Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Megvárom, míg lezárul az átigazolási időszak, de ebben a pillanatban, csodálkoznék, ha az első négyben végeznénk, tavaly a Bilbao is nagyot ment, év végére estek vissza, Betis szintén, persze nem jelent semmit, de nem jó előjelek ezek számunkra. És mi, hogy nem erősödtünk az biztos. És ez még csak a bajnokság. Nem zavarna, de az Olmo-s pénzből többet is ki lehetett volna hozni.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.23. 13:06:02MD szerint nem akarjuk eladni Christensent, és nem akarjuk leigazolni Pubillt.
Továbbra is Cancelot szeretnénk kölcsönbe.
Ha már Gündogan hivatalosan a Cityé, remélem Cancelo esetében ezt értékelni fogják.
Sajnálom Gündogan távozását, mert a tavalyi szezon legjobb játékosa volt.
Érkező még biztosan lesz szerintem. Chiesára szerintem nagyon komoly esély van, őt nagyon valószínűnek tartom. Az árával sem lenne gond, mert a Juve nem elsősorban az eladási árat tartja szem előtt, hanem, hogy biztosan szabaduljon tőle és további érdeklődő is a Serie A-ból van, amit nyilván nem akarnak és a játékosnak is a Barca a prioritása, a fizuját is lecsökkentené nettó 4 millióra.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.23. 10:26:40Nyugi, meg fogják oldani, és lesz még érkező. Mégegyszer nem merik szerintem megkockáztatni (Koeman 2. éve)a korai BL kiesést, igaz nincsenek csoportok, de több tízmilliótól eshetünk el, és a szponzori pénzeknek sem tesz jót. Ez tényleg pénzügyi egyensúly megtermtése, sajnos sokak beáldozásával. Emellett szerintem a La Ligának sem tenne jót, lassan előz az olasz, német bajnokság.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.23. 10:10:22
Olmo elég sanszos a 2. fordulót is kihagyja, csak tudnám hova akarunk még igazolni, ha regisztrálni sem tudunk.
Mondjuk az érhetetlen, hogy nem fér bele Olmo, Gündogan 18, Roque 3, Faye valami apró bérébe, emellett ha jól emlékszem befolyt 10 Araujoért azóta. Szerintem inkább az a probléma, hogy Gündogan, Faye, Roque még nem hivatalos.
Garcia ha tényleg távozik, akkor becsülendő, amikor senki nem akar. Ha 15-öt kapunk érte, az szerintem nem rossz üzlet, és így Christensen maradhat, akit sokkal jobb játékosnak tartok. Ha Lenglet sikerül elpasszolni, azért remélem egy thetséges védő van az utánpótlásban, mert elvileg Mbacke is mehet, ha jó ajánlat érkezik.
Remélem Cancelo jön vissza, én úgy Gondolom, Flicknek támadni tudó jhv-re van szüksége, és Kounde mehet vissza középre (egy új Balde sérülésig)
Ferran példát vehetne Garciától, ha menne 25-30 ért, szerintem jöhetne egy minőségi bal szélső is.
60+Ferran=Leaó?ez lenne az év üzlete
Kis nosztalgia lejjebb.
Nyugi, meg fogják oldani, és lesz még érkező. Mégegyszer nem merik szerintem megkockáztatni (Koeman 2. éve)a korai BL kiesést, igaz nincsenek csoportok, de több tízmilliótól eshetünk el, és a szponzori pénzeknek sem tesz jót. Ez tényleg pénzügyi egyensúly megtermtése, sajnos sokak beáldozásával. Emellett szerintem a La Ligának sem tenne jót, lassan előz az olasz, német bajnokság.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.23. 10:10:22
Olmo elég sanszos a 2. fordulót is kihagyja, csak tudnám hova akarunk még igazolni, ha regisztrálni sem tudunk.
Dehogynem. A következő szezonban röhögve eltett 21 gólt az Atletiben. Nagyon jó csatár volt ő még akkor is. Mi meg a 2-8 után magyaráztuk, hogy a csatárokkal volt gond, mert miért nem lőttek 9-et. Meg miért nem ők tartóztatták fel a München rohamait.
