Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Fantasztikus kép! Örülök, hogy nem vereséggel zárta az utolsó bajnoki meccsét nálunk. Remélem lesz idén még egy győztes meccse nálunk.Deus írta:Találtam még egy rohadt jó Pep -es wall -t!
http://pain19.deviantart.com/art/Thank- ... -298737397
Mondjuk a képen elég nehéz kivenni, ki emeli a magasba.LG írta:Igen. Puyol és Xavi már játékosként, edzőként is elbúcsúztatták. Az biztos, hogy ez a 3 személy a klub legnagyobb ikonja közé tartozik.messideco írta:És Puyol emeli a magasba
Igen. Puyol és Xavi már játékosként, edzőként is elbúcsúztatták. Az biztos, hogy ez a 3 személy a klub legnagyobb ikonja közé tartozik.messideco írta:És Puyol emeli a magasba
Köszönöm ezt a remek képet és az időpontot!miihii írta:
Pep játékosként int búcsút a Camp Nou-nak, 2001.06.24. :
Ez melyik video, mert engem is érdekelne? Csak mert van bennem mazo-hajlam, agyba-főbe nézem mostanában ezeket a videokat. És az sem érdekel, hogy potyogtak a könnyeim a barátnőm és édesapám előtt, mert ez olyan pillanat volt, amint minden Barca-szurkoló szívből átélt.Ronaldinho&Barca írta:. Ez a 13 perces búcsú videó pedig fenomenális.. bevallom többször kellett neki essek, hogy végig nézzem. Amikor megcsuklik a szava a „Tudjátok, hogy nagyon fogtok hiányozni..", Puyol könnyes tekintete, és a végén a Viva la vida szám és még sorolhatnám a képkockákat.. (
Ja de, EB idén lesz, hülye vagyok bocsiGerard3Piqué írta:Nem inkább VB-t??Firefox írta: Nem, belőle nagyobb ellenség lenneDe vele is csak poénból ellenségeskednének, úgy mint veled
![]()
Komolyra fordítva:
Tényleg jó döntést hozott, hogy inkább pihen, mint leszerződik máshová. Én is azok pártján állok, akik azt mondjuk, hogy 1 év pihenés után visszatér, de ha nem, akkor üljön le a Nemzeti kispadra, és nyerjen EB-t![]()
Sok sikert neki!
Nem kötekedni akartam !
Nem inkább VB-t??Firefox írta: Nem, belőle nagyobb ellenség lenneDe vele is csak poénból ellenségeskednének, úgy mint veled
![]()
Komolyra fordítva:
Tényleg jó döntést hozott, hogy inkább pihen, mint leszerződik máshová. Én is azok pártján állok, akik azt mondjuk, hogy 1 év pihenés után visszatér, de ha nem, akkor üljön le a Nemzeti kispadra, és nyerjen EB-t![]()
Sok sikert neki!
Nem, belőle nagyobb ellenség lenneKash írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/08 ... helsea_nek
Ha most tegyük fel Pep a következő idénytől mondjuk a Cselsea-hoz megy, mint edző, és kiejti jövőre a Barcát a BL-ből, ő is olyan ellenség lenne mint Figo!?
Egyébként jól döntött, hogy elutasitotta.