Barca Igazolások
-
- aka Game90
Holnap jönnek majd a pletykák, hogy Bellerín-re rárepülünk nyáron... 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én nagyon nem vagyok megelégedve az Inter szélsőivel és Vidalról sem mondtam még le.
Szóval akár jöhetne is Milánóba, de nem tudom elhinni hogy az az ember, aki húzta az Almeriát és a Sevilla tavaszi menetelésében nagyon komoly szerepet játszott, ennyire ne találja a helyét. Én továbbra is bízok benne, mert rászolgált anno és még mindig csak 1 éve van itt.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Abban az Interes hírben nem kölcsön van, aszerint megvenni akarják. Amúgy ha a Valenciával tényleg elcserélnénk Cancelora, akkor hivatalosan is szemetebbek vagyunk velük, mint a München a Dortmunddal..roby122 írta:akkor megint miért a kölcsönadás????

Aleix Vidal (27) is determined to prove his worth and has turned down offers to revive his career, the recent one being from Napoli. [SPORT]
Főleg, hogy megint olyan helyre kerülne, ahol még 5-en vannak előtte a poszton.
Vak is láthatta már tavaly, hogy nem fog beválni, az idei szezon csak megerősítés volt erre, akkor megint miért a kölcsönadás???? Megint megy majd addig a kölcsönadás, ameddig le nem jár a szerződése, aztán meg távozik ingyen.
Egy Cancelo - Vidal cserét összehozhatnánk a Valenciával, úgyis jó kapcsolatot ápol a két klub, de ha még rá is kell fizetni az sem baj, de Vidal jó lenne ha távozna, CSAK ne kölcsönbe, és ne 2 millióért!!!!
Vak is láthatta már tavaly, hogy nem fog beválni, az idei szezon csak megerősítés volt erre, akkor megint miért a kölcsönadás???? Megint megy majd addig a kölcsönadás, ameddig le nem jár a szerződése, aztán meg távozik ingyen.
Egy Cancelo - Vidal cserét összehozhatnánk a Valenciával, úgyis jó kapcsolatot ápol a két klub, de ha még rá is kell fizetni az sem baj, de Vidal jó lenne ha távozna, CSAK ne kölcsönbe, és ne 2 millióért!!!!
- noname
- Llegenda del Barça
Hajrá!visca el barca írta:Italian club Inter have expressed interest in signing Barca right back Aleix Vidal to strengthen their squad #fcblive [passioneinter]
"strengthen"![]()
A Fifa egy szégyen
visca el barca írta:Italian club Inter have expressed interest in signing Barca right back Aleix Vidal to strengthen their squad #fcblive [passioneinter]
"strengthen"![]()
Vegye - vigye!
- palesz77
Gabigol, Vidal.. Bob örülhet, jó útra tértek..visca el barca írta:Italian club Inter have expressed interest in signing Barca right back Aleix Vidal to strengthen their squad #fcblive [passioneinter]
"strengthen"![]()

- visca el barca
- Presidente del Barça
Italian club Inter have expressed interest in signing Barca right back Aleix Vidal to strengthen their squad #fcblive [passioneinter]
"strengthen"

"strengthen"

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- visca el barca
- Presidente del Barça
Hatem Ben Arfa nincs ott a Paris Saint-Germain ma esti keretében, nem játszhat az Arsenal elleni BL-csoportmérkőzésen – a nyáron igazolt labdarúgót a hétfői edzés után Unai Emery vezetőedző hazaküldte.
LOL . és még mennyien ácsingóztak itt utána
mondtam én h nem hiába zavarták el anno mindenhonnan
LOL . és még mennyien ácsingóztak itt utána

