Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Piqué
Jugador d'estrella

2011.07.07. 08:15:04

barca99 írta:Zanetti szélsővédőként, középpályásként robotol elég sokat, úgy, hogy idősebb. :) Szóval nagyon remélem, hogy Xaviban még sok van (főleg, hogy most pihenni is tud a nyáron), mert őszintén szólva én nem igazán akarok egy Xavi nélküli Barcát, Cesc és Thiago ide vagy oda. De ebben a szezonban szerintem nem lehet gondja fizikálisan.
Azért teljesen más karakter Zanetti,mint Xavi.Zanetti egy őserő,aki még 5 évet lefocizhatna.Mondjuk Xavi sose volt egy gyors ember úgyhogy benne is van még jópár év,a passzaival,technikájával.
olaszka
Barça C

2011.07.07. 01:24:56

Alberto10 írta:
flori írta:Neymar ügynöke elismerte ,hogy hivatalos ajánlata van Neymarnak a Barcától és a Reáltól is ,mindkét csapat 45 milliót fizetne.(Marca)
Kiegészíteném az információt.

Tehát: Neymar ügynöke, Wagner Ribeiro bejelentette, hogy Neymarért érdeklődik a Barca és a Real is, és minkét klub kifizetne érte 45 millió eurót.
Csak amíg a madridiak már idén nyáron, a Copa America után vinnék, a Barca csak jövő nyáron vásárolná meg.
A Santos vezetői, ha az ajánlatok valóban megegyeznének, nem döntenének a két klub között, ugyanis ezt természetesen Neymarra bíznák.

Személyes vélemény: Ha a hírek igazak, akkor gyaníthatóan Rosell érvényesítené kiváló brazil kapcsolatait és meg tudná szerezni a játékost. Csak az itt a kérdés, hogy szükség van-e rá, vagy egyáltalán beleillik-e a klub arculatába?
Gyaníthatóan Villa helyettesét keresik hosszabb távra, de szerintem (ugye az idei szerződtetését ki lehet zárni) jövő nyártól sem lenne szükségszerű és hasznos leigazolni Neymart, pláne nem ilyen magas összegért, amikor ilyen összegekért, már Európában bizonyított, érett klasszis játékosokért adnak.
Láthatjuk, hogy a játéka nem kiforrott, ráadásul én azt az óriási potenciált, őstehetséget sem látom benne (pl. Pato Európába érkezésekor sokkal jobban meggyőzött, benne láthatóan meg volt a képesség), sem a Libertadores Kupa meccseken, sem a brazil válogatottban nyújtott teljesítménye alapján állíthatjuk ezeket róla. Plusz valószínűleg Guardiola sem egy brazil szambakirályt akar hosszú távra, aki ráadásul még beképzelt is. Ugyanis a brazil vérre általában jellemző a hangulatemberi magatartás, és a sikerek utáni megelégedettség, a motiváció hamari elvesztése. Persze sok ellenpélda van, de Neymar láthatóan nem ilyen.

De mindenek előtt gyaníthatóan ez csak a szokásos árfelverés Santos és a játékos ügynöke részéről. Elég csak belegondolni, hogy mi Ribeiro érdeke az egész saga-ban! :wink:
Nem értelek veled teljesen egyet.... én személy szerint Ronaldinho óta pontosan egy brazil szamba királyt várok.
d
Entrenador del Barça

2011.07.07. 00:14:03

daffy írta:gansoval meg akarják verni decemberben a barcát és utána szeretnének menni.
Végül is érthető, a világkupás sörmeccsekel több esélyük van, mint a Madriddal, vagy a Milannal. :D
Na ez gonosz volt, bocs. :)

Egyébként én csodálkozom, hogy min látják az emberek Xavin az öregedés jelét. Nagyon jó alkat a srác, vasból van. Az, hogy 30-31 évesen sérüléssel végig tudja játszani a komplett 3 frontos szezont egy kimerítő VB után szerintem nem az öregedés jele, ellenkezőleg! A másik, hogy soha nem a sebességéből élt, azokat a hőkövetős lasztikat, amiket osztogat tudni fogja még 50 évesen is. Simán látok benne még 3 év legmagasabb szintű focit és még utána is be-beugorhat. Mint mondjuk Scholes, csak ez a La Ligában még könnyebb.

