Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Gergely
Jugador del Barça

2014.02.09. 22:51:58

Nos? Adjuk el! =D> :lol:
LM10
Director del Fútbol

2014.02.09. 22:12:13

Deus írta:
Gareth Tello írta:Ezzel a góllal tért vissza igazán. =D>

V A M O S !

Szerintem még túl korai lenne írni, hogy visszatért.

Pedig alakul ez 8)
Gergely
Jugador del Barça

2014.02.09. 21:52:56

Akik kritizálják azok tükörképük saját országuknak ahol élnek! :roll:
Szép volt Leo! Nem is értem , hogy lehet őt kritizálni! Ő a mi tizesünk a mi zsenink , miatta ülünk le meccset nézni és tapsolni! Szidjátok csak ...nekem mindig örömet fog okozni!
Deus
Boixos Nois

2014.02.09. 21:49:15

Gareth Tello írta:Ezzel a góllal tért vissza igazán. =D>

V A M O S !

Szerintem még túl korai lenne írni, hogy visszatért.
KépKép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.02.09. 21:45:03

Ezzel a góllal tért vissza igazán. =D>

V A M O S !
corol
Entrenador del Barça

2014.02.09. 13:52:43

Én nagy várakozással figyelem majd Messike mai viszonyulását a mérkőzéshez. Ha ma is csak sétálgat és nem teszi oda magát, akkor egy időre azt hiszem eltekinthetünk a varázslataitól, akkor valami komoly problémája van.
A csapat sem lazsálhat, mert akkor legközelebb 10 ezren lesznek a Nou Camp-ban,
Mezner2
Entrenador del Barça

2014.02.09. 11:17:13

Remélem visszatalál a helyes útra, bár, ha szigorúan csak a rúgott góljait, és gólpasszait nézzük amióta visszatért, akkor minden más játékos esetében frenetikus return-ről beszélgetnénk, őt meg már van aki eladná :mrgreen: :mrgreen: Ő tehet róla, kell neki ennyivel a világ előtt járni képességekben, magasan van az a bizonyos léc.. Egyébként nem nagyon érdekel, hogy játszik, idén 3 gól kell tőle az aranylabdához... Egy a bajnoki döntőben az AtMa ellen, egy a BL döntőben, és még egy a VB döntőben :mrgreen: Ha van ember aki képes erre akkor az ő !!!!!!!!!! Sosem látott focista, emberfeletti képességekkel, valamikor ismét elkapja a fonalat, és előjön belőle a zseni... Könnyen lehet, hogy már ma este :wink:
Capon
Llegenda del Barça

2014.02.08. 16:50:16

Nincs kirobbanó formában ez tény.
Viszont elég sok negatív dolog érte mostanában ami átmenetileg megzavarhatta a koncentrációját. Sorozatos érülés sem tehetett jót az önbizalmának, mikor egy keményebb belépő után/előtt az járhat a fejében, hogy le ne sérüljön már megint.
Adó ügy, apuci drogpénzek tisztára mosása meccsszervezéssel vádak, már nyáron is volt botrány valamelyik Messi és barátai meccs elmaradt az USA-ban, prostikat Photoshopolnak az ölébe meg Messi fejét a mellei közé stb. Mostanában volt minden csak akasztott ember nem. Ennyi negatív hír, vád még nem szakadt a nyakába mint most fél év alatt. nyár óta tulajdonképp folyamatosak ezek a hírek. Elég masszív lejáratókampány indult ellene, simán benne van a a pakliban, hogy megzavarták és nem tud csak a focira koncentrálni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Chino
Llegenda del Barça

2014.02.08. 15:55:14

Nyilván van JELENLEG valami gond pszichésen, de nem hiszem hogy pár hét alatt hirtelen megvilágosodott és úgy döntött most már direkt nem fog jól játszani. A sérülése előtt senki sem panaszkodott rá. Vezette a góllövőlistát, osztogatta a gólpasszokat. Ennyi idő után még nem lehet hosszútávú következtetéseket levonni. Ha majd májusban is ez lesz akkor el lehet gondolkozni, hogy ez a Messi, már nem az a Messi, de egy pár gyengébb meccs után eladni stb. Nevetséges. A nyilatkozata pedig teljesen sablon. Nem is vártam mást.
Mit mondott volna? Engem most csak a VB érdekel, sz@rok a csapatra, ellötyögök nyárig és kész. A madridistákat ebből a szempontból becsülöm. Cr is látványosan gyengébb formában az Aranybogyó óta, mégsem jönnek az összeesküvés elméletek, meg hogy már nem foglalkozik a focival.

