2011.01.12. 11:03:05
Lionel85 írta:barca2010 írta:Egyet azért ne felejts el, hogy Messi mögött van egy nem akármilyen csapat, és ez semmit nem von le az érdemeiből, de Maradona az Maradona. Nagyon vigyázni kell bármilyen kijelentéssel, hogy ki a jobb! Mindenkit elragad a hév, ha lát Messitől valamit, engem is nem tagadom, és már párszor én is mondtam, hogy minden idők legjobbja. Ez azért van, mert most Őt látjuk. Javaslom, hogy nézd meg az Argentínok meccseit a 86-os vb.-n. Hasonlókat fogsz érezni szerintem. Amit Maradona csinált ott, azért két aranylabda is járhatna egyszerre.
Sajnos én mindig úgy nézem a játékosokat, edzőket, hogy a szakma mellett milyen emberek is. Ettől viszont nálam Maradona sosem lesz az első, akár megszületett volna Messi, akár nem és ő lenne máig a sztár. Így vagyok és talán vagyunk Mourinhóval is. Jó szakember, de emberileg egy hulladék és ez rányomja a megítélésére a bélyeget. Maradona is bitang jó játékos volt, láttam a 86-os döntőn, de emberileg szintén béka feneke alatt van.
Maradona minden idők legjobbja volt szerintem, amit a pályán művelt. Az, hogy emellett milyen ember volt, hát istenem, nem vagyunk egyformák, de abban egyetértünk, hogy Mouval együtt nem szimpatikus emberek számomra sem.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!