Persze a mester se lesz már fiatalabb, de az erős túlzás, hogy már nem tud végigjátszani egy szezont.
barca99
Llegenda del Barça

2011.07.06. 22:41:08

kudu írta:Xavi a kedvencem, de ő már nem bír egy teljes szezont végigrobotolni, kell a vérfrissítés.
Zanetti szélsővédőként, középpályásként robotol elég sokat, úgy, hogy idősebb. :) Szóval nagyon remélem, hogy Xaviban még sok van (főleg, hogy most pihenni is tud a nyáron), mert őszintén szólva én nem igazán akarok egy Xavi nélküli Barcát, Cesc és Thiago ide vagy oda. De ebben a szezonban szerintem nem lehet gondja fizikálisan.
daffy
Madridista

2011.07.06. 22:27:34

kudu írta: Neymar meg nincs azon a szinten még, hogy megállja a helyét egy európai topcsapatban szerintem.
de legkésőbb 1 év múlva át kell jönnie,mert ott nem fejlődik tovább.
kudu
Entrenador del Barça

2011.07.06. 22:25:32

Elég ritkán szólok hozzá ehhez a topichoz, inkább csak passzív szemlélő vagyok.

Véleményem szerint egy héten belül eldőlhet Sanchez és Fabregas sorsa, bár utóbbi híreivel, illetve ezzel az egész huzavonával már tele van az a bizonyos. A média kerített ennek hatalmas feneket már évekkel ezelőtt, ezért van nyomás mindkét klubon, meg a játékoson is. Bár mondjuk úgy érzem, idén le fogjuk tudni igazolni, és folyamatosan be fog épülni a csapatba. Xavi a kedvencem, de ő már nem bír egy teljes szezont végigrobotolni, kell a vérfrissítés.

Úgy vélem, Sanchezzel és Fabregassal még több variációs lehetősége lenne Pepnek, főleg még ha Thiagot is ideszámolom, akkor egy komplett középpályás sorunk lenne cserébe. Több meccset is fogunk játszani, szuperkupadöntő, klub-vb, kell az ember. Csak nem mindegy milyen áron. Egyik játékosért sem lenne érdemes 40 milliót kifizetni, remélem Rosell kordában tudja tartani az árakat...

Neymar meg nincs azon a szinten még, hogy megállja a helyét egy európai topcsapatban szerintem.
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
daffy
Madridista

2011.07.06. 22:14:10

Rivaldo11 írta:
daffy írta:gansoval meg akarják verni decemberben a barcát és utána szeretnének menni. ganso álma a milan.
Akkor :arrow: PS 3
Mindkét gyerek gyengusz. Persze nem kizárt, h. felnőnek majd a feladathoz, de pl. Gansot Rivaldohoz hasonlítani jelenleg kemény :lol:
Azt meg remélem, h. mi nem érdeklődünk Neymar iránt. Inkább zárjuk már le a két igazolást, és vessünk véget ennek a bohóckodásnak...
xbox,viszont vicces vagy sem,mára jobban élvezem,mint bármilyen focimeccset :oops:
feltételezem gansot nem a barcás rivaldohoz hasonlítják,hanem a pályája azon szakaszában lévőhöz. egyébként változik annyit a foci,hogy az összes összehasonlítás hülyeség legyen,akár messi-maradona,akár ganso-rivaldo
Chino
Llegenda del Barça

2011.07.06. 22:11:24

Az a gond az ilyen brazil fiatalokkal, hogy egyből egy top csapatba kerülnek, és elvesznek a süllyesztőben, legalábbis többségében. Ronaldo a PSV-ből, Ronaldinho a PSG, ből, Dani a Sevillából került ide (hogy csak a nagyobbakat említsem), nem egyből a lecsóba.
Ha Neymar el is megy a Realba, 90% szvsz, hogy süllyesztő lesz és ezzel nem azt akarom mondani hogy a madrid játékostemető stb.
Ráadásul Neymar viselkedéséből nem az tükröződik, hogy olyan türelmes, alázatos, padot jól tűrő alkat lenne. Az ego-járól pedig annyit, hogy lehet van mire, de egy kis taknyos 19 éves gyerek, aki Európában még semmit nem tett le az asztalra ne legyen már ilyen beképzelt, a taposós sztorija meg külön megér egy misét. Az meg hogy mit nyilatkozott inkább hagyjuk. Kezdetben a Barca volt az álma, utána a real, azután mindenáron marad a Santosban.
Perez pedig épp tegnap nyilatkozta ha jól emléxem, hogy még 15 millát se adna érte. Bár én nem bánnám annyira ha odamenne. Nem találom akkora játékosnak mint amekkora a hype, bár csak az LK döntőt, meg a brazil válogatottban láttam. Summa summárum, én nem szeretném itt látni, akármekkora tehetség is.
Forca Barca!!!!
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.07.06. 22:03:27

Megmondom őszintén egyáltalán nem vagyok képben Kiko-val kapcsolatban ami a képességeit illeti. :oops: Mármint játszani még nem láttam. De biztosan tehetséges, nem véletlenül igazoltuk, a B csapatnak mindenképpen erősítés, a többi meg idővel kiderül. Mindenesetre üdv a csapatban! :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.07.06. 22:01:31

daffy írta:gansoval meg akarják verni decemberben a barcát és utána szeretnének menni. ganso álma a milan.
Akkor :arrow: PS 3
Mindkét gyerek gyengusz. Persze nem kizárt, h. felnőnek majd a feladathoz, de pl. Gansot Rivaldohoz hasonlítani jelenleg kemény :lol:
Azt meg remélem, h. mi nem érdeklődünk Neymar iránt. Inkább zárjuk már le a két igazolást, és vessünk véget ennek a bohóckodásnak...
Rivaldo-A Legnagyobb.
ZS10
Jugador d'estrella

2011.07.06. 21:47:41

daffy írta:napról-napra követem a fiatal brazilok körüli dolgokat és számomra a foci egyik legnagyobb meglepetése lenne,ha idén azt mondja,hogy a barcába megy. ugyanakkor szerintem marad még a santosban legalább fél évet,de inkább 1et.
Én is követem a labdarúgást, és én is figyelemmel követem a brazil fiatalok játékát. Nemcsak Neymar, Ganso, és Lucast. Ők vannak most fényben ez igaz. De Jean Carlos Chera (Santos), Arthur Maia (Bahia), Andrigo (Internacional), Casemiro (Sao Paulo), Danilo (Santos) is óriási tehetségek. De még hidd el tudnám bőven sorolni... És igen, el tudom képzelni, hogy Neymar akár jövőre a Barcába igazoljon, de azt is, hogy a Chelseabe (tavaly még ódákat zengett a Chelsearől is a srác.)

Nem ide tartozik, de Keirrisont is elnézegetném a Barcába - bár tudom, hogy erre kevés az esély - mert azért ő volt minden idők legfiatalabb gólkirálya a Brazil bajnokságban 2 éve...
Alberto10
Capitá del Barça

2011.07.06. 21:35:57

daffy írta:
Alberto10 írta:
gansoval meg akarják verni decemberben a barcát és utána szeretnének menni. ganso álma a milan.

én nem szeretném most neymart,majd jövőre. idén feleslegesnek tartom. előszerződést kell rá kötni és kész. a dolgok jelen állása szerint aguero érkezhet most,neymar jövőre és higany távozhat.(de egyelőre ez csak merész tervezet)
Az játékosok álmait hagyjuk továbbra is inkább...

Az viszont érdekelne, hogy miért tartanád kifizetődőnek Neymarért azt a cirka 45 millió körüli, igen magas összeget? Vagyis miért látod ennyire benne azt a hatalmas potenciált? (így, "nembarcás" szemmel :) )

De ezt már más topicban folytassuk, mert már off...
daffy
Madridista

2011.07.06. 21:30:44

Alberto10 írta: Akkor mondhatjuk, hogy egyetértesz velem, mert én pont ezt írtam le több hsz.-en keresztül, hogy csupán "árfelverésnek" tartom Ribeiro részéről, ésaz egész komolytalan.

De amint látom, te nagyon rukkolsz Neymar Madridba érkezésének. :)
gansoval meg akarják verni decemberben a barcát és utána szeretnének menni. ganso álma a milan.

