Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha nálunk lesérül Khedira...izé...Modric, akkor mi is bajban vagyunk. Xabi-t még talán tudjuk pótolni... Kroos, ha jönne, akkor viszont ilyenek nem lennének.palesz77 írta:Igazából engem az a része nem nagyon fog zavarni, ha az elején döcögősen indulunk, elvégre megújulás lesz, kell idő, míg megszokják a dolgokat a srácok. Én attól félek leginkább, amit veb is írt. Alapból lehet, hogy nem lenne rossz ez a Rakitic-Ini-Rafinha trió, de ha lesérül Ini, akkor ott komoly gondok lehetnek.. Ha ő kiesik pár hónapra, akár az egész szezont bukhatjuk érzésem szerint.Realboy94 írta:Ne féljetek, nem lesz az olyan rossz. Első pár, monnyuk 10 meccs rohadt nehéz lesz- nem a felkészülési-, de aztán jó lesz az. Nálunk is így volt. Bár kétségeim vannnak afelől, hogy Ti vagytok olyan jók, mint Mi.![]()
![]()
U.i.: a kisbetűs részt ne olvassátok, nem akarok senkit provokálni. Előre is sorry
De így, hogy nem jön Kroos, legalább jövőre - már ha igazolhatunk - jöhet Koke..(Tényleg örülnék neki, de csak vicc volt..)
Igazából engem az a része nem nagyon fog zavarni, ha az elején döcögősen indulunk, elvégre megújulás lesz, kell idő, míg megszokják a dolgokat a srácok. Én attól félek leginkább, amit veb is írt. Alapból lehet, hogy nem lenne rossz ez a Rakitic-Ini-Rafinha trió, de ha lesérül Ini, akkor ott komoly gondok lehetnek.. Ha ő kiesik pár hónapra, akár az egész szezont bukhatjuk érzésem szerint.Realboy94 írta:Ne féljetek, nem lesz az olyan rossz. Első pár, monnyuk 10 meccs rohadt nehéz lesz- nem a felkészülési-, de aztán jó lesz az. Nálunk is így volt. Bár kétségeim vannnak afelől, hogy Ti vagytok olyan jók, mint Mi.![]()
![]()
U.i.: a kisbetűs részt ne olvassátok, nem akarok senkit provokálni. Előre is sorry
Én azt mondom ha mindenképp jön Suarez én Sanchezt leszámítva mind a négy embert odaadnám de Sanchezt semmi képblaugrana99 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/l ... no-3338862 szerintem itt már csak az a kérdés hogy kit vonunk be az üzletbe.Csak Sanchezt ne,elég selejt van nálunk válogassunk azok közül.( Pedro,Tello,Bojan Affelay)
Vagy Rafinha robbant, vagy elbúcsúzhatunk már a nyáron a jövő évtől... Egy kp mindenképpen kéne, a védelemben pedig 2-3 ember. Ha ez meg van, max. akkor kéne foglalkozni Suarezzel (akkor sem)... Megint elverünk egy csomó pénzt olyan játékosra akire nincs szükségünk, a hiányposztokat meg ismét nem töltjük be. Suarez árából simán kijönne egy Toni Kroos-Marquinhos pakk. Azt hiszem nem kérdés, hogy melyik lenne a fontosabb...visca el barca írta:szomoruan olvason h nem igazolunk idén (de sztem a tilalom miatt jövőre sem) több kp-t. bele sem merek gondolni mi lesz ha iniesta kidől mondjuk fél évre.
busi-rakitic-rafinha-sergi "oldalpassz" roberto. elég gyenge névsor.
Így van,és ennek ellenére nem a hiányposztokra igazolnak ,sőt még amink meg van azt is szétrobbantják. Elmennek ezek a pi........bavisca el barca írta:szomoruan olvason h nem igazolunk idén (de sztem a tilalom miatt jövőre sem) több kp-t. bele sem merek gondolni mi lesz ha iniesta kidől mondjuk fél évre.
busi-rakitic-rafinha-sergi "oldalpassz" roberto. elég gyenge névsor.