Nem akarom Messit védeni agyba-főbe, személy szerint sosem volt a kedvenc játékosom, de amit itt egyesek írogatnak, az már túlmegy egy bizonyos határon.
Forca Barca!!!!
mess2009
Director del Fútbol

2014.02.08. 08:14:39

azt hiszem, a polémiát maga Messi zárta le(vagy nem?) bár óvatosan fogalmazok, ugyanis a fórum ugye éppen az a felület ahol a feketéről a legnagyobb lelki nyugalommal állítjuk (alkalmasint) hogy fehér!
a kis Argentin ugyanis( az én olvasatomban) azt mondta: igen a VB.-re készülök, az ennek az évnek és Argentínának a csúcs, tehát nekem is.a mostani formám rendben (!?) - akinek nem tetszik ne nézzen - majd amikorra kell ismét a csúcson leszek.kicsit komolyabbra fordítva : Messi nyilatkozata MINDKÉT VÉLEKEDÉSNEK ad municiót, annak is aki úgy látja, hogy a VB-re készül és annak is aki ezt szentségtörésnek állítja be és védi(?!) őt mondván - minden rendben Messi most is a régi. akkor még sincs lezárva????
Rinku
Director del Fútbol

2014.02.07. 21:54:27

flecksd írta:Köszönöm az észrevételed ezzel kapcsolatban de én ezt látom ez a véleményem amit megosztottam a hozzá tartozó fórumon.
További magánvélemény: egy két magát nem is tudom milyen istennek tartó ember,( aki csak azért él hogy mást fikázzon) miatt nem szoktam gyakran írni. MERT az ilyesmit ki nem állhatom. Többek közt a szakmámhoz tartozó csoportban sem postolom ezért olyan munkámat amire büszke vagyok mert eléggé rosszul viselem a ...... emberek hozzászólásait.
Habár törvény szerint minden véleménynek helye van, így a Tiédnek is, nem feltétlenül kellene, hogy legyen, jobban járnál. Igen, lehet véleményed, ezzel nincs semmi gond, mindenkinek megvan a sajátja. De amikor leírsz egy ilyen bődületes hülyeséget, ne csodálkozz, ha nem fognak egyetérteni Veled az emberek, sőt, kifejezetten a tudtodra juttatják, hogy röhögnek. Pont Leo Messi lenne az, aki belesz.rik az egészbe, ugye? Pont ő az az ember, aki egy jó négy hónap múlva kezdődő VB-re már most elkezd készülni, és úgy készül, hogy teljesen tesz a futballra, arra a dologra, ami őt élteti, amit valójában meghatározza és tesz azokra is, akik őt éltetik. Igen, Leo Messit ennek az embernek ismerhettük meg, teljesen igazad van... Illetve Leo Messi az a játékos, akinek kell négy hónap bármilyen meccshez, kupához is, mert agyilag nem felkészült. Vagy úgy hogy gondoltad, hogy készül? Hazamegy, beül a zen-sarokba és óra 6:00-ig meditál, vagy szerinted ez hogy megy? Félek megkérdezni ezeket, de valahogy mégis, muszáj.

