https://kezdotizenegy.com/atigazolasi-h ... barcelona/ (ezt nem reklámnak vagy spamelésnek szánom, egyszerűen csak itt egy magyar nyelvű cikk az esetről ami kb okésan leírja a szituációt)
Ők például azt írják, hogy a spanyol lapok szerint csak ifi+pénz lett érte felajánlva, viszont az olaszok szerint pedig 60 millió eurós ami Jézusom.

Vagy a Sportnak vagy a Mundónak címlapja arról szólt, hogy el tudna férni a pályán egyszerre Suárez, Lautaro, Messi és Neymar. Bár a cikket nem olvastam , mert digitálisan sehol sem találtam meg, valószínűleg a PSG által idén játszatott 4-2-2-2-t preferálnák ekkor, ahol Neymar és Leo támadó középpályások - ahol mindketten a legjobbak. Ezt szerintem csak akkor lehetne megoldani, ha a két középpályás védekező lenne, akikkel bár rendelkezik a keret Busquets és De Jong személyében, mögöttük nincs senki, legfeljebb Arthur, akinek lehet ez túl hátsó szerepkör lenne. (És ha már Arthur, a RAC1 szerint mutatkozik némi esély egy Pjanic-Arthur cserére, de őszintén remélem, hogy ez csak valami vicc.)
Tonali kapcsán még azt is el tudom képzelni, hogy valahogy az Interre szeretnénk hatni ezzel, hogy el tudjuk hozni Lautarót. Anno Abidalék január utolsó napjain próbáltak trükközni és kis híján össze is jött az a csere, hogy érkezik Bruno Fernandes, aki annak érdekében, hogy szokja a spanyol közeget, kölcsönbe kerül a Valenciába azért a Rodrigóért cserébe, akire szükség volt Suárez sérülése miatt. Bár ha ez a forgatókönyv lépne érvénybe, remélem Tonali - persze csak ha érkezik - is maximum kölcsönbe távozna, mert egy tényleg értékes fogásról lenne szó.