2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem is bánom. Ha van valami, amiben az új vezetőség jobb, az az igazolások.Samper írta:Teljesen nyilvánvaló, hogy a Bartomeu - Braida féle vezetés a transferban ellenére mennél hamarabb látványos igazolásokkal akar erősíteni. Ezzel kész tények elé állítja az elnökválasztókat, illetve az új vezetőséget - ha másokat választanának meg.
Nagyon jól ment neki, viszont két probléma vanCapon írta:Komoly esély van rá. A klub úgy kommunikálta mikor leigazoltuk, hogy csak 1 évet tölt a B-be és köv. szezonra a nagy csapat tagja lesz.S.Agüero írta:Jövő nyáron ez lesz a középpályánk:
...Halilovic...
Párszor láttam a B csapatot játszani, inkább a szezon elején és azokon a meccseken elég ígéretes volt a fiatal horvát, nem tudom azóta hogy szerepelt.
Látszik rajta, hogy tehetséges, de még vannak meggondolatlan megoldásai.. Szerintem még minimum egy évig a B-ben kéne maradnia!Capon írta:Komoly esély van rá. A klub úgy kommunikálta mikor leigazoltuk, hogy csak 1 évet tölt a B-be és köv. szezonra a nagy csapat tagja lesz.S.Agüero írta:Jövő nyáron ez lesz a középpályánk:
...Halilovic...
Párszor láttam a B csapatot játszani, inkább a szezon elején és azokon a meccseken elég ígéretes volt a fiatal horvát, nem tudom azóta hogy szerepelt.
Komoly esély van rá. A klub úgy kommunikálta mikor leigazoltuk, hogy csak 1 évet tölt a B-be és köv. szezonra a nagy csapat tagja lesz.S.Agüero írta:Jövő nyáron ez lesz a középpályánk:
...Halilovic...
Szerintem azért jönnek szóba többen, mivel most nem csak Xavi helyére kell keresni embert, hanem Iniesta helyére is. Jövő nyáron (sajnos) Iniesta pótlása is napirenden lesz. 33. évében jár majd, erre gondolni kell.LG írta:Végig olvasva amit ketten írtatok, értem mit mondotok, de úgy veszem észre, a vezetőség máshogy gondolkozik. Nem Iniesta helyére akarnak embert, az alap kp. valószínűleg marad ami ebben a szezonban is volt. Olyan játékost keresnek, aki Xavi idei szerepkörét látná el, tehát 4. számú középpályást. Ez lehetne Gündogan.Az, hogy Xavi utód kell az inkább a nevére vonatkozik, mint a posztjára.
Ott van Pogba, ha iránta is komolyak a szándékaink, vele nyilván más terveink lennének. De szerintem ő most divat, ezért került velünk szóba. Egyébként nem hinném, hogy megfelelő ember lenne Iniesta helyére, az okokat már néhányan, többek közt Rivaldo kolléga leírta.
Álon Lemzi meg londa angol gazembel.
csak ennyit:Samper még bőven elpadozgat, az nem probléma
Kizárt! Kezdő lesz és szerintem Iniesta (amúgy is inkább rá hajaz a játéka nem klasszikus szervező játékos inkább támadó kp akinek ban némi szervező szerepköre) helyén és Ini fog Xavi helyére kerülni. 25 éves játékos főleg egy olyan városból ahol istenbe imádják padra nem igazol.LG írta: Olyan játékost keresnek, aki Xavi idei szerepkörét látná el, tehát 4. számú középpályást. Ez lehetne Gündogan.
Végig olvasva amit ketten írtatok, értem mit mondotok, de úgy veszem észre, a vezetőség máshogy gondolkozik. Nem Iniesta helyére akarnak embert, az alap kp. valószínűleg marad ami ebben a szezonban is volt. Olyan játékost keresnek, aki Xavi idei szerepkörét látná el, tehát 4. számú középpályást. Ez lehetne Gündogan.Az, hogy Xavi utód kell az inkább a nevére vonatkozik, mint a posztjára.
Plussz ő is többet sérült, mint ép, bár senal játékosról beszélünk..visca el barca írta:pont olyan kutyaütő mint az összes többi angol felsztárolt középszer (wilshere, sterling és a többi csodatini)Castiel írta:Ha már Arsenal!
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... sa-2414933" target="_blank
Ő sem egy kutyaütő a posztján! Még ha ez pletyka is, azért róla is megérne egy kis elgondolkodás, ha máshol nem is itt az oldalon. A baj hogy ő is üveglábú! De 70 millió sok lenne érte. egy olyan 25 32 milla közötti ár viszont tényleg elfogadható lenne.
Ja, csak a nagy meccseken durvábban eltűnik, mint CR.Chino írta: Ezért favorizálom inkább Pogbát, mert ő előrejátékban is jó, Iniesta szerepkörébe beleillik és stabilitást is tud adni a kp-nak. Rakitic pozíciójára is be lehet rakni. Egyáltalán nem buta játékos, mint azt itt sokan képzelik. Nagyon technikás, a kispasszos játékhoz is van érzéke.
Pedro idén: 0 gól a BL-ben.Leon írta:Mert Pedro aztán megoldotta!Stalkyard írta: Majd Munir és Sandro megoldja a BL-ben, igaz?
Most néztem vissza a Dortmund-München Kupameccset- Thiago és Gündogan videó is coming, csababarca készülj, utána Verratti is leszPetr írta:Right-back options to replace Alves: Darmian (25 Torino), Vidal (25 Sevilla), Weiser (21 Bayern)
, and Bellerín (20 Arsenal)
Vidal tényező ezek közül a nevek közül, de ő sem az igazi.
pont olyan kutyaütő mint az összes többi angol felsztárolt középszer (wilshere, sterling és a többi csodatini)Castiel írta:Ha már Arsenal!
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... sa-2414933" target="_blank
Ő sem egy kutyaütő a posztján! Még ha ez pletyka is, azért róla is megérne egy kis elgondolkodás, ha máshol nem is itt az oldalon. A baj hogy ő is üveglábú! De 70 millió sok lenne érte. egy olyan 25 32 milla közötti ár viszont tényleg elfogadható lenne.