Egy percig sem kétlem, hogy szeretne vb-t nyerni, hát ki nem akar vb-t nyerni?! De hogy ezért feláldozna egy teljes fél szezont és több kupát, ezt a baromságot Te sem hiheted el, pedig mégis, ahogy látom. Amúgy nem tartom én magam istennek, csak a hülyeség fáraszt és boldogtalanná tesz. :) De én is csak a véleményemet írtam le...
Football, bloody hell. /SAF/
flecksd
Barça C

2014.02.07. 20:51:23

Rinku írta:
flecksd írta:Nem értem miért kell itt lesavazni Messit vagy akárkit is. 1 dologgal kell tisztában lenni mégpedig azzal, hogy idén VB van. Messinek az az 1 cím hiányzik a killekcióból és nem fogja holmi bajnoki vagy BL trófeáért beáldozni a VB szereplését főleg nem az őszre visszatekintve.
Na, hát pont az ilyen kommentek miatt olvasom szinte kizárólag a sorozatos, filmes, Hattrickes témát. Szinte, mert elkövettem a hibát, hogy most is ide kattintottam és szembesülhettem ezzel a gyöngyszemmel... :)
Köszönöm az észrevételed ezzel kapcsolatban de én ezt látom ez a véleményem amit megosztottam a hozzá tartozó fórumon.
További magánvélemény: egy két magát nem is tudom milyen istennek tartó ember,( aki csak azért él hogy mást fikázzon) miatt nem szoktam gyakran írni. MERT az ilyesmit ki nem állhatom. Többek közt a szakmámhoz tartozó csoportban sem postolom ezért olyan munkámat amire büszke vagyok mert eléggé rosszul viselem a ...... emberek hozzászólásait.
Léfe
Entrenador del Barça

2014.02.07. 18:34:12

Messiről irt vélemény még korai, főleg mert a csapat is gyenge. De majd az idő megadja a választ. Viszont a csapatra értve tökéletesnek érzem. Nincs-elég motiváció. Már mindent megnyertek és többször.
Fecó
Rinku
Director del Fútbol

2014.02.07. 09:01:24

flecksd írta:Nem értem miért kell itt lesavazni Messit vagy akárkit is. 1 dologgal kell tisztában lenni mégpedig azzal, hogy idén VB van. Messinek az az 1 cím hiányzik a killekcióból és nem fogja holmi bajnoki vagy BL trófeáért beáldozni a VB szereplését főleg nem az őszre visszatekintve.
Na, hát pont az ilyen kommentek miatt olvasom szinte kizárólag a sorozatos, filmes, Hattrickes témát. Szinte, mert elkövettem a hibát, hogy most is ide kattintottam és szembesülhettem ezzel a gyöngyszemmel... :)
Football, bloody hell. /SAF/
Cooh
Jugador del Barça

2014.02.07. 08:43:57

flecksd írta:Nem értem miért kell itt lesavazni Messit vagy akárkit is. 1 dologgal kell tisztában lenni mégpedig azzal, hogy idén VB van. Messinek az az 1 cím hiányzik a killekcióból és nem fogja holmi bajnoki vagy BL trófeáért beáldozni a VB szereplését főleg nem az őszre visszatekintve. Ezért is játszik hátravontabban( Xaviék nyakán), hogy ne legyen a darálóban. Tata ezt engedi is neki hiszen mondhatnak akármit a profizmusról Ő is argentín hazafi. Ennyi csak a titok.
Tény hogy jelenleg mi még mindig függünk a világ legjobb játékosától. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy el vele a csapattól. Kell ő nekünk csak már nem ezen a poszton. Én benne látom Xavi utódját annak ellenére, hogy ő nem képzett irányító. De a meglátásai a paszsebessége és az hogy bármikor képes váratlant húzni még mindig engem Xavi fénykorára emlékeztet (csak a futómennyisége nincs meg hozzá)
Ne haragudj, de az, hogy a VB miatt nem pörög elég nagy hülyeség...pl. CR miért nem hasonló képpen játszik?...
Pihent eleget, várta nagyon a visszatérését, de [eddig] nem tükrözi a pályán mutatott teljesítménye, viszont várjunk még vele, korai lenne leírni.
Én kiraknám jobb szélre ahol D. Alves-el együtt nyomhatnák a tili-tolit és nem a darálóban lenne...
ALEXDP
Capitá del Barça

2014.02.07. 03:47:23

Az elmúlt 5-6 évben, amikor nagyon futott a szekér, akkor közepes vagy kicsit jobb játékosok is "könnyebben illeszkedtek be " és látszottak néha klasszisnak, annak ellenére hogy nem voltak vagy nem lehettek végül azok.

