Blattermes írta:Pár évvel ezelőtt az volt a sláger, hogy van egy Ini, Xavi páros, ők rugatják a gólokat Messivel. Xavi már nincs, Iniesta 0 golpassz eddig. Most ki miatt jó Messi? Douglas?Roberto?

Amúgy igen, biztos Piquéék, vagy a kapus, ha odaadja a saját 16osunknál a labdát Messinek hogy végigcselezze az ellenfél kapuig a pályát...

Amúgy bírom, hogy jöttek sokan azzal a szöveggel hogy" Ronaldonak nem kell Xavi-Iniesta színtű KP, ő önmagát hozza helyzetbe mert a világ legjobbja"
Azt most meg amikor nincs Modric, James, akkor jönnek hogy" azért gyenge ROni mert nincs KP aki rendes labdákat ad neki, egyedül azért ő sem tudja megoldani, a foci csapatjáték" fuck logic

Amúgy Messi fejelt már a bajnokságban idén gólt, sőt karrierje 400adik gólját fejjel szerezte, amikor Xavi magas labdát adott Alvesnak, Alves pedig Messinek és úgy fejelte be, szép kis röplabda volt

SZERK: Messi góljánál én is csak néztem, én Piquére tippeltem hogy ő lőtte, aztán lassításbláttam hogy milyen feles volt, majdnem dobtam egy hátast..

Ami a City ellen nem sikerült 11 méterről, az most sikerült mégszebben kb 16 méterről