2014.07.25. 14:57:58
Jó hír az, hogy a három név közül kettő (Vertonghen és Vermaelen) is vezér típus, magas, de ugyanakkor nem lajhár lassúságú védő. A kettőjük közül azt hiszem bármelyik beférne a kezdőnkbe BARTRA mellé (de Piqué is javulhatna velük párban). Ha Mathieu arra az esetre érkezett, ha Adriano hosszabb időre kidől bal oldalt, illetve 4. számú középhátvédnek, akkor ezt a feladatkört szerintem el fogja tudni látni.
A középpályán Xavi maradása (amennyiben egész szezonra marad) is beválhat. Nem hiszem, hogy Iniesta vagy Rafinha kiszorulnának miatta. Rakitic-et, de pláne Roberto-t pedig nem baj, ha hanyagoljuk az öreg miatt. Én viszont még mindig a Mascherano-Busquets-Iniesta középpályát látom a legerősebbnek.
A három-védős rendszerről pedig nem hiszem, hogy megoldás lenne, méghozzá Iniesta és Busquets miatt. Ők ketten kellenek ahhoz, hogy domináljunk a középpályán, viszont egy 3-5-2-nél vagy közülük valaki, vagy Messi biztosan csak a padra kerülne. Messi nem lenne igazándiból probléma, de mivel még a csapat bízik benne, ezért ő biztosan nem kerülne ki, így maradna a két spanyol közül az egyik. Ezt viszont szerintem nem fogja Lucho meglépni, illetve nem is lenne indokolt. Ha pedig Iniesta kerülne a szélre azzal Alba szorulna ki, a csapat nem jutna előrébb.
A 4-3-3 alapjában véve egy középcsatárral nem lenne rossz.
Stegen- Alves/?,Vertonghen,Bartra,Alba-Mascherano,Busquets,Iniesta-Messi,Suárez,Neymar
Ezzel nagyjából elégedett lennék, ha pedig Alves-t egy olyan emberrel pótolnánk, mint pl.: Zabaleta vagy Piszczek az lenne a legideálisabb. Cuadrado-t meg vigye olyan, aki elöl játszatná...