2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért teljesen más karakter Zanetti,mint Xavi.Zanetti egy őserő,aki még 5 évet lefocizhatna.Mondjuk Xavi sose volt egy gyors ember úgyhogy benne is van még jópár év,a passzaival,technikájával.barca99 írta:Zanetti szélsővédőként, középpályásként robotol elég sokat, úgy, hogy idősebb.Szóval nagyon remélem, hogy Xaviban még sok van (főleg, hogy most pihenni is tud a nyáron), mert őszintén szólva én nem igazán akarok egy Xavi nélküli Barcát, Cesc és Thiago ide vagy oda. De ebben a szezonban szerintem nem lehet gondja fizikálisan.
Nem értelek veled teljesen egyet.... én személy szerint Ronaldinho óta pontosan egy brazil szamba királyt várok.Alberto10 írta:Kiegészíteném az információt.flori írta:Neymar ügynöke elismerte ,hogy hivatalos ajánlata van Neymarnak a Barcától és a Reáltól is ,mindkét csapat 45 milliót fizetne.(Marca)
Tehát: Neymar ügynöke, Wagner Ribeiro bejelentette, hogy Neymarért érdeklődik a Barca és a Real is, és minkét klub kifizetne érte 45 millió eurót.
Csak amíg a madridiak már idén nyáron, a Copa America után vinnék, a Barca csak jövő nyáron vásárolná meg.
A Santos vezetői, ha az ajánlatok valóban megegyeznének, nem döntenének a két klub között, ugyanis ezt természetesen Neymarra bíznák.
Személyes vélemény: Ha a hírek igazak, akkor gyaníthatóan Rosell érvényesítené kiváló brazil kapcsolatait és meg tudná szerezni a játékost. Csak az itt a kérdés, hogy szükség van-e rá, vagy egyáltalán beleillik-e a klub arculatába?
Gyaníthatóan Villa helyettesét keresik hosszabb távra, de szerintem (ugye az idei szerződtetését ki lehet zárni) jövő nyártól sem lenne szükségszerű és hasznos leigazolni Neymart, pláne nem ilyen magas összegért, amikor ilyen összegekért, már Európában bizonyított, érett klasszis játékosokért adnak.
Láthatjuk, hogy a játéka nem kiforrott, ráadásul én azt az óriási potenciált, őstehetséget sem látom benne (pl. Pato Európába érkezésekor sokkal jobban meggyőzött, benne láthatóan meg volt a képesség), sem a Libertadores Kupa meccseken, sem a brazil válogatottban nyújtott teljesítménye alapján állíthatjuk ezeket róla. Plusz valószínűleg Guardiola sem egy brazil szambakirályt akar hosszú távra, aki ráadásul még beképzelt is. Ugyanis a brazil vérre általában jellemző a hangulatemberi magatartás, és a sikerek utáni megelégedettség, a motiváció hamari elvesztése. Persze sok ellenpélda van, de Neymar láthatóan nem ilyen.
De mindenek előtt gyaníthatóan ez csak a szokásos árfelverés Santos és a játékos ügynöke részéről. Elég csak belegondolni, hogy mi Ribeiro érdeke az egész saga-ban!
Végül is érthető, a világkupás sörmeccsekel több esélyük van, mint a Madriddal, vagy a Milannal.daffy írta:gansoval meg akarják verni decemberben a barcát és utána szeretnének menni.
Zanetti szélsővédőként, középpályásként robotol elég sokat, úgy, hogy idősebb.kudu írta:Xavi a kedvencem, de ő már nem bír egy teljes szezont végigrobotolni, kell a vérfrissítés.
de legkésőbb 1 év múlva át kell jönnie,mert ott nem fejlődik tovább.kudu írta: Neymar meg nincs azon a szinten még, hogy megállja a helyét egy európai topcsapatban szerintem.
xbox,viszont vicces vagy sem,mára jobban élvezem,mint bármilyen focimeccsetRivaldo11 írta:Akkordaffy írta:gansoval meg akarják verni decemberben a barcát és utána szeretnének menni. ganso álma a milan.PS 3
Mindkét gyerek gyengusz. Persze nem kizárt, h. felnőnek majd a feladathoz, de pl. Gansot Rivaldohoz hasonlítani jelenleg kemény![]()
Azt meg remélem, h. mi nem érdeklődünk Neymar iránt. Inkább zárjuk már le a két igazolást, és vessünk véget ennek a bohóckodásnak...
Akkordaffy írta:gansoval meg akarják verni decemberben a barcát és utána szeretnének menni. ganso álma a milan.
