kristop írta:Chino írta:Hol itt a logika?! Ha a marokkóiért ki fizettünk volna mondjuk 45 milliót, szerintem az a +25 millió megérte volna a Mathieu-Benatia cserét.
ez így tök oké elméletben, csak nem látom, hogy valóságban hogy lett volna ez
- figyelj megakarjuk venni az egyik legjobb játékosotokat, aki összefogta tavaly az egész csapatot, és egész évben tanár volt.
- nem eladó, de ha letesztek 60 milliót, akkor oké
- figyelj, mi csak 40et szántunk rá igazából
- ááá, akkor nem eladó
- jó, legyen 45
- rendben, a tietek!
a romanak nincs szüksége pénzre, bajnokságot akarnak nyerni, bl-re erősíteni. ha valaki odadob eléjük valami irreális ajánlatot, akkor biztos megfontolják, de ha valaki nem eladó, akkor nem eladó. dobálhatunk mi 40 milliókat benatiara, hummelsre, thiago silvara, vagy (marquinhosra) de láthatóan egyik játékos se vált csapatot a nyáron. pedig lennének, akik kifizetnének értük ennyit. szóval nem csak az, hogy nem akarunk, de sokakat nem is tudunk leigazolni, mert azt mondják nem, és ennyi.
Mondtam, hogy egy persze sokkal bonyolultabb és csak nagy vonalakban egy példát írtam, természetesen nem így mennek a dolgok. Csak arra céloztam, hogy Zubiék nem is nagyon tettek azért semmit, hogy ez változzon. Érdekes, hogy a City később már 40-45-ért alkudozott a Romaval akik nem utasították el helyből. Érdekes, hogy Mathieu-nál is azt mondták, hogy 20 millió és tudtunk másfél hónapig nyűglődni.
A lényeg, hogy egyik csapat sem lesz olyan hülye, hogy elsőre olyan árat mondjon amennyiért egyből meg is venné a játékosát XY csapat.
Vertonghen tényleg azt nyilatkozta még kezdetben, hogy nem akar lécelni, de később már közel sem volt ilyen elutasító, ott is volt a végén a kalapban és ő nem a 40-50 milliós kategória. Azért, ha a két belga jött volna, nem kicsit jártunk volna jobban.
Még egyszer mondom, nem utólagos okoskodásnak szánom, és persze, hogy nem ilyen egyszerűek a dolgok, de sokan átesnek már a ló túloldalára is.
Ha pedig te is írtál egy elméleti példát én is hadd tegyem meg:
-nem eladó, de ha letesztek 60 milliót, akkor oké
-figyelj, mi csak 40et szántunk rá igazából
-ááá, akkor nem eladó
-oké, akkor csá
Látod ez vice versa működik