visca el barca írta:Italian club Inter have expressed interest in signing Barca right back Aleix Vidal to strengthen their squad #fcblive [passioneinter]
"strengthen"![]()
Vegye - vigye!
visca el barca írta:Italian club Inter have expressed interest in signing Barca right back Aleix Vidal to strengthen their squad #fcblive [passioneinter]
"strengthen"![]()
Gabigol, Vidal.. Bob örülhet, jó útra tértek..visca el barca írta:Italian club Inter have expressed interest in signing Barca right back Aleix Vidal to strengthen their squad #fcblive [passioneinter]
"strengthen"![]()
Megmondtam. Douglesnek maradnia kellett volna.Nero. írta: Tromort: Olyannyira nem hogy en siman megtartottam volna. Vidal teljesen vilagtalan azon a posztjon.
Lehet Madridból vettük a faxgépet meg a betárcsázós netet.Samper írta:Nem normális ez a lassú ügyintézés, pedig már otthon is volt közben ügyeket intézni. Persze Marlonnak bajnokin vagy BL meccsen egyelőre nincs keresnivalója az A-ban, de kupameccsen talán igenpalesz77 írta: Szeptemberben már 4-szer is edzett, ahhoz nem kell papír. Szerintem még nem jött meg, de azt olvastam, hogy a héten már esedékes lesz.
Nem normális ez a lassú ügyintézés, pedig már otthon is volt közben ügyeket intézni. Persze Marlonnak bajnokin vagy BL meccsen egyelőre nincs keresnivalója az A-ban, de kupameccsen talán igenpalesz77 írta: Szeptemberben már 4-szer is edzett, ahhoz nem kell papír. Szerintem még nem jött meg, de azt olvastam, hogy a héten már esedékes lesz.
Szeptemberben már 4-szer is edzett, ahhoz nem kell papír. Szerintem még nem jött meg, de azt olvastam, hogy a héten már esedékes lesz.MessiNeymarSuarez írta:Ma már ha minden igaz Iniestáékkal edz, szóval valószínűleg igen.
Ma már ha minden igaz Iniestáékkal edz, szóval valószínűleg igen.Samper írta:Marlon "papírügyei" elrendeződtek már? Tudja valaki?
az elnökük olyat nyilatkozott, hogy 2018-ban a szerződése lejárta után szeretnék megszerezni. meg hát messi is jól viselkedett, szóval még akármi lehetBob_Marley írta:Csak fizessenek rendesen.
állítólag most készülünk elé tenni egy élethosszig tartó szerződést.randomguy írta:Newell's Old Boys are confident that they can sign Messi after the 2018 World Cup. [sport]
ezt már többször olvastam, pár hete más forrástól is. na de a lényeg: most ezek ezt komolyan gondolják? miből szeretnék leigazolni?
Messi már párszor elmondta, hogy vagy itt vagy a Newell's-nél fog visszavonulni. A fizetésére nem lenne olyan nehéz szponzorokat találni úgyhogy ilyen téren se lenne akadály.randomguy írta:Newell's Old Boys are confident that they can sign Messi after the 2018 World Cup. [sport]
ezt már többször olvastam, pár hete más forrástól is. na de a lényeg: most ezek ezt komolyan gondolják? miből szeretnék leigazolni?