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Nem igaz, hogy Palenciáék nem tudják megoldani SR helyettesítését, ha muszáj.
Megmondtam. Douglesnek maradnia kellett volna.Nero. írta: Tromort: Olyannyira nem hogy en siman megtartottam volna. Vidal teljesen vilagtalan azon a posztjon.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Lehet Madridból vettük a faxgépet meg a betárcsázós netet.Samper írta:Nem normális ez a lassú ügyintézés, pedig már otthon is volt közben ügyeket intézni. Persze Marlonnak bajnokin vagy BL meccsen egyelőre nincs keresnivalója az A-ban, de kupameccsen talán igenpalesz77 írta: Szeptemberben már 4-szer is edzett, ahhoz nem kell papír. Szerintem még nem jött meg, de azt olvastam, hogy a héten már esedékes lesz.
Nem normális ez a lassú ügyintézés, pedig már otthon is volt közben ügyeket intézni. Persze Marlonnak bajnokin vagy BL meccsen egyelőre nincs keresnivalója az A-ban, de kupameccsen talán igenpalesz77 írta: Szeptemberben már 4-szer is edzett, ahhoz nem kell papír. Szerintem még nem jött meg, de azt olvastam, hogy a héten már esedékes lesz.
- palesz77
Szeptemberben már 4-szer is edzett, ahhoz nem kell papír. Szerintem még nem jött meg, de azt olvastam, hogy a héten már esedékes lesz.MessiNeymarSuarez írta:Ma már ha minden igaz Iniestáékkal edz, szóval valószínűleg igen.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ma már ha minden igaz Iniestáékkal edz, szóval valószínűleg igen.Samper írta:Marlon "papírügyei" elrendeződtek már? Tudja valaki?
Marlon "papírügyei" elrendeződtek már? Tudja valaki?
Az nagy üzlet lenne, 18-ban ingyen elengedni
Bár, kíváncsi vagyok hova menne, nem mintha sok eshetőség lenne
Én azt gondoltam, h Pep rá fog próbálni nyáron, de ezek szerint ott sem feneketlen a kút, illetve ésszerűbben költött el 200 milliót. Ha jönnek a kupák, meg nem rokkan bele a klub, felőlem nettó 30 is lehet a fizuja, új szerződéssel valahol itt lesz a vége.
Azt senki ne gondolja, h majd pénzt kapunk érte, ha esetleg nem itt fejezi be. De ha most hosszabbítunk, akkor fejezze be itt, sőt, neki itt kell befejeznie, klubikon, legenda, összeforrt a neve Barcelonával, minden idők legjobb Barca focistája, pedig volt néhány történelmi top nálunk.

Azt senki ne gondolja, h majd pénzt kapunk érte, ha esetleg nem itt fejezi be. De ha most hosszabbítunk, akkor fejezze be itt, sőt, neki itt kell befejeznie, klubikon, legenda, összeforrt a neve Barcelonával, minden idők legjobb Barca focistája, pedig volt néhány történelmi top nálunk.
- randomguy
- Capitá del Barça
az elnökük olyat nyilatkozott, hogy 2018-ban a szerződése lejárta után szeretnék megszerezni. meg hát messi is jól viselkedett, szóval még akármi lehetBob_Marley írta:Csak fizessenek rendesen.

Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Csak fizessenek rendesen. 

- MatyiG
- Adminisztrátor
Szerintem 2023-ig simán eljátszik itt, 35 évesen még lesz azon a szinten, hogy segítse a csapatot, akár még a kezdőben is. Majd a katari világbajnokság utáni nyáron elmegy Argentínába oktatni. 

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Itt csak az a kérdés, Messi mennyit érez magában, meddig szeretne itt játszani. Szerintem az nem kérdés, hogy az Old Boysba megy majd utánunk, csak az, hogy mikor. Nem hinném, hogy két év lenne benne csak a legmagasabb szinten, szerintme úgy kötik meg az új szerződését, hogy addig tart majd, ameddig ő haza nem akar térni, s lesz benne egy kiegészítés, hogy évente mennyit emelkedik a fizuja. 

- visca el barca
- Presidente del Barça
állítólag most készülünk elé tenni egy élethosszig tartó szerződést.randomguy írta:Newell's Old Boys are confident that they can sign Messi after the 2018 World Cup. [sport]
ezt már többször olvastam, pár hete más forrástól is. na de a lényeg: most ezek ezt komolyan gondolják? miből szeretnék leigazolni?

Messi már párszor elmondta, hogy vagy itt vagy a Newell's-nél fog visszavonulni. A fizetésére nem lenne olyan nehéz szponzorokat találni úgyhogy ilyen téren se lenne akadály.randomguy írta:Newell's Old Boys are confident that they can sign Messi after the 2018 World Cup. [sport]
ezt már többször olvastam, pár hete más forrástól is. na de a lényeg: most ezek ezt komolyan gondolják? miből szeretnék leigazolni?
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN