Leo Messi
-
- aka Game90
Ronaldinho és Ronaldo mindig is nagyobb kedvenceim lesznek, de amit ez az ember csinál, arra nincsenek szavak. 86 gól... Még a világ legjobb csapatából is messze kiemelkedik. A válogatottal nyerjen egy VB aranyat és akkor nem kérdés, hogy G.O.A.T.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Több mint 55 éve labdarúgás rajongó vagyok,de én még ilyen zsenit nem láttam. Nekem bárki mondhatja /Puskás,Pelé,Ronándó/eggyik sem veszi fel vele a versenyt,mivel akkor sokkal lassabb volt a játék.Ők a mai gyors játékban sehol sem lennének.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Grat az elképesztő világrekordhoz!
Azt hiszem mást fölösleges is írnom, tényleg mindent kimerítettünk vele kapcsolatban. 

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
ja, az megvan hogy 23 gólos már a bajnokságban? :DDD néhány éve ennyivel lettek a végén gólkirályok, most meg a felénél se járunk még. klub és egyéni szinten tényleg mindenkit túlszárnyalt már akit lehet, csak a válogatott hiányzik neki, hajrá.
Az ellenérv, h Müller kevesebb meccsen érte el a góljait, abban a pillanatban érvényét vesztette, amikor Messi belőtte a 86-os számút. Így ugyanis nem egyformán állnak.
Mondjuk izgalmas belegondolni, h Müller ennél is jobb gól/meccs átlaggal rendelkezett, kicsit érezhette a ketrecet a tag...ill. alattomos módon rá játszottak a társak, az ellenfelek pedig hagyták besétálni a kapuig és begurítani a labdát, mint Messinél.
Nem tudom ki linkelte múltkor be róla azt a 22 perces videót, de akkor sikerült kicsit objektívebben tekintenem rá, és ugyan furán hangzik, de ezen láttam igazán, h nincs ő elmaradva a történelem legjobbjaitól. Nálam Puskás, Pelé, Maradona, Cruyff, Zidane és Ronaldo is jobb, igaz Messi 25(!) éves. A világbajnoki címet én is sokra értékelem, az említett játékosok pedig vastagon benne voltak a sajátjuk megnyerésében, Cruyff meg az ezüstben, nincs is egy lapon említve sokszor a többiekkel, pedig tudásban ott van mellettük. Előre a vb címre! Mondjuk ezt ebben az argentin válogatottban nem látom.
Amúgy, h nem felezik sérülések a pályafutását, nálam egyértelműen a best of all time az Ronaldo lenne, olyan technikás, ügyes, eszes focista még nem született, mint ő. Nem bocsátom meg Nuneznek, h elüldözte, még akkor sem, ha emiatt érkezett Rivaldo, pedig előtte is emelem a nem létező kalapom.
Kétségeink se legyenek, ha az említett játékosok egyszerre játszanának, Messit mindig együtt említenék velük.
Mondjuk izgalmas belegondolni, h Müller ennél is jobb gól/meccs átlaggal rendelkezett, kicsit érezhette a ketrecet a tag...ill. alattomos módon rá játszottak a társak, az ellenfelek pedig hagyták besétálni a kapuig és begurítani a labdát, mint Messinél.
Nem tudom ki linkelte múltkor be róla azt a 22 perces videót, de akkor sikerült kicsit objektívebben tekintenem rá, és ugyan furán hangzik, de ezen láttam igazán, h nincs ő elmaradva a történelem legjobbjaitól. Nálam Puskás, Pelé, Maradona, Cruyff, Zidane és Ronaldo is jobb, igaz Messi 25(!) éves. A világbajnoki címet én is sokra értékelem, az említett játékosok pedig vastagon benne voltak a sajátjuk megnyerésében, Cruyff meg az ezüstben, nincs is egy lapon említve sokszor a többiekkel, pedig tudásban ott van mellettük. Előre a vb címre! Mondjuk ezt ebben az argentin válogatottban nem látom.
Amúgy, h nem felezik sérülések a pályafutását, nálam egyértelműen a best of all time az Ronaldo lenne, olyan technikás, ügyes, eszes focista még nem született, mint ő. Nem bocsátom meg Nuneznek, h elüldözte, még akkor sem, ha emiatt érkezett Rivaldo, pedig előtte is emelem a nem létező kalapom.
Kétségeink se legyenek, ha az említett játékosok egyszerre játszanának, Messit mindig együtt említenék velük.
- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
Egyszerűen hihetetlen ez a pali. Tényleg nehéz rá szavakat találni. A tegnapi első gólja volt a tökéletes példa arra, hogy gyakorlatilag ő akkor lő gólt, amikor csak akar. Gratulálok neki a rekord megdöntéséhez. Egy napon büszkén fogom majd mesélni az unokáimnak, hogy hogy én láthattam játszani Messit, és ezt a Barcelonát.
ARANYCIPŐT MINDKÉT LÁBÁRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- lui1698
- Llegenda del Barça
Sajnos kiderült, hogy Müller kevesebb meccsen érte el a góljait, ráadásul tizit se lőtt.
És ráadásul Müller magasabb is volt, és köztudott, hogy magasabb légrétegekben ritkább a levegő, ezért neki nagyon nehéz volt így játszani.
És ráadásul Müller magasabb is volt, és köztudott, hogy magasabb légrétegekben ritkább a levegő, ezért neki nagyon nehéz volt így játszani.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- miihii
- KHAL
A ma esti termés:

Megszokhattuk már, de akkor is hihetetlen a pali. Lassan tényleg nem marad, ami ne az ő nevével kezdődne és még meddig döntögetheti a világ- és klubrekordokat...
D10S

Megszokhattuk már, de akkor is hihetetlen a pali. Lassan tényleg nem marad, ami ne az ő nevével kezdődne és még meddig döntögetheti a világ- és klubrekordokat...
D10S

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- shutterisland
- Director del Fútbol
what can i say ?
voltak fantasztikus játékosok, vannak, és lesznek is.
de hogy messi a valaha volt egyik legjobb játékos már most 25 évesen, az hót-ziher.
lehet mondani, hogy na de a válogatottal...na de xavi és iniesta...na de nem ollózza a gólokat...na de kapott kiskorában hormonokat...engem már tényleg nem érdekel.
szeretni vagy nem szeretni szubjektív dolog, de aki csak egy kicsit is objektív, az bevallja (legalább magának) hogy az ezen a földön élt legjobb játékosokkal nem hogy lehet, hanem igenis KELL egy lapon említeni.
a barcelona és úgy en bloc a foci történelem könyvei már most is vele vannak tele, viszont ha csak megközelítőleg ilyen teljesítményt hoz le az elkövetkezendő években, még több hasonló szenzációs rekord fog a nevéhez fűződni, ennél nagyobbak is.
örülök, hogy ezt láthatom. (na nyál off nekem is)
voltak fantasztikus játékosok, vannak, és lesznek is.
de hogy messi a valaha volt egyik legjobb játékos már most 25 évesen, az hót-ziher.
lehet mondani, hogy na de a válogatottal...na de xavi és iniesta...na de nem ollózza a gólokat...na de kapott kiskorában hormonokat...engem már tényleg nem érdekel.
szeretni vagy nem szeretni szubjektív dolog, de aki csak egy kicsit is objektív, az bevallja (legalább magának) hogy az ezen a földön élt legjobb játékosokkal nem hogy lehet, hanem igenis KELL egy lapon említeni.
a barcelona és úgy en bloc a foci történelem könyvei már most is vele vannak tele, viszont ha csak megközelítőleg ilyen teljesítményt hoz le az elkövetkezendő években, még több hasonló szenzációs rekord fog a nevéhez fűződni, ennél nagyobbak is.
örülök, hogy ezt láthatom. (na nyál off nekem is)
- davidvillabest
- Jugador del Barça
-
- Jugador d'estrella
Le a kalappal, meg van a világcsúcs! ami különlegessé teszi őt, hogy semmi különleges gólöröm. csak úgy simán, szerényen, messis(t)en.
nyomhatjuk ezt a szöveget, hogy iniesta, xavi vagy cé is érdemelne aranylabdát, de az az igazság, hogy ez a gyerek komolytalanná tette a világ összes védőjét és a föld jelenlegi játékosállományát plusz ezért az egyéni díjakat is. annyira mindenki előtt jár, hogy hihetetlen. és nem is csak pár meccsen, nem is csak néhány hónapban, vagy egykét idényben. hanem folyamatosan és fejlődve. ronaldinhonak voltak nagyobb meccsei, mintahogy zidanenak is, ronaldonak is voltak brutális periódusai, de hogy valaki konstans (éveken keresztül) hozza ezt a szintet az utóbbi tizennégy évben (amióta én követem a labdarúgást) az páratlan, és az öregek elmondása alapján előtte se volt. miközben mindenki az agyontaktikázott futballal harcol és a centire megszervezett védelmeket próbálja feltörni, messi kitudja hányadik rekordot dönti ellenük. ezért lesz a pályafutása végeztével valószínűleg tényleg minden idők legnagyobbika, akit széles mosollyal mesélünk majd azoknak, akik nem látták. nyáltömeg off.
- lui1698
- Llegenda del Barça
283 gólja van összesen, tehát ebben a szezonban meglesz a 300.
This is Messi!
This is Messi!

