El Sie7e írta: ↑2025.04.02. 16:04:13
ne haragudj de ez a 3 napra felvett könyvelő aki mindent lepecsételt majd eltűnt a naplementébe több mint büdös. ez a Barca saját könyvelője. kirakták az addigi céget majd jött valaki 3 napra majd megint egy új cég aki most nem számolta el nekik ezt a pénzt ami a cikk szerint még be sem érkezett egészbe. bűzlik az egész.
Ez lenne a lényeg, amit Barcaman ír. Nem ítélem el Perezt sem, amit a klubotokért tesz, Laporta ahhoz képest "kismiska". Sőt, elismerésre méltó, amit anyagilag összehozott, nemrég linkeltem róla egy cikket (azért ott is vannak minimum szürke foltok)
De ne vicceljünk már, azért ítélik el sokan a Barcát, mert állandóan kiskapukat keres az eszement szabályok ellenében. A saját nevelésű játékosainkat nem engedik regisztrálni, és hatalmas anyagi károkat okoznak, a szabályaikra hivatkozva.
Lejjebb írtam, Yamal+Cubarsi új szerződéséhez 1/4 kellene vagy 80 milliós bevétel.
Szerinted ez normális?
Vagy ha ingyen távozna Yamal a Chelseabe 38. játékosnak, a nézettség pedig a béka . alá esne, amikor lassan lejár a közvetítési szerződés?
Félig Off (másik topic) lehet lenne rá lehetőség a bajnokság színvonalán és a bíráskodáson javítani, ha nem vinné el az energiájuk és pénzük egy részét a streamelő kalózokat üldözni a legmagasabb szolgáltatói (közvetítés) díjak mellett, és a barcát szivatni, szabályokat módosítani, könyvelőket jogászokat megbízva mindenféle saját szabályra hivatkozva, ami mint kiderült jogszabályba ütközik.
Nemrég volt itt is téma, tudsz mondani másik liga elnököt? Nem, mert azok nem dumálnak bele a klubcsapatok igazolásába, regisztrációjába, mert az a céljuk, hogy eladhatóbb és színvonalasabb legyen a bajnokság, itt pedig azon, hogy kinek van nagyobb.
Lassan a kutya nem fog a La Ligába igazolni a Realon kívül, és ez a La Ligának de a Realnak sem tesz jót, nemhiába támogatja egymást a két nagy, ha az anyagiakról van szó.
gránit írta: ↑2025.04.02. 16:43:41
Azt pedig nagyon rossznak tartom, hogy ilyen adósságok mellett vágtunk bele a stadionprojektbe. Én le is állítanám, tegyék vissza a székeket, a legszükségesebb dolgokat még végezzék el, de a kacsalábon forgó részeket egyszerűen kihúznám a költségvetésből.
Pont a stadion bevételei oldhatják meg az FFP helyzetünket. Láthatjuk, hogy eladhatjuk a családi ezüstöt, ha annak 4-5%-a fordítható a keretre. Az 57-58 milliós bevételt senki nem vitatja. A La Liga elismerte, a mostani könyvelő cég elismerte. Az, hogy ez nem elég még Pau Victor regisztrálására sem, az egy másik téma.
Ahogy az is, hogy a VIP szektorokat építik a költözés helyett, amikor már januárban fel volt szerelve a 40 ezer szék. Vagy az, hogy milyen gazdasági hatásai lesznek a jövőben a tulajdonrészek eladásának, vagy ha áron alul/ingyen távozna Yamal, Cubarsi, Araujo, Gavi, Pedri.
Mindegyik téma valamiből következik(ne)
Szerk:vagy ha játékosokat adsz el, ami ugye nehéz, ha mindenki tudja, hogy kényszerhelyzetben vagy. Nemrég írtam, Lenglet-->Atletico, (ezzel a hírrel kb. biztosan) ingyen, hogy egy saját nevelés regisztrációja beférjen a fizetésébe. Továbbra is ki kell emelném, máshol/mindenhol ez formaság.