én nem szeretném most neymart,majd jövőre. idén feleslegesnek tartom. előszerződést kell rá kötni és kész. a dolgok jelen állása szerint aguero érkezhet most,neymar jövőre és higany távozhat.(de egyelőre ez csak merész tervezet)
Alberto10
Capitá del Barça

2011.07.06. 21:27:54

daffy írta:
Alberto10 írta:...
csak arra akartam célozni,hogy a real már egy ideje egyezkedik és küldöttségük is van brazíliában,míg a barcával csak a legvadabb pletykák hozták szóba,így 0% az esélye,hogy ott köt ki
Akkor mondhatjuk, hogy egyetértesz velem, mert én pont ezt írtam le több hsz.-en keresztül, hogy csupán "árfelverésnek" tartom Ribeiro részéről, és, hogy véleményem szerint az egész komolytalan.

De amint látom, te nagyon rukkolsz Neymar Madridba érkezésének. :)
daffy
Madridista

2011.07.06. 21:24:01

ZS10 írta:...
napról-napra követem a fiatal brazilok körüli dolgokat és számomra a foci egyik legnagyobb meglepetése lenne,ha idén azt mondja,hogy a barcába megy. ugyanakkor szerintem marad még a santosban legalább fél évet,de inkább 1et.
kakasugynok007
Capitá del Barça

2011.07.06. 21:18:23

Na végre Cescnek kinyílt a csipája.Végülis mostmár ez kell hogy a Barcába igazolhasson.Kell a nyomás Wengerre.
Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
ZS10
Jugador d'estrella

2011.07.06. 21:18:19

daffy írta:az egyetlen probléma,hogy neymar a realba akar menni
Neharagudj daffy, nem kötekedni akarok, de te beszéltél Neymarral?
Néhány hónapja olvastam a Sporton, hogy Neymar a Barcáról álmodozik.
Ezeket a sajtóhíreket nem szabad tényként kezelni. Csak akkor biztos például nálunk is Sanchez, ha majd a gránátvörös kék mezt mutogatja a sajtó előtt. Ugyanez a helyzet Fabregassal is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ZS10 2011.07.06. 21:20:21-kor.
daffy
Madridista

2011.07.06. 21:16:24

Alberto10 írta:...
csak arra akartam célozni,hogy a real már egy ideje egyezkedik és küldöttségük is van brazíliában,míg a barcával csak a legvadabb pletykák hozták szóba,így 0% az esélye,hogy ott köt ki
Alberto10
Capitá del Barça

2011.07.06. 21:13:01

daffy írta:
Alberto10 írta: Nekem és sokaknak ez nem így tűnik, egyrészt egyszer sem mondta ki ezt nyilvánosan, és még utalni sem utalt rá.
csak azt mondta,hogy fehérben képzeli el a jövőét,dícsérte a realt,ilyenek :D arról nem is beszélve,hogy mindenki azt tanácsolta neki,hogy menjen madridba. a barcáról kb annyi szó volt,mint a fabregas ügyben a realról.
Már megbocsáss de szerintem teljesen értelmetlen érvelések ezek a mindenki azt tanácsolta neki. Ez ugyan annyira rossz alátámasztása a dolgoknak, mintha barcásként azt mondanánk, hogy dehát Dani Alves a legjobb barátja!...
A fehér meg tudtommal nem csak a Real Madrid, hanem a Santos színe is egyben. :wink:

De újra elmondom, örülnék, ha Madridba kötne ki Neymar, nem szeretném, és nem érzem komolynak a barcelonai históriát, csak az érveidre reagáltam egyedül, persze nem kötekedni akarok.:)
daffy
Madridista

2011.07.06. 21:04:57

Alberto10 írta: Nekem és sokaknak ez nem így tűnik, egyrészt egyszer sem mondta ki ezt nyilvánosan, és még utalni sem utalt rá.
csak azt mondta,hogy fehérben képzeli el a jövőét,dícsérte a realt,ilyenek :D arról nem is beszélve,hogy mindenki azt tanácsolta neki,hogy menjen madridba. a barcáról kb annyi szó volt,mint a fabregas ügyben a realról.
Alberto10
Capitá del Barça

