Leo Messi
szerintem Leo Messi most a világ legjobb játékosa, és ha nem "ég ki" korán, vagy soha akkor nyerhet vagy 2-3 aranylabdát.
-
- Director del Fútbol
Messi azt nyilatkozta a sajtónak a Copa del Rey meccs után hogy elutazik Glasgowba a skót-arg meccsre de csak nézőnek, és Pep megharagudott rá, hogy nem vele beszélte meg először. De már minden tisztázódott. http://www.goal.com/en/news/1706/barcel ... ttish-trip 

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Valóban megérdemelte, én is örültem volna, ha betalál, de én azzal is elégedett leszek, ha minden meccsen így játszik, és ennyi gólpasszt ad.bottlikakos írta:Nagyon sajnálom,hogy Messi nem talált be a Valladolid kapujába tegnap.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Barcaman14
- Director del Fútbol
ettől függetlenül hihetetlen mezőnymunkát végzett, és minden gólban benne volt, az ilyen játékososkért érdemes focit nézni!tényleg megérdemelt volna egy gólt,de a produkcioja igy is felejthetetlen csak úgy mint eddig az idei Barca!! MINDÖRÖKKÉ BARCELONAbottlikakos írta:Nagyon sajnálom,hogy Messi nem talált be a Valladolid kapujába tegnap.
Hajrá MESSI
ez a kép de durva

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Tessék:shevy írta:valaki nem tudna egy jó minúségű képet Messiről, amint szemből van, új hajjal, és nyugalmi állapotban (nem fut) köszi

"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- bottlikakos
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Nagyon sajnálom,hogy Messi nem talált be a Valladolid kapujába tegnap.
Hajrá MESSI
Hajrá MESSI

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
Messi játékáról mindig az jut eszebe mintha úgy játszana fogócskát, hogy viszi magával a labdát is, és senki sem tudja megfogni!
- Andris
- Adminisztrátor
Azt a fránya önző mindenit. 
Nem volt kint amúgy Maradona a meccsen ? elvileg BCNban volt most.

Nem volt kint amúgy Maradona a meccsen ? elvileg BCNban volt most.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
valaki nem tudna egy jó minúségű képet Messiről, amint szemből van, új hajjal, és nyugalmi állapotban (nem fut) köszi
- Danka00792
- Director del Fútbol
Ha idén nem is, jövöre ha igy folytatja még ha nem is nyerünk semmit akkor is ö neki kell kapnia. De ha a Barca is igy folytatja, akkor még nyerünk is valamit, és akkor már be lesz biztosítva az aranylabda.Dave87 írta:Aranylabdát Lionel Messinek!!!!

Fantasztikus játékos. Örülök hogy láthatom hétröl hétre játszani!
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Elképesztőn jól tolta tegnap este... Szerintem Mom volt, szinte az összes gólban benne volt.
Más kérdés persze, hogy kellett 1 Eto'o, aki ezeket be is rúgja.
Kár, hogy nem jött neki is össze 1 gól...
Más kérdés persze, hogy kellett 1 Eto'o, aki ezeket be is rúgja.

Kár, hogy nem jött neki is össze 1 gól...
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
reméljük ebből a szituból nem lesz semmi komoly

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 93409.html
Itt egy cikk a Mundoról, az esettel foglalkozik. Nem akarok hülyeséget írni, de nekem nem az jön le, hogy Duda neheztelne Messire... már pedig ha engem vki le akarna köpni, én neheztelnék rá.
Itt egy cikk a Mundoról, az esettel foglalkozik. Nem akarok hülyeséget írni, de nekem nem az jön le, hogy Duda neheztelne Messire... már pedig ha engem vki le akarna köpni, én neheztelnék rá.

- Capon
- Llegenda del Barça
Hát ezen szerintem nincs is mit beszélni. Megnézve a videot bár elég rossz szögből látni teljesen egyértelmű számomra, hogy nem Duda-ra céloz. Azért egy másfél méterre álló embert csukot szemmel is eltalálni. Másrészről meg a kutya nem kéri rajta számon nem hogy Duda szóval ez is annak a jele, hogy nem történt semmi "olyan".
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Komolyan,mintha ez ekkora dolog lenne..szegény Duda..egész meccsen f.szparaszt módon nyomta,meg is érdemli..ettől függetlenül nem köpködünk,de nehogy már Dudát szentté avassuk. 

,,Azt hitted, hogy mi történt."