Hát igen, nem teljesen elhanyagolható dolog, hogy nyert egy vb-t, mi meg azóta mit is? Kicsit erősebb csapatot raktak köré, mint mi, akik évek óta el vagyunk tájolva építkezés terén. Miért ne jutottak volna tovább a csoportból? Mexikót simán verték, Lengyelországot a földbe döngölték. Utána Horvátországot kb tönkre verték.
Na, ezzel nagyon egyetértek. Pont ez volt a gond. Ez szerintem most is hiányzik. Csak nem mindegy, kin kérjük számon. Lewandowskin, vagy a nagyon cuki Bernalon és Casadón, ahová 55 millióból simán lehetett volna igazolni. Merino például 32 millióért kelt el.
Ezzel is egyetértek. Nem hiába mondtam, hogy kellene góllövő is. Lewandowski ennyi idősen simán kifújhat szezon közben. Ilyenkor ellentmondásba kerülnek a "megvagyunk" vs "Lewandowski a hibás" állítások. Az a vicc, hogy az 55 millióból egy Merino + Pavlidis pakk kijött volna.
Nyilván, de ha hozza a gólokat, akkor meg van oldva a probléma. Annyira kevés manapság a jó csatár, hogy meg kell becsülni, hogy nekünk van egy ilyen csatárunk. Meg lehet nézni, hogy 20-30 évvel ezelőtt hány góllal lettek gólkirályok, meg most. Egy Vlahovics második lehetett tavaly az olasz bajnokságban a góllövőlistán, a 16 góljával. Egy szerencsétlen Vlahovics, aki mindent kihagy, és ő ma top csatárnak számít. Nagy szerencse, hogy leakasztottuk Lewy-t, amíg engedtek minket igazolni. Nagy gáz lenne itt azóta nélküle.
Én hajlok arra, hogy ez a gyászos hangulat szándékosan van így előidézve, hogy Laporta valami közepesen jó húzással a végén megint elhitesse, hogy mennyire nehéz helyzetből mennyire ügyes volt... Ha lesz valami villantás a végére, akkor biztos leszek benne, hogy ez így volt tervezve. Pár dologra reflektálnék.Goikoechea írta: ↑2024.08.23. 00:30:37Elég gyászos a hangulat. Én sem vagyok hurrá hangulatban, de az, hogy elmegy Faye aki nem bizonyított semmit a ligában, még nem kell kardba dőlni. Garcia, hogy lehetett top védő tavaly a Gironaban? Rendszer volt. Taktika. Amennyiben jön Cancelo, és van Balde, akkor Kunde miért nem játszhat középen? Én nagyon fel voltam háborodva amikor Guardiola a kedvencem Yaya helyett egy nyikhaj 18 éves Busit kezdett el játszatni. Kinek lett igaza. A csíra gyerek legenda lett. Csőd közeli helyzetben van a klub, de ez nem középcsapat alapanyag, rendes taktikával eredményeket lehet elérni, lásd Girona, Leverkusen. Ott sem top játékosokról beszélünk. Ja van egy Wirtz, nekünk Jamal. Az utolsó hét nagyon fontos lesz, de a vezetőségnek, edzőnek nem az a célja, hogy kiárusítsa a csapatot. Remélem ez lesz az utolsó év, hogy ennyire szűkösködünk. Hajrá!
Ez egy nagyon jó összehasonlítás, a napokban pont én is gondoltam rá. Suarezt az utolsó két évében már sokat szidtuk(jogosan), hogy a góljain kívül (ha van gólja!) akkor semmi, nulla és azt az embert már nem is lehetett máshogy értékelni, vagy lőtt gólt, vagy nem. És ezt kevésnek éreztük. Persze őt sem kivezettük szépen, hanem kidobtuk, de mindegy. Legutóbbi meccsén Lewa rúgott két gólt, mellesleg valójában egyik sem neki volt elsősorban köszönhető, de ettől máris a meccs legjobbja lett, holott a gólján kívül kritikán aluli béna volt megint. Támadásokat akadályozott meg(mármint a sajátunkat) labdát nem tudott átvenni stb.Troym írta: ↑2024.08.22. 23:49:15
Tetszik ez a 20 év legjobb centere szöveg, de emlékeim szerint (meg gyorsan meg is néztem)
Suarez az utolsó itt töltött szezonjában 26 meccsen elpakolt 16 gólt, adott 8 gólpasszt. Lewa mester 35 meccsen eljutott 19 gólig és 8 gólpasszig.