Amikor nehezebb időszakok, hullámvölgyek, esetleg tartósabb visszaesések voltak, akkor pedig a legjobbak közül is sokan tűntek középszerűnek, gyengének, motiválatlannak.

Bármekkora Isten Messi, kell mellé is a csapat!

Ez pedig igaz még sok mindenkire, és amikor a csapat nagyobb része rendben van, akkor jönnek ki az extra teljesítmények személyenként is.

Valahogy nálunk most senkinek nem megy.

Neki sem, ez is tény, de szerintem nem a kifutottlelassultcsaköregszikőiselveszettadinamizmusa eset van nála, ahogy Xavi-t sem kell eladni, és Ini baja sem az hogy padoztatni kellene, hogy érezze, hogy nem biztos a helye meg egyebek.

Többségünk által nem ismert okokból, de sajnos ilyen a jelenlegi lelki és pszihés állapota a játékosaink nagy részének.

Megfelelő mentális állapotban most is a Mi Csapatunk a legerősebb, és most is Messi a legjobb játékos.

Utóbbi 2-ben egyébként teljesen biztos vagyok :-) !
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.02.07. 00:17:19

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ba-2313573

Valami ilyesmi tükröződik rajta és a csapaton is amit mond az öreg, de ne legyen igaza :!:
sjd
Llegenda del Barça

2014.02.02. 21:03:08

Egyem a kis szívét, mindjárt megsajnálom... #-o
eimenis1212
Jugador d'estrella

2014.02.02. 20:29:29

Normandia írta:Itt már megint a Messire van kihegyezve minden. Ő a sz@r, a lógós a sétáló stb. Nem tudom a hozzászólások írói közül ki látta a meccset, de olyan az érzésem, mintha kevesen. [-X
Az egész csapat volt sz@r, öreg fáradt és mentálisan teljesen padlón lévőnek tűntek. Az első 30 percben sem éreztem a gólt, annak ellenére hogy Alexis belőtte azt a beteg gólt és úgy mond akkor uraltuk a meccset.
Valdes hozzá méltatlanul árnyékra jött ki nem egyszer a kapujából, Piqué és Mascherano lassú fáradt öregembereknek tűntek, akik azt sem tudják hol vannak, Xavi is alibipasszokat adott, igaz nem igen volt kit megjátszani előre, Alves beadásai a "szokásos módon" véletlenül sem Barcást találtak. Szóval nem kell itt Messizni, még Ő volt az, aki valamit próbált tenni, hogy a betömörülő hátvédfalon valahogy átjusson, de ebben sem voltak partnerei a társak, ezért sokszor kényszerült hátrapasszra. Ami helyzetünk volt, abban Ő benne volt. Az is igaz, hogy mikor rendben van, ezekből Ő be szokott lőni kettőt is és akkor most megint mindenki istenítené.
Nyilván nincsen rendben valami se Messinél se a csapatnál és jó lenne az okát kideríteni Tatának, mert ebből nem hogy bajnokság, de még lehet, hogy semmilyen trófea sem lesz. [-X

Mind ezek ellenére mint örök Barcás továbbra is bízom bennük és edzőikben. Hajrá Barca, hajrá Leo! ](*,)
teljesen igaz. Annyi, hogy Pedrot kifelejtetted a felsorolásból.... Persze semmit nem csinált, úgyh nem volt nehéz elfelejteni.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2014.02.02. 19:52:42

flecksd írta:nem fogja holmi bajnoki vagy BL trófeáért beáldozni a VB szereplését
Azt a holmi BL trófeát szeretett csapatunknak is csak 4x sikerült elnyerni hosszú ideje íródó történelme alatt. :)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Normandia
Director del Fútbol

