2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ennél nincs lejjebb... kijelentik a 8-2 után, hogy ki nem eladhatatlan. Ha jól emlékszem, akkor Semedo és Dembelé is ide tartozott. Ez annyira jól sikerült megint, hogy eladjuk Őket, míg akik miatt 5 éve égünk folyamatosan, na azok megkapják a 6. Évben is az esély, és gála kezdők lesznek. Kész, erre nincs ésszerű magyarázat már, vagy valami mondja már el, hogy ennek így vajon mi értelme van?visca el barca írta: ↑2020.09.29. 20:07:40vicces lesz ha eladjuk dembelet 50ért a unitednek. van még lejjebb?
Depay-t is megérthetnétek. Holland tkp/tám bal, középső több poszton is bevethető nem 21 alatti,mert mondhat mindenki mindent,de jövőre nincs Messi, Dembelével nem biztos,hogy számolni kell akkor viszont minden szélsőnk fiatal.most pénzért megvenni és van egy szezonja összeszokni mindenkivel úgy,hogy Messi még van és nem rögtön a mélyvízbe dobjákFeast4 írta: ↑2020.09.29. 19:27:58
Az a baj, hogy nincs pénzünk. És marhára látszik most a piacon. Annyi, hogy míg pl. a Real bejelentette, hogy gáz van nem igazolunk senkit, ezek itt okoskodnak, hogy majd ilyen igazolás olyan igazolás, de a tény az, hogy fizetésmérséklés megy és kb. mindenkit eladunk aki nem első perctől barca játékos. Itt tartunk. Egy 20 milliós hátvéd se megy.
Másrészt mivel fullra látszik mi zajlik nálunk a szerintem akar ide jönni a kutya. Az egész csapat széthullott. vezetőség repül. Messi fel akar állni.
Másrészt a célpontok se győznek meg. Destet még értem. Fiatal holland amerikai a holland edzőnek. Okés.
De Depay? Fatira fogunk hozni még egy szélsőt.
Másrészt megmondom én most először figyeltem Garciat a hétvégén. 5 gólból 3 róla volt. Persze mindenkinek lehet rossz napja, de ez kemény volt. Szóval nem tudom máskor milyen, de ha ezt tudja akkor inkább hagyjuk.
Igazad van nem is értem Wague-t miért kellett kölcsön adni. Gondolom mindenre megvannak az ötleteik és a terv
Nem igazán értem a Barcelonát sem. Messi-ért foggal-körömmel ragaszkodnak. A játékos ráadásul szeretne menni, jövőre pénzt sem látnak belőle és a City is őt akarja. Nem igazán látom a rációt ebben az egész dologban.Chino írta: ↑2020.09.29. 17:13:20
A Citynek most felajánlották Rafinhat is az EG ügyletbe. Nem igazán értem a Cityt sem. Most igazolták 45 millióért Laporte meg Stones mellé Akét, plusz szinte 100 %, hogy hozzák 70 millió körül Ruben Diast, EG-ért pedig foggal-körömmel ragaszkodnak. A játékos ráadásul szeretne menni, jövőre pénzt sem látnak belőle és Pep sem hiszem, hogy szívatni akarna minket. Nem igazán látom a rációt ebben az egész dologban.
Csütörtök óta az megy, hogy már másnap bejelentik.
Nem is akarom megmondani, mert ilyen szinten sose láttam, hogy csinálják, de érdemes megnézni a Bayernt. Ilyen szinten az Ő gazdálkodásuk szerintem mintaszerű. Csak akkor vásárolnak drágán, ha valaki tényleg nagyon egyedi és hiányposzt, csak akkor veszik meg ha nem verik magukat a gazdálkodásukat hosszú évekre meghatározó költségekbe.Stalkyard írta: ↑2020.09.28. 14:51:56Bármilyen mértékben jogosan kritizálható a sportszakmai vezetése a klubnak, de azért nemár...Feast4 írta: ↑2020.09.28. 13:59:35
Nálunk mi van?" Te figyi már Lautaro Martinez kivásárlási ára 100 millió, argentin ráadásul, lőtt legalább 10 gólt tavaly. Ne már ÓÓÓÓ! Na akkor irány Milánó, hátha egy marék szotyiért elhozhatjuk!"
Ehhez nem kell játékos megfigyelőnek lenni. Ezt a feleségemmel is meg tudom csináltatni, pedig három éve magyarázom mi a les. De azt meg tudja csinálni, hogy szívem ebből a listából válassz ki 19-23 év közötti csatárt, aki legyen top ligás és jó drága.
Egyrészt ne akarjuk már itthonról a fotelből megmondani, hogy működik a játékosmegfigyelés egy profi klubnál. Másrészt, honnan tudod, hogy ez nálunk így zajlik? Csak mert megjelennek jól csengő, éppen felkapott nevek a jelöltek között a SAJTÓban (azért emelem ki, mert kétségeim vannak, egy nyári átigazolási szezonban hány olyan név ténylegesen célpont, aki a sajtóban pörög folyamatosan)? Ez minden nagy klubnál megvan. De szerinted akkor Trincaot hogy találtuk meg? Vagy Destet? Esetleg nemrég Arthurt, stb. Ezek nem felkapott nevek.
Na most Koeman taktikai zsenije engem még annyira nem nyűgözött le, hogy elfogadjam azt, hogy nem kell plusz csatár, mert megoldja.sansz írta: ↑2020.09.28. 14:30:31Egyrészt az edző is megmondta,hogy nem baj,ha jön még valaki, de megvagyunk plusz csatár nélkül is. És ez szerintem is így van, őszintén, mikor Trincao játszott Grizes helyett szerintem totál jók voltunk. Kinek a helyére akarsz egy olcsójánost? Max Messi helyére lehet, de őt még padoztatni sem lehet.