Akkor mindenki imát mormolt, hogy elmegy Suarez, most meg ennek a teljesítménynek tapsolunk, amivel alapkezdőként 4. lett a góllövőlistán.
Ezt a 3 nevet kiemelném.
Elég meglepő lenne, ha két 0 percesben látta a megoldást, akik közül az egyik 21 éves, és még ilyen korára sem került a csapatba, a másik meg még kiskorú.
Araujó, ahogy írtad is, lehet, lép, ha nem idén, jövőre, meg eléggé porcelán ő is. Koundé kell szélre, ha nem lesz Cancelo. Cubarsi oké, bár ő is még mindig rohadt fiatal, azért nem kéne egy egész idényt végignyomatni vele sem. Christensen kell vkp-ba, mer' ki más? Bernal cuki, meg Casado szimpi, meg minden, de hát... Inigo porcelán is, bizonytalan is, EG meg nem annyira porcelán, cserébe még bizonytalanabb és tetű lassú is testben és fejben is. Szóval ha jobban megnézzük, ez a hat középső védő lényegében másfél, maximum kettő, ha összelegózom őket Araujóból, Christensenből és Cubarsiból. Elférne Faye...Bestbarca írta: ↑2024.08.22. 22:51:48Center védők: Araujo, Kounde, Cubarsi, Christensen, Inigo Martinez, akár Eric Garcia
Hova még védő. Mostani helyzetünkben hova többet? Tudom Araujo nem lesz sokáig, de ki kell húzni. Faye-val se lennénk sokkal beljebb nem egy Ruben Dias. A jó védelem nem csak egy egyének kérdése.
Araújo egész őszre off. Koundé szélső. Marad Cubarsí és Martinez a komolyan vehetők közül. Christensent vissza lehet vonni, de akkor a középpályán veszítünk komoly stabilitást, és át is rohant rajtunk a Valencia, amíg bírta szusszal. Az ilyen csapatokat lenyomhatjuk a második félidőben, mert a 70. percben már jéghegyeket látnak és azt se tudják, merre van a kijárat. De a Bayern-féle csapatok végig legalább úgy fognak játszani, mint a Valencia az első félidőben, és olyankor kapjuk a 3-4 gólokat. Mikor mennyit. Mennyiségre megvagyunk, az lehet. Csak nem ez számít.
Ez bizony nagyon nagy igazság.
Vkp: lehet de ez csak feltételezés. Mivan ha látta az első edzések után a megoldást.gránit írta: ↑2024.08.22. 22:35:50Tele vagyunk olyan titánokkal, mint Eric Garcia vagy Lenglet. A BL-ben meg sokszor megtapasztaltuk már, hogy minden lánc csak olyan erős, amilyen a leggyengébb láncszeme.
Pontosabban, megmondták neki, hogy mondja ezt. A nyár korábbi szakaszában még ennek az ellenkezőjét mondta.
Az a baj, hogy Ferrannak senki más nem fog évi 10 milliós fizut adni. Jó neki itt, ezt el is mondta.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.22. 19:39:03Én Ferrant adnám el inkább, valahogy megértetni vele, hogy Lewy, Raphinha, Yamal, Fati, Pau, Chiesa?, szertáros is előtte van a sorban.
Fatival pedig megegyezni egy új szerződésben, csökkentéssel, és maradhat cserének.
Fati meg miért egyezne bele új szerződésbe? 14 misit keres itt évente. Neki is nagyon jó itt.
Tele vagyunk olyan titánokkal, mint Eric Garcia vagy Lenglet. A BL-ben meg sokszor megtapasztaltuk már, hogy minden lánc csak olyan erős, amilyen a leggyengébb láncszeme.
Pontosabban, megmondták neki, hogy mondja ezt. A nyár korábbi szakaszában még ennek az ellenkezőjét mondta.
Az a baj, hogy Ferrannak senki más nem fog évi 10 milliós fizut adni. Jó neki itt, ezt el is mondta.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.22. 19:39:03Én Ferrant adnám el inkább, valahogy megértetni vele, hogy Lewy, Raphinha, Yamal, Fati, Pau, Chiesa?, szertáros is előtte van a sorban.
Fatival pedig megegyezni egy új szerződésben, csökkentéssel, és maradhat cserének.