2014.02.02. 19:21:16

Itt már megint a Messire van kihegyezve minden. Ő a sz@r, a lógós a sétáló stb. Nem tudom a hozzászólások írói közül ki látta a meccset, de olyan az érzésem, mintha kevesen. [-X
Az egész csapat volt sz@r, öreg fáradt és mentálisan teljesen padlón lévőnek tűntek. Az első 30 percben sem éreztem a gólt, annak ellenére hogy Alexis belőtte azt a beteg gólt és úgy mond akkor uraltuk a meccset.
Valdes hozzá méltatlanul árnyékra jött ki nem egyszer a kapujából, Piqué és Mascherano lassú fáradt öregembereknek tűntek, akik azt sem tudják hol vannak, Xavi is alibipasszokat adott, igaz nem igen volt kit megjátszani előre, Alves beadásai a "szokásos módon" véletlenül sem Barcást találtak. Szóval nem kell itt Messizni, még Ő volt az, aki valamit próbált tenni, hogy a betömörülő hátvédfalon valahogy átjusson, de ebben sem voltak partnerei a társak, ezért sokszor kényszerült hátrapasszra. Ami helyzetünk volt, abban Ő benne volt. Az is igaz, hogy mikor rendben van, ezekből Ő be szokott lőni kettőt is és akkor most megint mindenki istenítené.
Nyilván nincsen rendben valami se Messinél se a csapatnál és jó lenne az okát kideríteni Tatának, mert ebből nem hogy bajnokság, de még lehet, hogy semmilyen trófea sem lesz. [-X

Mind ezek ellenére mint örök Barcás továbbra is bízom bennük és edzőikben. Hajrá Barca, hajrá Leo! ](*,)
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
StickyFingaz
Capitá del Barça

2014.02.02. 17:00:30

Adjuk el valamelyik olajcsapatnak 250-ért,az árából meg hozzunk Masi és Depay szintű zseniket.+ még a Neymar biznisz eltussolására is marad belőle.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2014.02.02. 16:45:49

flecksd írta:Nem értem miért kell itt lesavazni Messit vagy akárkit is. 1 dologgal kell tisztában lenni mégpedig azzal, hogy idén VB van. Messinek az az 1 cím hiányzik a killekcióból és nem fogja holmi bajnoki vagy BL trófeáért beáldozni a VB szereplését főleg nem az őszre visszatekintve. Ezért is játszik hátravontabban( Xaviék nyakán), hogy ne legyen a darálóban. Tata ezt engedi is neki hiszen mondhatnak akármit a profizmusról Ő is argentín hazafi. Ennyi csak a titok.
Tény hogy jelenleg mi még mindig függünk a világ legjobb játékosától. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy el vele a csapattól. Kell ő nekünk csak már nem ezen a poszton. Én benne látom Xavi utódját annak ellenére, hogy ő nem képzett irányító. De a meglátásai a paszsebessége és az hogy bármikor képes váratlant húzni még mindig engem Xavi fénykorára emlékeztet (csak a futómennyisége nincs meg hozzá)
Hülyeség, majd most gyengén játszik akkor szerinted a VB-n csúcsformában fog, volt az adócsalós ügye, lehet megártott neki...
amúgy meg nem miatta, gyenge a csapat...
flecksd
Barça C

2014.02.02. 16:03:30

Nem értem miért kell itt lesavazni Messit vagy akárkit is. 1 dologgal kell tisztában lenni mégpedig azzal, hogy idén VB van. Messinek az az 1 cím hiányzik a killekcióból és nem fogja holmi bajnoki vagy BL trófeáért beáldozni a VB szereplését főleg nem az őszre visszatekintve. Ezért is játszik hátravontabban( Xaviék nyakán), hogy ne legyen a darálóban. Tata ezt engedi is neki hiszen mondhatnak akármit a profizmusról Ő is argentín hazafi. Ennyi csak a titok.
Deus
Boixos Nois

2014.02.02. 15:29:30

Messi új reklámja :)

az a CGI elégé béna lett... :D

https://www.youtube.com/watch?v=Hc7oa-e3Blg" target="_blank
KépKép
Válasz küldése