mess2009 írta:milyen érdekes hogy az emberek szemlélete mennyire szerteágazó ...én már olvastam a főoldali cikk alapjául szolgáló tanulmányból szemelvényeket, és ami
nekem feltűnt, hogy miért is nem Mbappét vettük mi meg Dembélé helyett?

Egyszerű, azért, mert nyáron még a 2 jó szezont felmutató Dembelé is veteránnak számított Mbappe-hoz képest.
Dembelé nem csak a francia kiscsapatoknak rúgdalta a gólokat, hanem azért játszott már Bayern és társai ellen, elég eredményesen.
Akkor volt kb fél szezonja, nem lehetett tudni hogy olyan lesz mint a többi beharangozott "új Messi", vagy pedig tényleg lesz is belőle valami.
Ha Dembele 105+40 milliója orosz rulett, akkor Mbappé 180 millióért még sokkal inkább az lett volna.
Amúgy is más poszton játszott, benne max Suarez utódját láttuk/látták, ami értelemszerűen nem a legégetőbb kérdés volt Neymar távozásakor, hanem Neymar posztjának pótlása.
Tehetséges, és rúgja ezerrel a gólokat, de kíváncsi leszek azért hogy mire megy majd egy Real ellen.
Mindenesetre én tartom a véleményem, hogy szerintem Dembele is nagyon jó játékos lesz, és egyáltalán nem volt rossz húzás őt leigazolni.