Értem, bár mi is ugyanúgy megcsináljuk a nagy bevásárlásokat.visca el barca írta:szerintem itt inkább arra gondolt, hogy mindenféle tehetségeknek nevezett, egyszezonos játékosokért simán kitesznek 40-50-60 milliókat. lásd pl ederson, sané, sterling, gabriel jesus meg a jó ég tudja még ki. évente átlagosan elvernek gond nélkül 200-250 millát, és ehhez képest amióta habzsidőzsi van össze tudtak kaparni 2 PL-t és ennyi. aki meg bukta, megszabadulnak tőle gyorsan, aztán vesznek a helyére mást. mi meg erőltetjük majd gomest, mert drága volt és hátha jó lesz, pedig a vak is látja hogy ebbe a csapatba egy totálisan nulla analfabéta. ha meg majd arra építünk, hogy valverde talál vmi rendszert amiben jók lesznek, hát nem sok jóra számíthatunk. gomes, DS játszott it mindenféle rendszerben, láthattuk h egy nem tudom, malagát nem bírtunk megverni velük.recrea írta:Annyit még árulj el kérlek, hogyha a psg, city csapatánál nem számít a pénz, miért nem vették még meg a Messi-Neymar párost?!
Feast, értelek, így korrektebb, ettől még kevesebb a focista a piacon, mert kidobják őket a kukába, ezt viszont jól írod.
Amúgy marhára kihegyezed (Veb) Gomesre meg Denisre, de messze nem ő rajtuk mentek el ezek a meccsek, max hozzátenni nem tudtak, ebben az egészben a többieknek, meg le-nek is kb ugyanannyi a felelőssége.