2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az ő topicjában írta valaki, és én is nagyon örülnék neki.barca0417 írta:Keirrissonnál honnan jött ez, hogy a B-be megy? ki hol olvasta? mert ez nagyon tetszik én ezt írtam már régebben, ez lenne neki a legjobb, ha egy 2. osztályú élcsapatban állandóan játszatna, ráadásul az első csapat közelében lenne, és szem előtt is lenne. Meg legalább felvehetné végre a mezünket... én nagyon szurkolok neki, hogy ide kerüljön.
Nem kerülhet a B csapatba. Semmilyen úton-módon.barca0417 írta:Keirrissonnál honnan jött ez, hogy a B-be megy? ki hol olvasta? mert ez nagyon tetszik én ezt írtam már régebben, ez lenne neki a legjobb, ha egy 2. osztályú élcsapatban állandóan játszatna, ráadásul az első csapat közelében lenne, és szem előtt is lenne. Meg legalább felvehetné végre a mezünket... én nagyon szurkolok neki, hogy ide kerüljön.
Sztem csak akkor mehet ingyen, ha senki se ajánlt érte pénzt, de azért ő egy elég jó játékos, tehát egyáltalán nem tartom kizárnak h elmegy pl Olaszo-ba.El fanático írta:Cikkeznek bizony, mégpedig olyanokat, hogy ingyen elengedjük az Independientébe - úgyhogy aki csak pár milliót is számolt érte, az alighanem kivonhatjanoname írta: Militoról cikkeznek néha, de igazán senkinek se kell, őt sztem majd az átigazolás-szezon végén tudjuk eladni, amikor már jobban kapkodnak a csapatok.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 5483.shtml
Zubizarreta elismerte, hogy a csapatnak az idén már nincs szüksége rá, úgyhogy aug.31.-ig valahová el fogják passzolni.
Cikkeznek bizony, mégpedig olyanokat, hogy ingyen elengedjük az Independientébe - úgyhogy aki csak pár milliót is számolt érte, az alighanem kivonhatjanoname írta: Militoról cikkeznek néha, de igazán senkinek se kell, őt sztem majd az átigazolás-szezon végén tudjuk eladni, amikor már jobban kapkodnak a csapatok.
A spanyoltudásom kissé hézagos, angolul meg jobban értek ha sorba vannak a szavakkennyke04 írta:Visszavásárlási záradékkal?noname írta:Eladtuk Oriolt 5
Visszavásárlási záradékkal?noname írta:Eladtuk Oriolt 5
Cesc 6 milliót keres évente az Arsenalban.gerzsakov írta:Sokan azzal dobáloztak itt, hogy Cesc pénzéhes mert hosszabított anno! Na nekik itt a legnagyobb válasz! Lehet nagyon sok pénzt keresett/keres de akkor is 5 milla az kb. itt egy éves fizuja! Magyarul egy évig ingyen fog focizni meg utánna is kevesebbért, mint az Arsenalba. Ennyit a pénzéheségről!!!
Milyen 2 vkp? Ezt nem értem...na ez tényleg borzalmas megoldás lenneBarcaman1993 írta:Hát sztem ez borzalmas megoldás lenne. Mascherano tökéletes vészmegoldás hátra, de hogy egész szezonban védő legyen ezt nem tudom elképzelni. Keita AUDI kupán nyújtott teljesítmény tetszett, de amit művelt a MU ellen az bűn gyenge volt. Akkor inkább tudnám a csapatot úgy elképzelni, hogy 3-4-3 2 vkp-val. És akkor eleget lehetne rotálni a kp-t. Nekem olyan érzésem van, hogy Pep a 4-3-3-at és a 3-4-3-at fogja játszatni. Ez attól függ, hogy jön-e Cesc? Mert ha igen, akkor kp-ra elég sokan leszünk, viszont 4 védős felállással sztem nincs elég minőségi játékosunk hátra. Persze ekkor jön az, hogy Masche és Sergio hátraugranak... Hát nem tudom... Ha jön Cesc végtelen sok variációs lehetőségünk lesz. Az 1 baj, hogy ezzel Thiagot egy kicsit hátráltatjuk. Remélem Pep okosan megoldja a dolgot.Tocy írta:Barcaman úgy függ össze, hogy ha Mascherano védőnek megy, akkor Keita lehet csere vkp, ezáltal "eltűnik" Thiago elől. De szerintem ezt le is írtam...Maxwellt pedig nem írtam, hogy elmegy.
Hát sztem ez borzalmas megoldás lenne. Mascherano tökéletes vészmegoldás hátra, de hogy egész szezonban védő legyen ezt nem tudom elképzelni. Keita AUDI kupán nyújtott teljesítmény tetszett, de amit művelt a MU ellen az bűn gyenge volt. Akkor inkább tudnám a csapatot úgy elképzelni, hogy 3-4-3 2 vkp-val. És akkor eleget lehetne rotálni a kp-t. Nekem olyan érzésem van, hogy Pep a 4-3-3-at és a 3-4-3-at fogja játszatni. Ez attól függ, hogy jön-e Cesc? Mert ha igen, akkor kp-ra elég sokan leszünk, viszont 4 védős felállással sztem nincs elég minőségi játékosunk hátra. Persze ekkor jön az, hogy Masche és Sergio hátraugranak... Hát nem tudom... Ha jön Cesc végtelen sok variációs lehetőségünk lesz. Az 1 baj, hogy ezzel Thiagot egy kicsit hátráltatjuk. Remélem Pep okosan megoldja a dolgot.Tocy írta:Barcaman úgy függ össze, hogy ha Mascherano védőnek megy, akkor Keita lehet csere vkp, ezáltal "eltűnik" Thiago elől. De szerintem ezt le is írtam...Maxwellt pedig nem írtam, hogy elmegy.
Nem akarok kötözködni veletek, de ti eddig hol voltatok? Maxwell távozása utoljára a BL döntő után volt téma. 100%, hogy marad. Másrészt miért adnánk el? Lenne akkor 6 védőnk, abból az egyik az ifjonc Fontás, a másik meg Puyol aki ki tudja mikor épül fel. Ráadásul mit vártatok Maxwelltől és Adrianotól? Eddig is cserék voltak, valószínűleg idén többet fognak játszani, mint tavaly, de ne várjátok, hogy egész szezonban kezdők lesznek. Ezt a Mascheranosat végképp nem értem. Mi köze van hozzá Thiagonak? Masche Sergio posztján szokott játszani, vagy középen hátul. Nem értem, hogy függ össze a 2.18Barca99 írta:Elmegy Maxwell elvileg így Adriano marad a két szélére úgyhogy ezzel se lenne nagy gond. De ezek csak találgatások és a szerény véleményem hogy hogy lehetne.Tocy írta: Viszont oké, hogy ezzel Thiago és Mazinho megnyugodhat, de Fontással mi lesz? Így meg ő nem kap lehetőséget...meg Mascherano se hiszem, hogy sokat. Vagy pedig akkor Adriano-Maxwell nem fog játszani csak 1-2 percet. Sehogy sem jó ez...
Capon: jól gondolod