2011.07.06. 21:03:14

daffy írta:
Alberto10 írta:
az egyetlen probléma,hogy neymar a realba akar menni
Nekem és sokaknak ez nem így tűnik, egyrészt egyszer sem mondta ki ezt nyilvánosan, és még utalni sem utalt rá. Az, hogy a Marca, meg az AS mit talál ki, mit hord össze nap, mint nap az más tészta. Ugyanez van katalán oldalon a SPORT és a Mundo főszereplésével. Rögtön mindenki "állítólag" csakis a Barcába menne.
Meg egyébként is, ha mindenáron, csakis, és csakis a királyiakhoz akarna menni egy játékos, akkor még egy klubvilágbajnoki szereplés sem lehet akkora motiváló tényező a számára, hogy késleltesse a transzfert... :wink:

http://www.marca.com/2011/07/06/futbol/ ... 70658.html

De ahogy már a hosszabb okfejtésemben megírtam, nem támogatom Neymar Barcába igazolását, valamint nem is tartom valószínűnek az egész történetet, mert, mint mondtam egy játékosügynök érdeke, hogy a lehető legmagasabb áron tudja eladni az általa képviselt játékost.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Alberto10 2011.07.06. 21:06:57-kor.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2011.07.06. 21:02:56

daffy írta:
Alberto10 írta: Személyes vélemény: Ha a hírek igazak, akkor gyaníthatóan Rosell érvényesítené kiváló brazil kapcsolatait és meg tudná szerezni a játékost.
ja-ja, mert eddig nem érkezett ajánlat a Barcától... :lol:
Am tuti kamu...:)
daffy
Madridista

2011.07.06. 20:56:45

Alberto10 írta: Személyes vélemény: Ha a hírek igazak, akkor gyaníthatóan Rosell érvényesítené kiváló brazil kapcsolatait és meg tudná szerezni a játékost.
Alberto10
Capitá del Barça

2011.07.06. 20:51:22

flori írta:Neymar ügynöke elismerte ,hogy hivatalos ajánlata van Neymarnak a Barcától és a Reáltól is ,mindkét csapat 45 milliót fizetne.(Marca)
Kiegészíteném az információt.

Tehát: Neymar ügynöke, Wagner Ribeiro bejelentette, hogy Neymarért érdeklődik a Barca és a Real is, és minkét klub kifizetne érte 45 millió eurót.
Csak amíg a madridiak már idén nyáron, a Copa America után vinnék, a Barca csak jövő nyáron vásárolná meg.
A Santos vezetői, ha az ajánlatok valóban megegyeznének, nem döntenének a két klub között, ugyanis ezt természetesen Neymarra bíznák.

Személyes vélemény: Ha a hírek igazak, akkor gyaníthatóan Rosell érvényesítené kiváló brazil kapcsolatait és meg tudná szerezni a játékost. Csak az itt a kérdés, hogy szükség van-e rá, vagy egyáltalán beleillik-e a klub arculatába?
Gyaníthatóan Villa helyettesét keresik hosszabb távra, de szerintem (ugye az idei szerződtetését ki lehet zárni) jövő nyártól sem lenne szükségszerű és hasznos leigazolni Neymart, pláne nem ilyen magas összegért, amikor ilyen összegekért, már Európában bizonyított, érett klasszis játékosokért adnak.
Láthatjuk, hogy a játéka nem kiforrott, ráadásul én azt az óriási potenciált, őstehetséget sem látom benne (pl. Pato Európába érkezésekor sokkal jobban meggyőzött, benne láthatóan meg volt a képesség), sem a Libertadores Kupa meccseken, sem a brazil válogatottban nyújtott teljesítménye alapján állíthatjuk ezeket róla. Plusz valószínűleg Guardiola sem egy brazil szambakirályt akar hosszú távra, aki ráadásul még beképzelt is. Ugyanis a brazil vérre általában jellemző a hangulatemberi magatartás, és a sikerek utáni megelégedettség, a motiváció hamari elvesztése. Persze sok ellenpélda van, de Neymar láthatóan nem ilyen.

De mindenek előtt gyaníthatóan ez csak a szokásos árfelverés Santos és a játékos ügynöke részéről. Elég csak belegondolni, hogy mi Ribeiro érdeke az egész saga-ban! :wink:
Tdavid
Entrenador del Barça

2011.07.06. 20:48:06

daffy írta:hülyeség,csak felveritek az árát,ahogy mi próbáljuk cesc-nek.

akkor ez csak a szokásos "b*sszunk ki egymással" sztori. :)
Kép
Válasz küldése