Tudom hogy ezek közül max.Pedro,és Tello piacképes ,de szerintem a nap erősen megsütötte LE és vezetőség fejét.blaugrana99 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/l ... no-3338862 szerintem itt már csak az a kérdés hogy kit vonunk be az üzletbe.Csak Sanchezt ne,elég selejt van nálunk válogassunk azok közül.( Pedro,Tello,Bojan Affelay)
bojan, hisz a bizonyítási lehetőséget meg kell neki is adniLG írta:ki lesz addig a középcsatárunk, amíg az eltiltása tart?
Igen, úgy érdekes lenne. Meg, ha Suarez miatt átállunk középcsatáros játékra, ki lesz addig a középcsatárunk, amíg az eltiltása tart? Vagy addig marad Messi középen, aztán jön Suarez, és hirtelen kitesszük jobb szélre? Érdekes na. Nagyon tökkelütöttnek tűnik a vezetőségünk, és LE személyében úgy látszik találtak egy tökkelütött edzőt is.Gali írta:Barcelona plan to make opening bid of "30M + 6-7M incentives + Alexis" for Liverpool's Luis Suarez. Clubs will talk in coming days. [sport]blaugrana99 írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... al-2346277 Elmebeteg a vezetőség az biztos.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Azaz a végösszeg 70-80 millió euró. Tényleg nem normálisak.
Amennyiben marad a bünti, Suarez október végéig legfeljebb a kertjében focizhat. Ez egyrészt azt jelenti, december-ig nem igazán lesz hadra fogható, másrészt Pedroval (esetleg Dulival) fogjuk nyomni közel egy félévig. Mit mondjak, nem egy nagy perspektíva.
Barcelona plan to make opening bid of "30M + 6-7M incentives + Alexis" for Liverpool's Luis Suarez. Clubs will talk in coming days. [sport]blaugrana99 írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... al-2346277 Elmebeteg a vezetőség az biztos.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Megnéztem Hámesz eddigi statját. Nem mondható, hogy zsákszámra lőtte a gólokat, de egy jó átlagot azért lehozott.Rivaldo11 írta:Nagyon jó teljesítményt nyújt, ám kérdés, képes lesz e erre hosszabb távon is, vagy marad amolyan vb-hős, akikből azért négyévente akadni szokott egypár...
Én is úgy látom, hogy mezőnyben egyelőre azért még kevés, de vannak nagy megmozdulásai, kapu elé elég jól érkezik. Mellesleg ha hinni lehet az nso-nak, akkor a realt preferálná inkább.
Mondjuk szerintem egy csapat, ahol van egy Messi, meg egy Neymar, különösebben nem panaszkodhat, és bár nálam is lenne olyan játékos, aki meg tudná változtatni a mára egysikuvá váló támadójátékunkat (Reus), azért ha előre nem jön senki, akkor sem kell kardunkba dőlni-csak a hátsó alakzatot hozzuk rendbe.
Azért be ne szarjunk tőle,eddig azt se tudtuk hogy a világon van.
Kroos nem kell a klubnak - ahogy már írta lejjebb Gali is, csak ide pont passzol most.Barcaman1993 írta:Nekem is kapásból ez jutott eszembe. Mondjuk én örülnék neki, ha jönne, mégse 80 millió körüli összegekről beszélnénk. A kapu előtt zseniális mozdulatai vannak, mezőnyben egyelőre kevés. Jó lenne, ha együtt maradnának Falcaoval a Monacoban.palesz77 írta: Holnap remélem, hogy lehozzák a katalán lapok, hogy lemondunk Kroosról, és James Rodriguezt akarjuk leigazolni - még ha nem is egy poszt -, és hogy Cuadrado közel van hozzánk..
Ha tényleg nem hozunk senkit a középpályára, akkor nagyon kell drukkolni, hogy mindenki megússza sérülés nélkül az Ini-Rakitic-Rafinha trióból. Ha senki nem dől ki hosszabb időre, akkor simán elég lehet ez a hármas is, legalább több percet játszhatna Rafinha így. Persze ehhez az is kell, hogy mindegyikük jól is játsszon.. Nagyon necces lesz a dolog, de akár jól is kijöhetünk abból, ha nem érkezik senki oda. Egyedül attól "tartok" amúgy, hogy így Xavi és Song is maradni fog..Gali írta:...