Alvesnél mindenféleképpen jobb lenne, ez nem kérdés, de én inkább egy védekezőbb szellemű jobbhátvédet hoztam volna. Már a Rijkaard érában is megvolt, a balhátvéd (Gio) védekezőbb szerepet töltött be, sokat segített be középen is, Beletti meg rendszeresen felment a támadásokat segíteni. Ugyanez megvolt Alvessel és Abidallal is. De Alba érkezésével ez az egyensúly felborult, két ennyire támadószellemű szélső hátvéd sok egyszerre a pályán.danianevem írta:Egy kicsit Cuadradoról (akiről kb. pár napja esett csak le, hogy a Google Translate Square-nek fordítja a nevét): bár az értékelések, meg játékos jellemzők elég elfogultak szoktak lenni, a tényadatokat egész jól szokták összegezni:
http://www.whoscored.com/Players/44868/ ... o-Cuadrado" target="_blank
Szóval a védekezési statjai kifejezetten korrektek, főleg a Lecce-ben voltak kimagaslóak. Az olasz focit csak érintőlegesen követem, főleg a nagyok hanyatlása óta, viszont ott a 2011/12-es szezonban egy 3-5-2-es rendszerben játszott a középpálya jobb oldalán. Tehát pont passzolna az Enrique által megvalósítandó tervekhez. A támadásoknál meg láthattuk a hatékonyságát a VB-n.
Összegezve: hozzák csak, cserébe küldjük Alvest
A 3-5-2 azért más, ott van három védő, előttük két belső középpályás, azért az stabilabb szerkezet, mint a mi 4-3-3-munk, az aktuális vkp-nk hátrahúzódhat, de azzal nem nagyon leszünk kisegítve, főleg, ha Busquets az illető. Necces lesz így, főleg a rangadókon.