Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De a selejtezőknél máshogy van, nem?visca el barca írta: sehogy, a hollnad már védett a bl-ben így itt csak a kupát kaphatja meg. tudtommal.
sehogy, a hollnad már védett a bl-ben így itt csak a kupát kaphatja meg. tudtommal.Nero. írta:Bob_Marley írta:a Bravo és ter Stegen közötti felosztás tökéletes volt, de nem tudom hogy Cillessenel ez hogy fog működni.
Én is azon a véleményen vagyok, hogy a Bravo és ter Stegen közötti felosztás tökéletes volt, de nem tudom hogy Cillessenel ez hogy fog működni. Először és be kellene illeszkednie, meg amúgy se biztos hogy olyan jó kapus, ha meg MatS ezek után se lesz első számú akkor könnyen lehet hogy ő is megpattan és akkor két szék közül a pad alá...Bob_Marley írta: Így a káposzta is megmarad és a kecske is jól lakik.
Jasper Cillessen is eager to join Barca as quick as possible. Player has already asked Ajax to permit him leave for Barca #fcblive [sport] Ezek után én már várom, hogy a fő oldalon mikor lesz megerősítve a holland srácról szóló hírek.Bob_Marley írta:Alvesnek jobban örültem volna, mert hát Liga, de Cillessen ebből a szempontból nem rossz választás. Az Ajax iskola szinte egy az egyben ugyanaz mint az itteni s a játékunk alapja a holland foci.
Nekem tegnap a meccs vége fele már kavargott a gyomrom, mikor Luannal volt a labda. Gabigol is rémgyenge volt, egyedül Jesusban láttam némi fantáziát, de röhejes, hogy mennyire fel vannak pumpálva az árak. MAXIMUM 10 milliót érhet bármelyikük is, ha az olimpián egy fiatal, vegyes képességű német csapat ellen nem tudnak egy épkézláb meccset összerakni, hogyan várhatjuk el ezt nagy, erős csapatok ellen?Samper írta:Fogalmam sincs, hogy Robert tesz e még egy kört Luan ügyben, vagy szépen elfelejtik ezt a csatár-ügyet. Egyébként Luan jobb focista,mint Jezus vagy Gabigol. Kikérhetnék Neymar véleményét.
Én továbbra sem vagyok benne biztos, hogy Lucho nem akarja fenntartani a mostani állapotot csak esetleg cserélve. De kiderül milyen szintre értékelik a németet, nekem ezek a pletyik azt súgják az egészet nem akarják még a vállára helyezni (szerintem jogosan) és kell beugrós a hétközi meccsekre. Alves, Cillessen emberek nem 5-6 meccses kapusok. Meglátjuk, győztes taktikán ne változtass, a mostani két kapus felállás pedig győztesnek bizonyult eddig.visca el barca írta:továbbra se értem minek jön ide valaki ajax kezdőből, hogy védjen évi 5-6 kupameccsen...
És Miért van Douglas a keretben? Túlfizetett, használhatatlan játékos. Odáig érthető, hogy senkinek nem kell. De miért nem teszik szabadlistára?Tromort77 írta:Masip csak azért van a csapatnál, hogy meglegyen a 3 kapus az edzéseken és ne kelljen a B-ből felhívni mindig valakit. Soha nem is szántak neki nagyobb szerepet. Peedig szimpi srác és nem volt rá panasz azon a pár meccsen amikor játszott. Sőt, elég magabiztos is volt lábbal. Kíváncsi vagyok milyen csapatnak fog kelleni.
ő is ilyen technikás kapus, aki jó lábbal, állítólag, pedig diego alves tényleg kézenfekvő lenneLa Pulga írta:Továbbra se értem mivel jobb ő Diego Alvesnél, aki jóval olcsóbb lett volna és évek óta a Ligában véd.
visca el barca írta:a csávó idén már védett a bl-ben nem? amugy se értem minek jönne ide padozniMessias2 írta:Transfer of Cillessen to Barça is almost completed. He is not included in the Ajax squad to face Willem II. [sport]
Senkinek nem jó a feszkó a csapaton belül, ezért ne is teremtsünk neki táptalajt, ha menni akar köszönjük meg amit eddig tett és váljunk el jó viszonyban, ez a helyzet egyiknek sem jó és már 2 éve tudva volt, hogy ez lesz a vége.Nero. írta:Én Lucho helyében nem engedném el a chileit, max. egy darabig húzná a száját de direkt nem védené be a lövéseket.