Én is követem a labdarúgást, és én is figyelemmel követem a brazil fiatalok játékát. Nemcsak Neymar, Ganso, és Lucast. Ők vannak most fényben ez igaz. De Jean Carlos Chera (Santos), Arthur Maia (Bahia), Andrigo (Internacional), Casemiro (Sao Paulo), Danilo (Santos) is óriási tehetségek. De még hidd el tudnám bőven sorolni... És igen, el tudom képzelni, hogy Neymar akár jövőre a Barcába igazoljon, de azt is, hogy a Chelseabe (tavaly még ódákat zengett a Chelsearől is a srác.)daffy írta:napról-napra követem a fiatal brazilok körüli dolgokat és számomra a foci egyik legnagyobb meglepetése lenne,ha idén azt mondja,hogy a barcába megy. ugyanakkor szerintem marad még a santosban legalább fél évet,de inkább 1et.
Az játékosok álmait hagyjuk továbbra is inkább...daffy írta:gansoval meg akarják verni decemberben a barcát és utána szeretnének menni. ganso álma a milan.Alberto10 írta:
én nem szeretném most neymart,majd jövőre. idén feleslegesnek tartom. előszerződést kell rá kötni és kész. a dolgok jelen állása szerint aguero érkezhet most,neymar jövőre és higany távozhat.(de egyelőre ez csak merész tervezet)
gansoval meg akarják verni decemberben a barcát és utána szeretnének menni. ganso álma a milan.Alberto10 írta: Akkor mondhatjuk, hogy egyetértesz velem, mert én pont ezt írtam le több hsz.-en keresztül, hogy csupán "árfelverésnek" tartom Ribeiro részéről, ésaz egész komolytalan.
De amint látom, te nagyon rukkolsz Neymar Madridba érkezésének.
Akkor mondhatjuk, hogy egyetértesz velem, mert én pont ezt írtam le több hsz.-en keresztül, hogy csupán "árfelverésnek" tartom Ribeiro részéről, és, hogy véleményem szerint az egész komolytalan.daffy írta:csak arra akartam célozni,hogy a real már egy ideje egyezkedik és küldöttségük is van brazíliában,míg a barcával csak a legvadabb pletykák hozták szóba,így 0% az esélye,hogy ott köt kiAlberto10 írta:...
napról-napra követem a fiatal brazilok körüli dolgokat és számomra a foci egyik legnagyobb meglepetése lenne,ha idén azt mondja,hogy a barcába megy. ugyanakkor szerintem marad még a santosban legalább fél évet,de inkább 1et.ZS10 írta:...
Neharagudj daffy, nem kötekedni akarok, de te beszéltél Neymarral?daffy írta:az egyetlen probléma,hogy neymar a realba akar menni
csak arra akartam célozni,hogy a real már egy ideje egyezkedik és küldöttségük is van brazíliában,míg a barcával csak a legvadabb pletykák hozták szóba,így 0% az esélye,hogy ott köt kiAlberto10 írta:...
Már megbocsáss de szerintem teljesen értelmetlen érvelések ezek a mindenki azt tanácsolta neki. Ez ugyan annyira rossz alátámasztása a dolgoknak, mintha barcásként azt mondanánk, hogy dehát Dani Alves a legjobb barátja!...daffy írta:csak azt mondta,hogy fehérben képzeli el a jövőét,dícsérte a realt,ilyenekAlberto10 írta: Nekem és sokaknak ez nem így tűnik, egyrészt egyszer sem mondta ki ezt nyilvánosan, és még utalni sem utalt rá.arról nem is beszélve,hogy mindenki azt tanácsolta neki,hogy menjen madridba. a barcáról kb annyi szó volt,mint a fabregas ügyben a realról.
csak azt mondta,hogy fehérben képzeli el a jövőét,dícsérte a realt,ilyenekAlberto10 írta: Nekem és sokaknak ez nem így tűnik, egyrészt egyszer sem mondta ki ezt nyilvánosan, és még utalni sem utalt rá.
Nekem és sokaknak ez nem így tűnik, egyrészt egyszer sem mondta ki ezt nyilvánosan, és még utalni sem utalt rá. Az, hogy a Marca, meg az AS mit talál ki, mit hord össze nap, mint nap az más tészta. Ugyanez van katalán oldalon a SPORT és a Mundo főszereplésével. Rögtön mindenki "állítólag" csakis a Barcába menne.daffy írta:az egyetlen probléma,hogy neymar a realba akar menniAlberto10 írta:
ja-ja, mert eddig nem érkezett ajánlat a Barcától...daffy írta:az egyetlen probléma,hogy neymar a realba akar menniAlberto10 írta: Személyes vélemény: Ha a hírek igazak, akkor gyaníthatóan Rosell érvényesítené kiváló brazil kapcsolatait és meg tudná szerezni a játékost.
az egyetlen probléma,hogy neymar a realba akar menniAlberto10 írta: Személyes vélemény: Ha a hírek igazak, akkor gyaníthatóan Rosell érvényesítené kiváló brazil kapcsolatait és meg tudná szerezni a játékost.
Kiegészíteném az információt.flori írta:Neymar ügynöke elismerte ,hogy hivatalos ajánlata van Neymarnak a Barcától és a Reáltól is ,mindkét csapat 45 milliót fizetne.(Marca)