2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az új felállásba pont egy ilyen játékos kell mint Ő.Jobban támad mint Alves és jobban is védekezik,úgyhogy remélem Zubiék leteszik érte a 40-et és elhozzuk.bennike123 írta:Cuadrado minek? Pontosabban milyen posztra? Ugyanis védőnek nem tekinthető, inkább támadó de ott van Messi, Deulofeu, Pedro. Középpályán Xavi, Rakitic, Roberto (rafinha). Jó persze, jó játékos de nem látom értelmét.
Mondjuk simán benne van szerintem, hogy Zubiék csak próbálják minél lejjebb húzni az árát, de ha már nem megy tovább, akkor megadjuk ezt az összeget is. Legalábbis remélem..Gali írta:Fiorentina have dropped asking price for Cuadrado to 40M. Difference with what Barcelona offer is big, club pessimistic about deal. [rac1]
Megmondom őszintén nekem ő klasszikusan az a játékos akit bár láttam játszani semmi nem maradt meg nekem róla. Valahogy elszürkült. De lehet csak nekem.visca el barca írta:amugy vhol olvastam h a gyereknek vmi 19 millios kivasarlasi ára van. csak azt nem értem ha olyan nagy sztár, miért nem vitte már el valami értelmes csapat?
Ha egy Honvéd mezt tolnak elé akkor sztem azt is simán aláirta volna....Kubla9 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/c ... ca-3446116 Azért ez érdekes,tudom hogy nem jelent semmit ,de lehet hogy mégis?
Kubla9 írta:http://www.fociclub.hu/2014/08/valakit- ... celonaban/ Erre azért kíváncsi leszek.
Várjuk ki a végét a dolgoknak.messideco írta:Ne olvass ehhez hasonló színvonalas oldalakat
Nem sok újdonság, Zubiék nem zárták ki még egy játékos érkezését, ez Cuadrado lehet, akiért az 50M sok. Vagy ő jön, vagy senkipalesz77 írta:Telóról vagyok, valami gyors összefoglalót írna valaki a cikkről?
Mondtam, hogy egy persze sokkal bonyolultabb és csak nagy vonalakban egy példát írtam, természetesen nem így mennek a dolgok. Csak arra céloztam, hogy Zubiék nem is nagyon tettek azért semmit, hogy ez változzon. Érdekes, hogy a City később már 40-45-ért alkudozott a Romaval akik nem utasították el helyből. Érdekes, hogy Mathieu-nál is azt mondták, hogy 20 millió és tudtunk másfél hónapig nyűglődni.kristop írta:ez így tök oké elméletben, csak nem látom, hogy valóságban hogy lett volna ezChino írta:Hol itt a logika?! Ha a marokkóiért ki fizettünk volna mondjuk 45 milliót, szerintem az a +25 millió megérte volna a Mathieu-Benatia cserét.
- figyelj megakarjuk venni az egyik legjobb játékosotokat, aki összefogta tavaly az egész csapatot, és egész évben tanár volt.
- nem eladó, de ha letesztek 60 milliót, akkor oké
- figyelj, mi csak 40et szántunk rá igazából
- ááá, akkor nem eladó
- jó, legyen 45
- rendben, a tietek!
a romanak nincs szüksége pénzre, bajnokságot akarnak nyerni, bl-re erősíteni. ha valaki odadob eléjük valami irreális ajánlatot, akkor biztos megfontolják, de ha valaki nem eladó, akkor nem eladó. dobálhatunk mi 40 milliókat benatiara, hummelsre, thiago silvara, vagy (marquinhosra) de láthatóan egyik játékos se vált csapatot a nyáron. pedig lennének, akik kifizetnének értük ennyit. szóval nem csak az, hogy nem akarunk, de sokakat nem is tudunk leigazolni, mert azt mondják nem, és ennyi.
Én nem látom sokakkal ellentétben borulátoan a jövötS.Agüero írta:+ Jövőre visszajön a kölcsönből Denis Suárez.ntibi67 írta:uj téma
ne felejtsük el, hogy van három 18 éves világklasszisunk az utánpotlásunkbol
Munir Halilovic Edgar
Bár a világklasszis túlzás, mondjuk úgy, hogy azok lehetnek.
Nem sokat kellett rá várni.Gali írta:Pontosítok: Cuadrado vagy senki.S.Agüero írta:A Mundo holnapi címlapja: Cuadrado, vagy valaki.
Asszem nem kell túlragoznom.
Ez már beszédesebb.
+ Jövőre visszajön a kölcsönből Denis Suárez.ntibi67 írta:uj téma
ne felejtsük el, hogy van három 18 éves világklasszisunk az utánpotlásunkbol
Munir Halilovic Edgar