihu
- Director del Fútbol
Hááááááááááááááááááááááááááááááááááát komolyan mondom hogy elegem van
Milyen érdekes hogy erre csak most, 2 héttel a meccs után jöttek rá hogy az gyanús volt? Felháborító, mocskos, korrupt, ááááááááááááááááááh egyszerűen nem találom a szavakat, amik nem jelentenének automatikus moderálást
Annyit leírok: Rohadjon meg az UEFA