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Halkan jegyzem meg, e két góljával már 192-nél jár a ligában ezzel beérte az eddigi barcás csúcstartót César Rodríguez-t, tehát ha még egyet lő a következő 2 meccsen még egy rekordot megdönt az idén 

- Capon
- Llegenda del Barça
Hatalmas Gratula!!!
Nem semmi rekordot döntött meg plusz ugye a szokásos 2 gól is megvolt mellé ami a maga nemében szerintem egy újabb rekord lehet már.
BL-ben sem fog sokáig váratni minket, lassan ott is átveszi a stafétát Raúltól.
Elképesztő.
Nem semmi rekordot döntött meg plusz ugye a szokásos 2 gól is megvolt mellé ami a maga nemében szerintem egy újabb rekord lehet már.
BL-ben sem fog sokáig váratni minket, lassan ott is átveszi a stafétát Raúltól.
Elképesztő.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Gyerekek, éltem, amikor 12-ben Messi megdöntötte Gerd Müller rekordját, azok voltak az idők
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 1921_n.jpg
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 1921_n.jpg
- JanPieterzoon
- Jugador del Barça
Grat, 86 gól egészen elképesztő szám... Amúgy azt nem tudja valaki, hogy a Barca összesen mennyi gólt lőtt idén és abból mennyit Messi?
Grat Messinek
Már egykét helyen kezdik is, de Müller kevesebb meccsen lőtt 85-öt, meg h a 85 gólból 11-es nem is volt...blablabla...hihetetlen, h ahelyett, h gratulálnának, megy a savazás 

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Most megint marha unalmas lesz ez, de szenzációs... Ez az ember magasan mindenki felett áll, egyszerűen nincs hozzá fogható jelenség. Azt a könnyedséget, ahogy gondol egyet, három méteren felgyorsít sprintsebességre, fel se néz, és ellövi a labdát a sarokba... Hihetetlen, ilyen játékos nem lesz még egy, óriási hálával tartozunk, hogy láthatjuk őt!
- geridoss
- Director del Fútbol
Amikor Cristiano Ronaldo egy évben 42 gólt lőtt, azt mondtam, hogy ez igen, egy kiemelkedő, tökéletes, komplett játékos! Egy igazi korszakos zseni. Le a kalappal.
És most, mikor Messi 86 gólnál tart, megdöntötte Gerd Müller hihetetlen negyven éves rekordját, mit lehet mondani?
És most, mikor Messi 86 gólnál tart, megdöntötte Gerd Müller hihetetlen negyven éves rekordját, mit lehet mondani?
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!