Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Arról a meccsőr mindhárom góljára emlékszem, 3szor egyenlítettünk.Piquenbauer írta:Ma van napra pontosan nyolc éve, hogy meglőtte az első mesterhármasát Barcelona mezben, egy Real Madrid elleni (3-3) bajnoki mérkőzésen. Akkor még csak a 14., 15. és 16. gólját érte el a klub színeiben, ma pedig már 395-t számlál!![]()
Az a mesterhármasa óta pedig már 32-t számlál a klub színeiben.

Na és itt mi megy a 11-esekkel meg CR-rel? Ehhez képest hogy lövi Messi? És akkor újrarúgatják vele, az meg berúgja. SZÉGYEN! Annyi lett volna bennem, hogy legurítom a kapusnak, főleg egy ilyen büfé meccsen. Áhhh. Hogy lőtte el elsőre? Para, nagyon para.Kash írta:Egyáltalán nem, csak érdekességképpen osztottam meg veletek...Mostanában sokat olvasgatok tőlük, és nekem az jött le, hogy talán nincs tőlük elvakultabb, irreálisabb szurkoló tábor a világon.Bár lehet, hogy csak a Magyarok ilyenek.
MessiNeymarSuarez:
Felesleges bármilyen ehhez hasonló statisztikát belinkelned, Messi akkor lesz a világ legjobbja, ha VB-t nyer.
Elsőnél segítsetek már, melyik csapat volt az? Mezük ismerős, és úgy rémlik talán a Zete volt az, de nem biztos.S.Agüero írta:Messi 24 mesterhármasa a Bajnokságban:
https://www.youtube.com/watch?v=OWAobcuY8xw" target="_blank
Új rekord.

Egyáltalán nem, csak érdekességképpen osztottam meg veletek...Mostanában sokat olvasgatok tőlük, és nekem az jött le, hogy talán nincs tőlük elvakultabb, irreálisabb szurkoló tábor a világon.Normandia írta:Mióta releváns a "másikoldal" véleménye Messi góllövéseivel kapcsolatpsan? Savanya a szőlő, oszt ennyi.Kash írta:Az ellen fórum szerint Messi csak a kapu közvetlen közeléből tud gólt rúgni, ezért érte be CR-t.

Haha, ezt tényleg a tap-in király "fanjai" mondják?!Kash írta:Az ellen fórum szerint Messi csak a kapu közvetlen közeléből tud gólt rúgni, ezért érte be CR-t.

Only Tottenham's Eriksen (5) has scored more goals from outside the box than Messi (4) in top 5 leagues this seasonKash írta:Az ellen fórum szerint Messi csak a kapu közvetlen közeléből tud gólt rúgni, ezért érte be CR-t.
Mióta releváns a "másikoldal" véleménye Messi góllövéseivel kapcsolatpsan? Savanya a szőlő, oszt ennyi.Kash írta:Az ellen fórum szerint Messi csak a kapu közvetlen közeléből tud gólt rúgni, ezért érte be CR-t.
Mert 60 percig nem a góllövés volt az elsőszámu feladata.barca0000 írta:Valaki mondja már meg nekem miért kell 60 perc semmitevés és egy kihagyott tizenegyes, ahhoz hogy hajtson és gólokat lőjön? Szemmel láthatóan a tizenegyes után rákapcsolt, gondolom égett rendesen a képe amit meg is lehet érteni, csak azt nem értem miért kell saját magát ilyen helyzetekbe hozni?
Nem volt semmilyen semmitevés, csak nem vállalt annyit, hamarabb szabadult a labdától. Egyszerűen nem volt olyan látványos a játéka. Nem is sétálgatott, a szerepköre miatt inkább osztogatott. A kiállítás (de talán már Piqué gólja után) után persze, hogy aktívabb lett. Egy szétesőfélben lévő, 11 emberrel játszó Rayo ellen persze, hogy aktívabb lett támadásban, szinte át se jöttek a félpályán.barca0000 írta:Valaki mondja már meg nekem miért kell 60 perc semmitevés és egy kihagyott tizenegyes, ahhoz hogy hajtson és gólokat lőjön? Szemmel láthatóan a tizenegyes után rákapcsolt, gondolom égett rendesen a képe amit meg is lehet érteni, csak azt nem értem miért kell saját magát ilyen helyzetekbe hozni?
Nem normális statok. Ilyen csak a játékokban van...S.Agüero írta:Leo Messi 2014–2015-ös szezonja az FC Barcelona mezében: 38 tétmérkőzés, 41 gól, 21 gólpassz.